FOREO UFO


FOREO UFO 2

FOREO je značka, ktorú Vám určite nemusím nijak zvlášť predstavovať. Jej najznámejší produkt, ktorým je LUNA je na trhu už roky a našiel si zaľúbenie u mnohých ľudí. Odvtedy však FOREO svoj sortiment dosť rozšírilo. Minulého roku ste si na blogu mohli prečítať o FOREO Bear, ktorý používam dodnes. A dnes sa pozrieme na FOREO UFO.

Tomuto prístroju som sa vyhýbala dosť dlho pretože aj keď zbožnujem plátené masky, tak toto mi prišlo ako zbytočnosť. Neverila som že by mohol robiť niečo extra. Prešlo pár rokov a od prvého UFO prístroja vyšlo na trhu FOREO UFO mini, potom FOREO UFO 2 a nakoniec FOREO UFO 2 mini. Čím ďalej tým viac ľudí prístroj chválilo a ja som nakoniec predsa neodolala. Najprv som uvažovala nad lacnejšou verziou a to FOREO UFO 2 mini, ale priateľ ma presvedčil aby som investovala do plného prístroja, ktorý má viac funkcií. Našťastie som našla skvelý a hlavne výhodný set UFO 2 set skincare secrets, ktorý obsahoval aj 5 balení masiek a tak som išla do toho. Hneď ako som prístroj prvý krát vyskúšala vedela som, že to bola dobrá kúpa. 

FOREO UFO 2 má Heat therapy a Cryo therapy funkciu a teploty sa pohybuju od 5 do 45 stupňov. Je až neskutočné ako rýchlo dokáže prístroj prejsť z teplého modu do studeného. Pri používaní prístoja  sa citíte ako na v luxusnom salóne a je to neskutočný relax pre Vašu pleť. Okrem týchto funkcií má aj LED terapiu s 8 svetlami, ktoré si môžte navoliť sami pri vlastnom móde, alebo môžte spustiť už prednastavený mód podľa typu masky, ktorú ste si zvolili. Tieto funcie si viete nastaviť v mobilnej aplikácii, ktorá je k prístroju potrebná.  Obsahuje samostatné módy pre všetky typy masiek, alebo si viete vytvoriť a uložiť vlastný. Tektiež je tam jednoduchý sprievodca ako sa prístoj používa, ako sa do prístoja vkladá maska a ako si máte prístroj aplikovať na tvár. Aplikácia je ozaj prepracovaná a aj keď ste ho nikdy nedržali v ruke prevedie Vás všetkými krokmi.

Foreo Ufo aplikácia

Foreo Ufo led farby
Ufo Foreo 2 prístroj

Nevýhodou je nutnosť dokupovania masiek, ktoré nie sú najlacnejšie. Na výber máte z malých okrúhlých masiek, ktoré sa vkladajú do prístroja, alebo celotvárových plátených masiek, ktoré si aplikujete priamo na tvár. Malé masky sa vložia do prístroja a zabezpečia sa priehľadným kruhom. Po zapnutí programu, ktorý prislúcha k danej maske krúžite prístrojom po pleti. Celopleťové masky si naaplikujete priamo na tvár, zapnete príslušný program k maske a prechádzate prístrojom priamo po maske. 

Osobne som skúšala len ten prvý typ masky. Sama za seba musím odporučiť Green Tea, ktorá je veľmi fresh a zo všetkých moja naobľúbenejšia. Na extra hydratáciu je zas vynikajúca Manuka Honey. Na maskách si môžete všimnúť aj inštrukcie či je vhodná pre UFO mini. UFO mini nemajú Cryo therapy a teda v aplikácii nebudete mať na výber danú masku. Pokiaľ by ste ale aj napriek tomu masku chceli vyskúšať veľkostne je rovnaká ako všetky ostatné, len si musíte zvoliť vlastný program.

Foreo Ufo masky

FOREO UFO masky

Toto je hlavný rozdiel medzi FOREO UFO a FOREO UFO mini. Všetky prístroje mini nemajú Cryo Therapy a tým pádom v mobilnej aplikácii nie sú dostupné všetky programy so všetkými maskami. Novšia generácia má na rozdiel od prvej viac LED farieb takže ak nad prístrojom uvažujete teraz tak odporúčam buď UFO 2 alebo UFO mini 2. Sama za seba investujte určite do plného prístroja s Cryo funkciou, ktorý je úplný game changer. Je až neskutočné ako rýchlo dokáže prístroj prejsť z horúceho módu do studeného. Je to neskutočný relax pre pleť. Heat funkcia pripraví pleť a studený mód uzatvorý póry po dokončení programu.

Nižšie som pre Vás pripravila prehľadnú tabuľku s hlavnými rozdielmi medzi všetkými prístrojmi, aby ste sa vedeli lepšie rozhodnúť. 

Foreo UFO rozdiely
FOREO UFO 2 je za mňa ozaj neskutočný prístroj. Je síce cenovo náročnejší a je nutné si k nemu dokupovať masky. No ak milujete používanie plátených masiek a chcete to dostať na vyšší level, tak FOREO UFO je tou cestou. Snažila som sa nájsť aj lacnejšie alternatívy, no všetky boli ozaj len lacnou napodobeninou a nevyrovnajú sa mu. Pokiaľ chcete z plátených masiek dostať čo najviac, tak sonické pulzácie v spojení s horúcou a studenou terapiou sú must have. 

Aj napriek tomu že prístroje sú drahšie, blížia sa Vianoce a na trhu sa objavujú veľmi výhodné balíčky obsahujúce jeden, alebo viacero prístrojov za neskutočné výhodné ceny. Na notino.sk nájdete minimálne 4  sety obsahujúce aj FOREO UFO či FOREO UFO 2. Najzložitejšie bude asi rozhodnuť sa ktorý si zvoliť.

FOREO UFO





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


2 comments

  1. Vyzerá super, nevedela by som sa rozhodnúť medzi farbou. Ja som používala čistiaci prístroj Eggoglow.

    ReplyDelete
  2. Vypadá sakra dobře, už vím, co si budu přát k Vánocům! :D

    ReplyDelete