ENOUGH Gold Snail Moisture Foundation

 

Enough Gold Snail Moisture Foundation

Pred mesiacom mi dorazil na testovanie nový kórejský makeup. Nikdy som sa netajila tým, že milujem kórejskú kozmetiku. Používam ju už takmer 10 rokov a neskutočne mi zmenila pleť. Žiaľ s kórejskou dekoratívnou kozmetikov nemám až také hojné skúsenosti. V minulosti som testovala pár BB krémov, ktoré ale na mojej mastnej pleti nemali vysokú výdrž, preto som bola viac menej trošku skeptická, či mi táto novinka sadne. Našťastie som sa mýlila.


ENOUGH Gold Snail Moisture Foundation je kórejský make-up s SPF30 ktorý sa zároveň stará aj o hydratáciu pleti. Toto je na kórejských produktoch unikátne. Všetko je zároveň aj tak trošku skin care. Obsahuje môj obľúbený filtrát slimačieho slizu, ktorý urýchľuje regeneráciu pokožky a zlepšuje jej celkový vzhľad. A okrem toho aj Kyselinu Hyaluronovú, Centellu Asiaticu a Hydolizovaný kolagén, ktoré pomáhajú pri predchádzaní starnutia pleti a podráždenia. A práve toto spojenie krycieho make-upu so skin care ma na tomto produkte zaujalo najviac.  Je však samozrejmé, že je to primárne makeup a tak nečakajte také účinky ako pri použití klasickej starostlivosti o pleť. Ale je podľa mňa dobré, že aj počas nosenia make-upu je moja pleť hydratovaná.

Make-up obsahuje aj SPF30 PA++, ktoré ochráni pokožku počas dňa pred UVA a UVB. Je skvelé, že obsahuje aspoň tú základnú SPF ochranu. Počas horúcich letných dni však odporúčam nespoliehať sa len na make-up a použiť aj vysoký ochranný faktor pod makeup. No poďme už k samotnému make-upu.

Enough Gold Snail Moisture Foundation
Enough Gold Snail Moisture Foundation swatch

Make-up je možné kúpiť v dvoch odtieňoch 13 a 21. Veľmi malá škála odtieňov je jedna z hlavných nevýhod kórejských make-upov a BB krémov. Mne našťastie stále sedí odtieň č. 13, takže aj pri tomto som zvolila práve 13-tku. Predáva sa v plastovej 100ml nádobe s pumpičkovým aplikátorom. A nie je vôbec drahý. Podtón je neutrály čo je skvelé pretože je použiteľný pre viac ľudí. Krytie je stredné, pri navrstvení vyššie stredné až vysoké. Konzistenciou je príjemne krémový a veľmi dobre sa aplikuje na pleť pomocou hubky. Pekne pleť zjednotí a veľmi dobre zamaskuje póry. Nezalieza mi do vrások a celkový vzhľad po nanesení je krásna a zjednotená pleť bez nedokonalostí. Pokiaľ máte suchú pleť a nepoužívate púdre, tak celkový finiš je prirodzene vyzerajúca pleť - nie je ani matný ale ani rozžiarujúci (na fotke nižšie je ukážka bez a s make-upom pred nanesením púdru). Keďže moja pleť je zmiešaná až mastná, používam na zafixovanie a predĺženie výdrže púder. A baby, teraz nastáva ten šok... pretože make-up mi na pleti aj po 6 hodinách vyzerá krásne ako po nanesení a až cca po 8 hodinách vidno známky opotrebenia. Používam ho posledný mesiac a neskutočne som sa doň zamilovala. Krásny vzhľad a skvelá výdrž, takže za mňa skvelý make-up na denné nosenie. Navyše na pleti netvorí masku a nie je ho takmer vôbec cítiť.

Enough Gold Snail Moisture Foundation aplikácia

Zloženie: 

Purified Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Dimethicone, Butylene Glycol, Cetyl PEG/ PPG-10/ 1 Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Ozokerite, Sodium chloride, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer , Acid Yellow, Ferrous iron, Sodium Hyaluronate, Magnesium Aluminum Silicate, Stearalkonium Hectorite, Phenoxyethanol, Red iron oxide, Black iron oxide, Beta-glucan,Triethoxycaprylylsilane, Fragrance, Snail Mucus filtrate (1000ppm), Hydrolyzed Collagen, Betaine, Centella Asiatica extract

Enough Gold Snail Moisture Foundation

Aj keď som značku ENOUGH nepoznala a zo začiatku som sa bála, som neskutočne rada že som sa pre make-up rozhodla a pretože je to momentálne môj najobľúbenejší makeup vo svojej cenovej kategórii.





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s manaskin.sk


No comments