Gabriella Salvete pleťové masky

 Gabriella Salvete masky

Gabriella Salvete si tohto roku pripravila veľkú nálož pleťovej kozmetiky, ktorú som posledný mesiac testovala. Krémové, zlupovacie či plátené masky sú mojou veľkou slabinou a nikdy im neviem odolať. No okrem toho rozšírili sortiment aj o masku na očné okolie a dokonca aj pleťové sérum. Séru sa budem venovať v osobitnom článku pretože si to zaslúži a my sa poďme pozrieť na všetky masky, ktoré by Vám určite nemali ujsť.

Začnem ako inak plátenými maskami Gabriella Salvete Sheet Mask. V ponuke nájdete tri druhy: dragon friut, collagen a coconut. Sú to 15-minútové plátené masky. Všetky sú to veľmi príjemné masky. Sú dostatočne nasiaknuté tekutinou a dobre držia na pleti. Skvelé a hlavne kvalitné značky na úrovni kórejských masiek:
- Dragon fruit obsahuje extrakt z dračieho ovocia, kyselinu hyaluronovú, aloe extrakt a výťažok z hamamelu. Má za úlohu hydratovať a upokojovať pokožku.
- Collagen obsahuje kolagén, kyselinu hyaluronovú, extrakt za hamamelu a výťažok z aloe a ženšenu. Je zameraný na hydratáciu a omladenie pokožky.
- Coconut obsahuje výťažok z kokosu, kyselinu hyaluronovú, výťažok z levandule, hamamelu a extrakt z aloe a zameraiva sa primárne na hĺbkovú hydratáciu.

Gabriella Salvete plátené masky

Gabriella Salvete sheet mask

Gabriella Salvete eye mask

Gabriella Salvete gold eye collagen mask

Kolagén obsahuje aj maska na očné okolie. Zlaté polmesiačiky Gabriella Salvete Collagen Gold Eye Mask je ďalšia z noviniek na ktorú som sa tešila. Pokiaľ mávate kruhy, alebo vačky pod očami, alebo chcete boostnuť starostlivosť o očné okolie, tak takého polmesiačiky sú TOP. Je to v podstate maska zameraná len na očné okolie a aj všetky ingrediencie v nej obsiahnuté sú prispôsobené očnému okoliu. Táto novinka obsahuje okrem kolagénu aj extrakt z harmančeku na upokojenie a taktiež aj esenciálne oleje. Slúži na redukciu kruhov a vačkov a na intenzívnu hydratáciu a upokojenie očného okolia. 

Bola som s nimi veľmi spokojná. Na pokožke držali veľmi dobre a neskĺzavali dole a po 15- minútach bolo očné okolie super hladné. Mali by sa však používať 2x týždenne aby ste videli lepší a dlhodobejší efekt, ale zmenu bolo vidno aj po jednom použití. 

A nakoniec tu máme zlupovaciu a krémovú masku. Jedno balenie obsahuje 2 priehradky, takže Vám vystačí na dve použitia. Začnem klasickými zmývateľnými maskami na tvár. Collagen Creamy Face Mask a Coenzym Q10 Creamy Face Mask sú krémové hydratačné masky zamerané najmä na vyhladenie vrások. Kolagén a koenzým Q10 sú látky, ktoré sa najčastejšie používajú práve v anti-aging produktoch. Obe sú skvele hydratačné a pleť je po ich použití hladká a jemná. Skôr by som ich odporúčala pre suchšiu a staršiu pleť, alebo pokiaľ potrebuje poriadny hydratačný boost. Na druhej strane čierna Peel Off Black Mask bude skôr vhodnejšia pre mastnú pleť s rozšírenými pórmi. Obsahuje aj aktívne uhlie, ktoré má napomáhať s prečistením pleti. Je to maska, ktorá po nanesení zaschne a je potrebné ju zlúpnuť. Nebudem Vám klamať, je to dosť nepríjemné, ale to je práve podstata tejto masky. Má prečistiť a doslova vytiahnuť nečistoty z rozšírených pórov a zároveň Vám urobí aj peeling :-) Je však na mieste zvážiť tento typ masky, pokiaľ máte veľmi citlivú pleť. Ja mám tento typ masiek veľmi rada a za seba ich odporúčam.

Gabriella Salvete Creamy Mask

Gabriella Salvete Peel of mask

Gabriella Salvete Peel Off Black Mask

Ktorá maska Vás zaujala najviac. Mňa osobne plátené masky, pretože na ne som veľmi zaťažená a bola som milo prekvapená skvelou kvalitou. Tie musíte určite vyskúšať. A nezabudnite mi potom napísať ako sa Vám páčili.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk



1 comment

  1. Plátýnkové masky v oblibě nemám, ale určitě bych jejich pečující kosmetiku ráda omrkla! :)
    TENISKOVÁ - OOTD

    ReplyDelete