Jarný Haul

bonprix kabár

S príchodom jari mám stále obrovskú radosť a chuť si trošku vynoviť šatník. Nie žeby som nemala čo nosiť, pretože mám plnú skriňu, ale je to pre mňa závan sviežosti. Preto som opäť zavítala na Bonprix a našla som tam neskutočne veľa krásnych kúskov.

Top kúsok je tento lososový trenčkot so zapínaním na gombíky. Je to úžasný jarný kúsok, ktorým si oživíte šatník. A trenčkoty a kabáty nikdy nevyjdu z módy, takže ho môžte pokojne nosiť rok čo rok. Má akurátnu dĺžku a je čiastočne zateplený, takže vhodný aj teraz na jar. Trenčkot má po bokoch dve vrecká na zips a ozdobné gombíky na pravej strane. A keďže slnko je čoraz silnejšie tak must have sú aj nové slnečné okuliare, ktoré ochránia pred UV lúčmi.

bonprix trenčkot
Pár rokov dozadu som si dala záväzok, že budem nosiť viac šiat a zatiaľ sa mi to celkom darí, takže som si musela kúpiť dalšie do zbierky. Vonku síce ešte stále nie je vhodné počasie na ich nosenie, ale sú nádherné. Krásne bodkované šaty nad kolená s V-čkovým výstrihom a opaskom vyniknú na každej postave. Pekne zvýraznia ramená vďaka vypchávkam, takže ak máte útlejšiu postavu šaty sú presne pre Vás.
Bonprix šaty
A nakoniec som si musela vziať aj tento krásny petrolejový saténový župan. Vonku ho síce nevynosím, ale župan je stále must have a na rozdiel od mojich huňatých županov, ktoré nosím v zime, tento je ľahký a vzdušný a úplne super na jar a leto. Župan je po kolená s tri-štvrťovými rukávmi, ktoré sú ukončené čipkou. V páse sa dá zviazať opaskom. Krásny a trendy kúsok.

saténové kimono
Ktorý kúsok Vás zaujal najviac?




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

1 comment