NUXE Chia Seeds Serum


NUXE bio organic

Keď som minulého roku uvidela novú NUXE kolekciu s názvom BIO veľmi ma zaujala a bola som veľmi zvedavá čo so sebou prinesie. Z kolekcie som už stihla vyskúšať ich ikonický telový olej, ktorý je skvele hydratačný, krásne vonia a úžasne dopĺňa kolekciu NUXE olejov. Tentoraz som však siahla po niečom inom ako telovej kozmetike a vyskúšala som pleťové sérum.

Keďže je to úplne prvé pleťové sérum, ktoré som od NUXE vyskúšala, nevedela som čo čakať. Zo začiatku som si myslela že sa jedná o pleťový olej. Ale keď som si lepšie preštudovala zloženie zistila som, že sa nejdná o olejové sérum, ale o sérum na báze vody a teda oveľa vhodnejšie pre moju mastnú pleť. NUXE Chia Seeds Essential Antioxidant Serum obsahuje až 99% zložiek prírodného pôvodu, je vegánske a obsahuje 100% prírodnú parfumáciu. Zároveň neobsahuje žiadne parabény, sulfáty, silikóny a ani alkohol. Čo však obsahuje je kyselina hyaluronová, vitamín C a výťažok zo semien Chia. 

Skvelé antioxidačné sérum, ktoré pleť zároveň vyživí, zhydratuje a rozjasní. Predáva sa v 30 ml tmavo-zelenej sklenenej nádobe s pipetou. Sérum má ľahkú vodnatú konzisteniu jemne žltej farby. Veľmi ľahko sa rozotiera a rýchlo sa do pokožky vstrebáva. Pritom na pleti nezostáva nežiadúci film a sérum pokožku nemastí a ani ju nezaťažuje. Za mňa je to veľmi dobré sérum, ktoré bude vhodné pre všetky typy pleti.

NUXE chia seeds serum

Zloženie:
CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, AQUA/WATER, ASCORBYL GLUCOSIDE, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN**, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, LEVULINIC ACID, CHONDRUS CRISPUS/CARRAGEENAN, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, LACTOBACILLUS FERMENT, LINALOOL [N4402/A].

NUXE bio chia seeds serum

Sérum používam už takmer mesiac pri večernej rutine a ráno je moja pleť vyživená a habká a nie je podráždená. Na sére mi je najsympatickejšie jeho zloženie a veľmi dobrá konzistencia, ktoré mi nezaťažuje a ani nemasí pleť. Dá sa veľmi ľahko kombinovať s inými sérami a taktiež vrstviť, takže je vhodné pri každodennej rutine. Ja osobne ho používam len večer, ale podľa potreby ho môžete aplikovať aj ráno aj večer.

S produktmi značky NUXE som už dlhodobo spokojná a aj nový rad BIO nie je výnimkou. Veľkým plusom je však skvelé a bio zloženie. Takže pokiaľ ste ešte nový rad nevyskúšali tak určite neotáľajte, pretože stojí za to. Sérum mám z e-shopu elnino.sk kde okrem tohto radu nájdete celý sortiment NUXE. Určite mi dajte vedieť čím Vás značka očarila a ja sa na Vás teším pri dalšom článku.

NUXE BIO Organic Chia Seeds




.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

No comments