Physicians Formula Skin Booster

Physicians Formula Skin Booster

Physicians Formula je úžasná značka a už som ju na blogu neraz spomínala. No doteraz to bolo v kontexte s dekoratívkou. Dnes tu mám pre Vás recenziu na 3 skvelé séra, ktoré by ste nemali prehliadnuť. 

Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot majú v ponuke 3 séra ktoré sú skvele naformulované, aby sa dali navzájom kombinovať a zároveň sú skvelé aj pre začiatočníkov. Obsahujú účinné aktívne látky, ktorých koncentrácia je vhodná aj pokiaľ s nimi len začínate. Vhodné sú aj pre ľudí s alergiami, pretože žiadne so sér neobsahuje parfumáciu. Všetky séra majú krásne farebné priehľadné 30 ml fľaštičky s pipetami. Samotné séra sú číre s obsahom bielych kapsúl. Séra pôsobia veľmi elegantné a luxusne a budú sa vynímať na vašom toaletnom stolíku.

Začnem sérom, ktoré by mal mať doma úplne každý. Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot Hydrating je modré sérum s obsahom kyseliny hyaluronovej, panthenolu, vitamín E a niacinamidu. Toto zloženie vám určite napovedá, že sa jedná o skvelé hydratačné sérum vhodné pre všetky typy pleti. Kvôli obsahu panthenolu je konzistencia séra husto gélovitá. Veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva do pleti a nezanecháva žiaden film a ani lepkavý a mastný pocit. Môžte ho používať každé ráno aj večer a súčasť každodennej skin care a taktiež ho môžte kombinovať takmer so všetkým. Pri pravidelnom požívaní pocítite, že Vaša pleť je dostatočne hydratovaná a so sérom budete spokojné. Podľa môjho názoru je tento typ séra to čo by mal mať doma každý, pretože hydratácia je to čo potrebuje úplne každý typ pleti.

Druhé sérum ktoré som skúšala je Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot Time-Restoring. Sérum vo fialovej fľaštičke obsahuje kolagén, retinoid, glukonolakton, niacinamid a kyselinu hyaluronovú. Vďaka svojmu zloženiu je primárne určené pre zrelšiu pleť. Jeho konzistencia je gélovitá a taktiež sa veľmi rýchlo vstrebáva do pleti bez zanechávania lepkavého pocitu, či filmu na pleti. Všetky látky v sére sú vhodné na predchádzanie tvorby vrások, zlepšovanie hydratácie pleti a zlepšenie syntézy kolagénu v pleti. Obsahuje aj retinoidy vo forme retinyl palmitate, ktorá aj keď je v nízkej koncentrácii nemusí byť najvhodnejšia pre extrémne citlivú pleť. Preto pri tomto sére by som bola opatrná pokiaľ máte citlivejšiu pleť a sledovala či sérum nezvyšuje citlivosť vašej pleti. Každopádne je to veľmi dobre naformulované sérum vhodné pokiaľ už riešite problémy s vráskami. Je však dôležité ho používať pravidelne a výsledný efekt môžte spozorovať až po niekoľkých mesiacoch používania.

physicians formula skin booster vitamin shot

Physicians formula skin booster vitamin shot

So sér som bola nadšená a tak som si po mesiaci zaobstarala aj posledné sérum z tejto trojice a to Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot Brightening v oranžovej fľaštičke. Jedná sa o rozjasňujúce sérum s obsahom vitamínu C, niacinamidu, vitamínu E, kolagénu a kyseliny hyaluronovej. Sérum je vďaka vitamínu C vhodné na rozjasnenie  a zjednotenie tónu pleti. Je to taktiež skvelý antioxidant. Konzistenciou je veľmi podobné ako sérum Time-restoring. Veľmi dobre sa vstrebáva a pleť je po ňom hebká. Už po pár týždňoch je pleť rozjasnená a zjednotená. 

Všetky tri séra môžete kombinovať aj navzájom a používať ich aj v rámci jednej rutiny. Sú skvelé svojim zložením, formuláciou, konzistenciou a rovnako aj účinkami. Pokiaľ hľadáte ozaj kvalitné séra bez parfumácie, so skvelým zložením a za prijateľnú cenu tak práve ste ich našli.

Physicians formula skin booster vitamin shot

physicians formula skin booster vitamin shot

Zloženie:

Hydrating - Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Collagen Amino Acids, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Agar, Calcium Alginate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Tropolone, Ci 77289, Ci 61565, Ci 77891. 

Time-Restoring - Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Carbomer, Caprylyl Glycol, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Pullulan, Chondrus Crispus Extract, Polysorbate 20, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Kappaphycus Alvarezii Extract, Collagen Amino Acids, Ci 77491, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Ci 77891, Agar, Calcium Alginate, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Tropolone, Gluconolactone, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Ci 73360, Retinyl Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7. <1806-1> 

 Brightening - Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium Edta, Dipotassium Glycyrrhizate, Phenylethyl Resorcinol, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Chondrus Crispus Extract, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, 3-o-ethyl Ascorbic Acid, Ci 77492, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Collagen Amino Acids, Agar, Calcium Alginate, Xanthan Gum, Kappaphycus Alvarezii Extract, Hydroxyacetophenone, Glucosyl Hesperidin, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Tropolone, Gluconolactone, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Cynara Scolymus Leaf Extract, Ci 73360, Sodium Benzoate. <1805-1>

Physicians formula skin booster vitamin shot

Séra odporúčam všetkými desiatimi. Sú ozaj úžasné a ich jediná nevýhoda je len to, že sa nedajú len tak kúpiť v drogérii, alebo lekárni a preto musíte hľadať online. Všetky ich však viete nájsť na e-shope notino odkiaľ ich kúpite za najlepšiu cenu a uvidíte, že nebudete ľutovať. 



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

4 comments

  1. Alenka krásne spracované a nádherné fotky ako vždy. Aj som prekvapená, že táto značka má aj Skincare. Doposiaľ jediný mne známy produkt bol práve bronzer, ktorý sa chystám kúpiť si. Séra vyzerajú super, pre mňa po 30tke by už bolo vhodnejšie asi skôr to Time-Restore. Aktuálne používam sérum od The Ordinary s Vitamínom C.

    ReplyDelete
  2. Sérum vypadá hodně dobře, zaujalo by mě hned na první pohled a účinnost je určitě také skvělá. :)

    ReplyDelete
  3. Některé z fialových sér bych si uměla představit, no jakmile dopoužívám ty svoje zásoby, mohla bych jej vyzkoušet :D:))
    KOSMETIKA EUBOS: RECENZE PRODUKTŮ K PÉČI O PLEŤ

    ReplyDelete