Tipy na štedrovečerné outfity

 

bonprix šaty

Ahojte milé baby, o pár dni tu máme Štedrý deň a ja som si pre Vás pripravila 3 tipy na štedrovečerný outfit. Či už je Váš štýl elegantnejší, alebo športovejší určite si tu niečo nájdete.

Prvým sú elegantné džersejové šaty so vzorom kohútej stopy s nariasenými ramenami. Tieto šaty sú veľmi univerzálne a môžte si ich zobrať pokojne k štedrovečernému stolu, ale zároveň ich viete vynosiť aj v bežné dni do práce. Šaty majú nariasené ramená a rovný strih a môžete ich nosiť samostatne, alebo doplniť zaujímavým opaskom. Ja som si vzala široký čierny opasok, ktorý tento outfit oživil a trošku ozvláštnil.

Druhý outfit je klasický vianočný sveter s vianočným nápisom. Možno pre niekoho trošku gýčové, no ja osobne milujem Vianoce a takéto svetre podľa mňa dotvárajú vianočnú atmosféru a mať ho na sebe pri rozbaľovaní darčekov je zábava. Štedrý deň trávime väčšinou v kruhu rodiny a preto na tom nie je nič zlé ak ste sami sebou. A ak milujete Vianoce dajte to pokojne najavo aj takýmto tmavomodrým bodkovaným svetrom s nápisom I Heart Christmas. K svetru som si obliekla jednoduché kárované legíny, ktoré sú pohodlné a na Štedrý večer sa môžem najesť do prasknutia a nič ma nebude tlačiť.

vianočený sveter

vianočný sveter

Pokiaľ milujete svetre a zároveň sa chcete obliecť elegantnejšie, tak tretí outfit je práve pre Vás. Krásny pulóver s perlami v jemnej zelenej farbe. Je pohodlný, teplý a úžasne sa hodí na večer strávený s rodinou.

Budem rada ak mi napíšete kde budete tráviť Štedrý večer a čo si plánujete obliecť. Ja si plánujem obliecť môj nový vianočný sveter a užiť si sviatky s rodinou.

pulóver s perlami




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

2 comments

  1. Moc krásné outfity, ten vánoční svetřík nemá chybu. :))

    ReplyDelete
  2. Krásne tipy na outfity! Ten vianočný sveter je skvelý! My sa vždy na Vianoce vyobliekame ako keby sme išli do divadla a celkom sa mi táto tradícia páči, čiže určite budem voliť nejaké elegantné, ale pohodlné šaty!
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    ReplyDelete