La Roche Posay Toleriane

La Roche Posay Toleriane

Jedna z mojich najobľúbenejších značiek z dermatokozmetiky je La Roche Posay. Značka, ktorá je na trhu už dlhé roky, za ktoré dokázala svoju kvalitu. Mojimi najobľúbenejšími radmi sú Anthelios a Toleriane. A práve na ne som v minulosti robila recenzie. Dnes tu mám ďalšie produkty z radu Toleriane, ktoré som sa rozhodla vyskúšať. Tento rad je primárne určený pre citlivú a intolerantnú pleť a pokiaľ ňou trpíte, tak tieto produkty budete milovať.

Sú skvele naformulované bez parfumácie, alkoholu, silikónov, parabénov a alergénov. Hydratujú pleť a zbavujú ju začervenania a podráždenia. No aj pokiaľ netrpíte citlivou či intolerantnou pleťou, tak táto kozmetika je veľmi dobrá pre každodenné použitie vďaka svoju ´´čistému´´ zloženiu. Do svojej rutiny môžte zaradiť ktorýkoľvek z produktov, ale môžte si vyskladať aj celú rutinu.

Skvelý krém na každodenné použitie je La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluide, ktorý ako už podľa názvu vidíte je fluid a nie krém. Rozdiel medzi fluidom a krémom je hlavne v konzistencii, kde pri fluide sa jedná o ľahkú a vodnatejšiu verziu. Preto je vhodný pre mastnejšie typy pleti, alebo na leto. Hlavnou úlohou krému je pomôcť citlivej a intolerantnej pleti zbaviť sa začervenania, citlivosti a hydratovať ju.  Zároveň posilňuje poškodenú kožnú bariéru.

Produkt sa nachádza v plastovom 40 ml pumpičkovom obale, ktorý zabraňuje prenikaniu baktérií do obalu a chráni samotný produkt. Samotná konzistencia je veľmi ľahká a vhodná aj pokiaľ máte mastný typ pleti nemáta radi veľmi hutné konzistencie. Môžte ho používať každé ráno aj večer a pleť je po ňom krásne zhydratovaná. Pri pravidelnom používaní vie krásne upokojiť podráždenú pokožku a práve preto milujem tento kozmetický rad. Už pár rokov mi pomáha s citlivou pokožkou a ja naň nedám dopustiť.


La Roche Posay Toleriane Ultra sensitive Fluid


La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluid

Druhým produktom je La Roche Posay Toleriane Ultra 8 a jedná sa o intenzívny hydratačný koncentrát, ktorý dokáže posilňovať citlivú pleť. Môžte ho používať ako tonikum, alebo ako osviežujúci sprej na tvár počas dňa. Kreativite sa tu medze nekladú. Viete ho kúpiť dokonca aj v dvoch veľkostiach ako veľké 100 ml balenie a menšie 45 ml balenie. Obal je priehľadný, plastový a tak dobre vidíte koľko produktu vám ešte ostáva. 
 
Ja ho používam ako tonikum po umytí tváre a pred aplikáciou séra. Je to hydratačná a veľmi ľahká a osviežujúca voda s obsahom termálnej vody La Roche Posay, ktorá dokáže upokojiť a posilniť citlivú a intolerantnú pleť. Zároveň dokáže pleť osviežiť a premeniť mdlú pleť a rozžiariť ju. Je bez obsahu parfumácie, alkoholu, silikónov, parabénov a preto je vhodná na každodenné použitie ráno i večer a odporúčam ju aj ľuďom, ktorý možno nemajú citlivú pleť a hľadajú dobré a hydratačné tonikum na každý deň.

La Roche Posay je pre mňa jednotkou v dermatokozmetike a ak mám kožné problémy, tak sa na ňu stále obrátim a dokáže dať moju pleť dokopy. Dáva veľký dôraz na dobré zloženie produktov, vyhýba sa nežiadúcim zložkám a ich produkty fungujú tip top. Celý rad Toleriane viete nájsť aj na notino spolu s celým sortimentom La Roche Posay. Budem rada mi dáte vedieť aká je Vaša skúsenosť s La Roche Posay a ktorý produkt je Váš najobľúbenejší.


La Roche Posay Toleriane Ultra 8
La Roche Posay Toleriane


 



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments