Rays Of Beauty Anti-Age


Rays Of Beauty Anti Age kolagén

Pitie kolagénu by som nazvala mojou každodennou závislosťou. Neberte ma však doslovne :-) ale tak ako je niekto navyknutý piť ráno kávu, tak ja som si zvykla začať svoje ráno s kolagénom. O význame užívania kolagénu som písala minulý mesiac, ale aj napriek tomu by som to aspoň v krátkosti zhrnula aj tu.

Je to základný stavebný proteín nášho tela, ktorý tvorí až 30% všetkých proteínov v našom tele. Okrem pokožky sa nachádza aj vo vlasoch, svaloch, kostiach a orgánoch. Ľudské telo produkuje kolagén prirodzene, ale s rastúcim vekom sa jeho produkcia znižuje. Po 40-tke je jeho tvorba už veľmi nízka, čo sa prejavuje zníženou pružnosť pokožky a tak vznikajú hlbšie vrásky.

Pitie kolagénu je pre mňa formou prevencie a to nie len z hľadiska pokožky, ale aj z hľadiska zdravia kĺbov. Preto Vám dnes predstavím ďalší kolagén z dielne Rays Of Beauty Anti-Age. Samotný kolagén si nevyberá kde pôsobí a samozrejme keď užívate kolagén tak pôsobí nielen v pokožke, ale aj všade inde kde je potrebný. Tento kolagén je však zameraný na anti-age aj vďaka prídavným látkam, ktoré obsahuje.

Okrem100% kolagénu obsahuje:
- kyselinu hyaluronovú : so svojou schopnosťou viazať na seba molekuly vody dokáže udržať pokožku hydratovnú po dlhú dobu
- ceramidy : sú potrebné pre obnovu a udržanie hydratácie pokožky
- bromelain : enzým z ananásu, ktorý je silným antioxidantom 
- resveratrol : silný antioxidant
- L-carnosine : antioxidant napomáhajúci neutralizovať voľné radikál
- koenzým Q10 : má skvelý protivráskový efekt a zabraňuje fotoagingu 
- vitamín E : skvelý antioxidant
- zinok : minerál, ktorý prispieva k zdravej pokožke, nechtov a vlasov 
- L-gluthation : antioxidant
- a okrem toho vápnik, chrom, jód, meď, draslík, betakarotén, molybdén, selén, železo a horčík

Anti-Age Rays Of Beauty

Kolagén Anti-Age sa rovnako nachádza v balení s viacerými sáčkami, ktoré sú prakticky rozdelené do 30 denných dávok. Stačí jednoducho otvoriť sáčok vysypať ho do pohára, priliať vodu, zamiešať a vypiť. Pritom sa nemusíte báť nechutnej rybacej pachuti. Má príjemnú citrónovo malinou príchuť a jeho nadupané zloženie dodá boost nielen vašej pokožke, ale aj vlasom a nechtom.

Balenie Vám vydrží mesiac po ktorom sa sa môžte tešiť na prvé výsledky a pri pravidelnom užívaní uvidíte ako sa Vám zlepší stav pleti, vlasov a nechtov. Či už riešite prvé známky starnutia, alebo chcete vyskúšať kolagén ako formu prevencie, tak je veľmi dôležité staviť na kvalitný produkt, ktorým Rays of Beauty je pretože je namixovaný z kvalitných zložiek a dáva si záležať na kvalite a pôvode ingrediencií.

A pokiaľ si stále nie ste istý tak môžete vyskúša Rays Of Beauty Premium, ktorý sa predáva v skúšobnom 15 dňovom balení a môžte si o ňom prečítať TU.

Rays of Beauty Anti-age kolagén

Rays of beauty anti-age




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s Rays Of Beauty

2 comments