Caudalie - Vinopure Moisturizing Mattifying Fluid


Caudalie Vinopure

Caudalie je značka, ktorú som mala na svojom wishliste už veľmi dlhú dobu. Pozdávala sa mi kvôli svojmu zloženiu a aj luxusnému vzhľadu produktov. Prvý produkt, ktorý som sa rozhodla vyskúšať je zmatňujúci pleťový krém. Pokiaľ ste na blogu prvý krát, tak moja pleť je zmiešaná až mastná a pri rannej rutine mám rada veľmi ľahké a nezaťažujúce krémy, ktoré počas dňa na pleti necítiť. Je však len veľmi málo krémov, ktoré dokážu tieto moje požiadavky splniť.

Caudalie Vinopure Moisturizing Mattifying Fluid však predčil moje očakávania. Obal pôsobí veľmi elegantne a vo vnútri sa nachádza 40 ml produktu. Jedná sa o klasickú vytláčaciu tubu a nie o pumpičkový aplikátor. Samotný produkt je bielej farby a vyzerá ako klasický krém, no keď ho začnete roztierať po pleti zmení sa na niečo ako extra ľahký fluid. Na pleti pritom pôsobí veľmi osviežujúco a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Ihneď ako sa vstrebe na pleti necítiť žiadne zaťaženie, nie je mastný, nie je lepkavý a pleť je prirodzene zmatnená. Keď som ho použila úplne prvý krát tak mi doslova spadla sánka a je to jeden z top zmatňujúcich krémov, ktoré som vyskúšala. Ďalším plusom je aj krásna citrusová vôňa, ktorá nie je násilná, ale veľmi jemná a dodáva ešte väčší pocit sviežosti.

Caudalie Vinopure Moisturizing Mattifying Fluid

Caudalie Vinopure Fluid

Okrem skvelého pocitu na pleti má aj veľmi zaujímavé zloženie. 96% zložiek je prírodného pôvodu, neobsahuje parabény, sulfáty, silikóny, minerálne oleje a je vegánsky. Okrem toho obsahuje vitamín E, skvalán, extrakt z hrozna a oleje, ktoré pomáhajú hydratovať pleť.

Zloženie:

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER, SILICA, SQUALANE, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, GLYCERYL STEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT, ALCOHOL DENAT., ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRAL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, SODIUM BENZOATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRONELLOL, MALTODEXTRIN, ORTHOSIPHON STAMINEUS EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, OLEANOLIC ACID, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE.(314/002)


Caudalie Vinopure

Caudalie Vinopure fluid

Zmatňujúci fluid od Caudalie mi neskutočne učaroval a jednoznačne vyskúšam viac produktov z radu Vinopure. Práve tento rad je zameraný na zmatnenie pleti. Pokiaľ máte mastnú a zmiešanú pleť, alebo len milujete takýto typ produktu pri svojej rannej rutine, tak tento krém si zamilujete. Samozrejme krém je vhodný aj počas večernej rutiny, ale myslím si, že ten zmatňujúci efekt človek ocení primárne počas dňa.

Z mňa je to jednoznačne prekvapenie roka a keď si tento krém kúpite tak určite mi za to poďakujete. Viete ho nájsť ne elnino.sk spolu s ďalšími produktmi z tohto radu. Skúšali ste niekedy značku Caudalie? Ktorý produkt Vám učaroval?

Caudalie vinopure




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

No comments