Mugler Alien


Mugler Alien

Najnovší parfém v mojej zbierke je Mugler Alien. Je to už pomerne staršia vôňa, no ja som značku Mugler dlho obchádzala. Netuším ani z akého dôvodu, no som rada, že som si k nej našla cestu. Alien je prvý parfém z tohto radu a po ňom prišlo jeho viac verzií. Všetky sú úžasné a nevedela som sa rozhodnúť ktorý si vziať. No nakoniec som sa rozhodla pre klasický Alien. 

Parfém sa ukrýva v unikátnom flakóne pripomínajúci akéhosi mimozemšťana. Pôsobí veľmi luxusne najmä vďaka krásnej ametystovej farbe a zlatým prvkom. Predáva sa v mnohých veľkostiach a s tým sa trochu mení aj tvar flakónu. Unikátne je aj to, že flakón je naplniteľný a preto si stačí parfém kúpiť len raz a potom dokupovať len náplne. Jeho rôzne varianty sú na tom rovnako a sú odlišné len farbou flakónu a samozrejme aj vôňou. 

Samotná vôňa je orientálno drevitá a veľmi ženská a sofistikovaná a je vhodná na každodenné nosenie. Je zároveň veľmi univerzálna a vhodná počas celého roka.

Zloženie:
Hlava: jazmín
Srdce: kašmírové drevo
Základ: ambra

Mugler Alien
Mugler Alien

Vôňa mi učarovala hneď ako som ju vyskúšala, keď som bola v Auparku v predajni Notino. Preto som rada, že majú predajňu aj v Košiciach pretože si viem veľa vôni vyskúšať ešte pred samotnou kúpou. Pri nákupe parfému som dostala aj vzorku najnovšej vône z tohto radu na vyskúšanie. Mugler Alien Goddess je odetý do zlatej farby a srší luxusom. Vzorku som už stihla aj potrebovať, pretože je to proste neuveriteľná vôňa. Cítiť, že vône sú z rovnakého radu a pokiaľ sa Vám páči nejaký parfém Alien, tak sa Vám bude páčiť aj Alien Goddess. Táto je však sladšia, viac vanilkovejšia a evokuje vo mne jeseň a jesennú náladu. Je to ozaj unikátna vôňa, ktorú odporúčam vyskúšať pokiaľ milujete sladké a luxusné vône.

Zloženie:
Hlava: kokosová voda, bergamot
Srdce: jazmín, heliotrop
Základ: vanilka, kašmeran

Mugler Alien Goddess

Mugler Alien Goddess

Obe vône mi učarovali natoľko, že pri najbližšej príležitosti si určite obstarám Alien Goddess a pravdepodobne vyskúšam aj iné verzie. Čo naň hovoríte?





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


4 comments

  1. Jej ten musí voniat uzasne! Vyzera nadherne a hodi sa k tebe❤😍

    ReplyDelete
  2. Wow, tak tenhle parfém vypadá naprosto dokonale a určitě tak i voní. :))

    ReplyDelete
  3. Parfémy od Muglera prý buď miluješ, nebo nenávidíš.. Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale flakonek je krásný.. ❤

    ReplyDelete
  4. Zaujimavy obal. Znacku vsak vobec nepoznam.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    ReplyDelete