Jesenné tipy s Bonprix

 

Bonprix mentolové šaty
Minulý týždeň začala jeseň a opäť je tu čas prekopať trochu šatník. Začiatkom septembra som si urobila v šatníku doslova inventúru a vytriedila som kúsky, ktoré už nie sú nositeľné, alebo ktoré už nebudem nosiť.  Začala som nosiť viac šiat a tých je v mojom šatníku žalostne málo, pretože kedy som bola doslova anti-šatová.  Preto som sa rozhodla zaobstarať si nejaké aj na jeseň.

Preto som skočila na bonprix a popozerala som sa po nejakých zaujímavých kúskok, ktoré by boli vhodné na toto prechodné obdobie a zároveň by boli aj elegantné. Ihneď ma zaujali tieto elegantné vrúbkované šaty s prestrihmi. Majú dlhé rukávy a sukňa siaha presne nad kolená. Krásne obopínajú postavu a prestrihy vo vrchnej časti ich obzvláštňujú. Krásny kúsok, ktorý odporúčam.

Okrem toho ma zaujali aj gaštanové šaty s prestrihmi. Tieto sú už z hrubšieho materiálu a preto vhodnejšie aj do chladnejších dní. Dĺžka sukne je taktiež nad kolená (pri mojej výške 158 cm) a rovnako dlhé rukávy. Tieto majú taktiež zajímavé prestrihy po bokoch v oblasti pásu a sú už mierne voľnejšie. Zaujala ma najmä farba, ktorá je pre mňa typicky jesenná.  Taktiež krásny kúsok, ktorý jednoznačne oceníte.

Bonprix gaštanové šaty
Bonprix overal
Posledný kúsok je trošku netradičný a je ním overal s opaskom. Toto je kúsok, ktorý nemá veľa ľudí veľmi v láske, pretože je s ním trošku komplikovanejšia návšteva toalety, ale mne osobne to vôbec nevadí. Milujem overaly, pretože nemusím rozmýšľať ktorý vršok a spodok k sebe doladiť. A je to skvelá voľba pokiaľ nemám chuť na šaty a chem vyslovene nohavice. Tento kúsok ma zaujal mierne rozšíreným dlhými rukávmi a peknou kvetinovou potlačou, takže bude nositeľný aj na jar. K overalu je aj kvetinový opasok no ja tento štýl látkových opaskov nemusím, pretože ich neviem pekne zaviazať. Na bonprixe však mali tento skvelý strečový opasok s výraznou zlatou prackou a ten sa k overalu hodí úžasne.

Budem rada ak mi dáte vedieť ktorý kúsok Vás najviac zaujal a zaujímalo by ma ako vnímate overaly vy.

bonprix







P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

3 comments