Klobúková sezóna

čierny klobúk

Na leto sa stále veľmi teším a neviem sa ho dočkať. No akonáhle dorazí tak si opäť prajem trošku zimy. Nám ľudom sa asi nedá vyhovieť, pretože stále chceme to čo práve nemáme. Leto je skvelé ročné obdobie, pretože môžem vytiahnuť letné oblečenie, šaty, sandáliky a legíny. Dodržala som svoje predsavzatie z minulého roku a nosí viac šiat ako v minulosti. Minulého roku som si tiež kúpila svoj prvý klobúk, ktorý som však veľmi nenosila. Preto som si tohto roku povedala, že to musím napraviť a nosiť ich pravidelnejšie.

Hneď som si zaobstarala pár nových, aby som ich mala k čomu kombinovať. A musím sa Vám priznať, že som sa do nich zamilovala. Ihneď ozvláštnia outfit a zároveň ochránia pred slnkom vlasy, oči ale aj celú pleť. Sú celkom univerzálne a dajú sa nosiť ozaj k hocičomu. Teda okrem teplákovej súpravy ku ktorej by som odporúčala skôr šiltovku. Pokiaľ milujete legíny, či už neutrálne alebo elegantnejšie, tak klobúk sa k nim nádherne hodí. K týmto károvaným som zvolila neutrálnejší čierny klobúk, ktorý sa vďaka svojej farbe hodí k obrovskému množstvu outfitov.

kárované legíny

slnečný klobúk

Klobúky však oceníte, takmer pri všetkých šatách. Tieto kvetinové zelené šaty sú ideálne na letné dni a krásne sa k nim hodí slamený slnečný klobúk. Tieto farby idú nádherne k sebe a sú na leto ideálne. Slamený klobúk je vhodný aj k rifliam alebo k bielej blúzke. Navyše ak milujete pletené kabelky, tak tie ku klobúkom pasujú najlepšie. 

Zo začiatku je trošku nezvyčajné ich nosiť a niekedy na Vás aj ľudia pozerajú pretože je to u nás menší nezvyk, ale po čase som si na ne tak zvykla, že dnes mi už príde prirodzené nasadiť si klobúk a ísť von. Ako vnímate klobúky vy? Páčia sa Vám? Ak áno tak určite neváhajte a uvidíte, že si ich zamilujete.

zelené šaty




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

4 comments

  1. Skvelé outfity! Ja som na klobúky nikdy nebola, lebo mám stále v hlave zafixované, že sa mi jednoducho nehodia. Každopádne vždy sa mi páčili a hlavne teda tie "jesenné" semišové :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    ReplyDelete
  2. Klobouky vůbec nenosím, ale k tobě jdou. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. Klobouky ti moc sluší, skvělá volba doplňku na léto. :))

    ReplyDelete