STYLEVANA HAUL

stylevana korejska kozmetika

Aj tento mesiac mám pre Vás haul z e-shopu stylevana. Pokiaľ e-shop nepoznáte, jedná sa o ázijský e-shop s kórejskou a japonskou kozmetikou. Takže ak ste už v minulosti objavili čaro kórejskej kozmetiky, tak určite si nenchajte újsť tieto kozmetické tipy.

Začnem s menej známymi značkami ako PUREDERM s ktoru som zatiaľ nemal nikdy skúsenosť. Značka je zameraná primárne na masky a to nielen na tvár ale aj telo. Vyskúšala som masku na pery Multistep lip care kit, ktorý pozostával z dvoch krokov - pílingu a hydratačnej hydrogélovej masky. Pery zbaví odumretných buniek a suchej kože a potom ju dokonale zhydratuje.

Druhou novinkou je pre mňa značka make p:rem. Síce som o nej už počula, ale osobne som s ňou nemala skúsenosti. Gentle and hydrating essence toner for deep moisture je vysoko hydratačné tonikum, ktoré bude vyhovovať aj tej najsuchšej pleti a jeho pH 5.5 je skvelé aj pre citlivú pleť. Zároveň jeho veľké 400 ml balenie vydrží veľmi dlho.

Značka Bellflower je taktiež známa len z počutia a preto som bola rada, že ju môžem skúsiť aj na vlastnej koži. Gluthathione power brightening cream je ultra lahký krém gélovej konzistencie. Nezancháva pokožku mastnú a nijak ju nezaťažuje. Zároveň svojim zložením je perfektný na zjednotenie tónu pleti a boju proti nedokonalostiam pleti.

Značku ktorú ale určite poznáte je PURITO. Obľúbená a hlavne kvalitná značka. Veľmi ma zaujímalo ako mi sadne ich From green deep foaming cleanser, ktorý má veľmi dobré recenzie. A samozrejme že značka opäť nesklamala. Čistiaci gél dobre pení a hlavne skvele vyčistí pleť a zbaví ju všetkých nečistôt a mastnoty bez toho aby ju podráždil a vysušil. Určite odporúčam.

make pre toner stylevana

Heimisch all clean skin care kit

Na čo sa určite nezabudnite pozrieť je Heimish - All clean mini kit, ktorý obsahuje 7 miniatúr - čistiace gély, odličovací balzam, masku, a krém. Dobre vyskladaný kit, kde môžte pred kúpov plných balení vyskúšať viac produktov a taktiež je super na cestovanie.

A to najlepšie nakoniec. Tuhé SPF o ktorých som si sprvu nemysela nič pozitívne, ale SCINIC - Enjoy all around airy sun stick ma presvedčil o opaku. Veľmi dobre a pohodlne sa nanáša, nie je na pleti mastné ani zaťažujúce. Zaľúbila som sa.

scenic enjoy all around airy sun stick stylevana

A pokiaľ by ste chceli produkty v akcii, tak sa pozrite na nové video na YouTube. Všetky proedukty kúpite na stylevana a s mojim kódom INF10ANBEAUTY máde dodatočnú zľavu 10% na celý nákup. 








P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci so STYLEVANA

No comments