NIVEA ampulky

NIVEA ampulky

Kedysi som mala pred ampulkami rešpekt. Bála som sa ich lámať a práve preto som sa im aj vyhýbala. Prvú ampulku mi musel zlomiť priateľ :-D.  Postupom času som sa ich naučila lámať a teraz ich milujem. Ampulky zvyknú byť viac koncentrované ako klasické séra a práve preto zvyknú byť predávané ako týždenné kúry. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku je preto potrebné ich používať 7 dni za sebou. V minulosti som vyskúšala už viacero ampulkových sér a tento mesiac som sa pozrela na zúbok značke NIVEA.

V ponuke majú zatiaľ 2 ampulkové kúry so 7 ampulkami. Balenie okrem ampuliek obsahuje aj plastovú násadku, ktorou sa ampulky ľahšie lámu. Práve preto ak sa bojíte ich lámania, tak tento set Vám to môže uľahčiť. Každá ampulka obsahuje 1 ml produktu, ktorý vystačí na celú tvár, krk a dekolt. Pokiaľ by ste chceli s ampulkami šetriť a použiť ju len na tvár, tak Vám vystačí aj na 2 dni. Každopádne odporúčam ich používať aj na krk a dekolt, pretože tieto oblasti sa dosť často zanedbávajú.

NIVEA ampulky

NIVEA Hydra Skin Effect ampulky

NIVEA Hydra Skin Effect obsahuje 7 modrých ampuliek s obsahom kyseliny hyaluronovej. Obsahuje 2,5 krát väčšiu koncentráciu HA ako ich iné produkty z radu Hydra Effect. Sérum pôsobí na pleťové bunky, aby dokázali produkovať vlastnú kyselinu hyaluronovú a tým zabezpečuje dlhodobú hydratáciu v pleti. Kyselina hyaluronová je vhodná pre všetky typy pleti. Jediná nevýhoda je len obsah parfumácie, ktorá by mohla robiť problémy ak máte alergie. Mimo toho je to skvelý set, ktorý pri každodennom používaní skutočne dodá pleti boost v hydratácii. Sérum je veľmi ľahké a rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pleti žiaden film. Určite skvelé pokiaľ máte suchú pleť, alebo ak teraz v lete máte často zapnutú klimatizáciu ktorá ju môže vysušovať. Ampulky sa vďaka násadke veľmi ľahko lámu. Preto po spotrebovaní setu odporúčam násadku nevyhodiť a môžete ju používať aj s inými ampulkami.

NIVEA Q10 Energy je rovnako 7 ampulkový set, ktorý obsahuje Koenzým Q10, vitamín C, vitamín E a kyselinu hyaluronovú. Sérum má zlepšovať prirodzeným metabolizmus a chrániť pleť pred voľnými radikálmi. Mix týchto účinných látok je skvelý pretože slúži zároveň ako antioxidant, zjednocuje tón pleti a bojuje proti známkam starnutia. Žiaľ aj tu sa nachádza parfumácia, ktorá by tam teoreticky nemusela byť. Vôňa je príjemná, ale pokiaľ máte alergie, tak je možné, že Vám sérum nemusí práve kvôli tomu sadnúť. Sérum je taktiež vhodné pre všetky typy pleti a môžete ho používať buď ráno, alebo večer. Pri pravidelnom používaní uvidíte zvýšenie hydratácie pleti a jemné zjednotenie pleti vďaka vitamín C. Čo sa týka antiagingu, tak tu je potrebné kúru určite opakovať minimálne každý mesiac. Konzistencia je veľmi ľahká a taktiež sa veľmi ľahko vstrebáva.

NIVEA Hydra Skin Effect ampulky

NIVEA Q10 Energy ampulky

Zloženie:
Hydra Skin Effect
Aqua, Glycerin, Betaine, Alcohol, Methylpropanediol, Polyglyceryl-4, Caprale, 1,2-Hexanediol, Galactoarabinan, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Biosaccharide Gum-1, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum, Cl 42090, Cl 19140.

Q10 Energy
Aqua, Glycerin, Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Lauryl Glucoside, Tocopherol, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Alteromonas Ferment Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzonate, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Ethylhexylglycerín, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Parfum, CI 15985
 
NIVEA ampulky

NIVEA ampulky ma nadchli svojou kvalitou a robia presne to čo sľubujú. Tým, že sa jedná o týždenné kúry, je dobré ich opakovať aspoň raz mesačne a tým dosiahnuť lepší a dlhotrvácejší efekt. Dôležitá je taktiež aj pravidelnosť ich používania. Ampulky určite odporúčam pokiaľ potrebuje veľmi rýchlo boostnuť svoju pleť. Lámanie ampuliek je vďaka aplikátoru taktiež ľahké a určite sa ich nebojte používať len kvôli tomu. Za mňa osobne sú to veľmi dobré produkty, ktoré môžem s čistým svedomím odporúčať. Nájdete ich aj na e-shope notino spolu s ďalšími produktmi z radu Hydra Effect a Q10, ktoré môžete zakomponovať pri používaní týchto kúr a tým dosiahnuť lepší efekt.

Dajte mi vedieť či zvyknete používať ampulkové kúry a ak nie, tak prečo.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


1 comment

  1. Nivea je skvělá značka a tohle sérum určitě někdy ráda vyzkouším. :)

    ReplyDelete