Revolution Skincare set plátených masiek

revolution skincare sheet masks

Plátené masky sú moja srdcovka a stále keď objavím niečo nové, tak to musím hneď vyskúšať. Je to tak trochu moja úchylka. Keď vznikla podznačka Revolution Skincare, čakala som na deň kedy vydajú práve pleťové masky. A dočkala som sa. Potešilo ma aj to, že sa masky dajú kúpiť osobitne, ale aj v setoch. Sety po 5 kusov z jedného druhu, alebo vyskladané sety podľa konkrétnej pleťovej problematiky. Skvelý nápad, ktorý sa mi zapáčil a preto som siahla po takomto sete, ktorý obsahuje 3 kusy rôznych masiek, ktoré sú vhodné pre daný typ pleti.

revolution skincare dehydrates skin sheet masks

Set Dehydrated Skin obsahuje masku Cranberry, Hyaluronic Acid a Black Tea, krásne uložené v papierovom obale. Všetky obsahujú látky, ktoré pleť hydratujú a zároveň dodajú aj pleti boost. Na konci článku máte pre info aj plné zloženie jednotlivých masiek. 

Masky môžete použiť buď raz týždenne, ale pre lepší efekt ich odporúčam použiť v jednom týždni a uvidíte ozaj veľký hydratačný boost. Každá z masiek je trošku iná, no so všetkými sa dopracujete k rovnakému výsledku. Najviac sa mi páčila maska Black Tea v čiernom obale. Tá bola z celého setu najhydratačnejšia a čierny čaj je aj skvelý antioxidant. Červená maska s obsahom brusníc bola okrem hydratácie aj veľmi osviežujúca a pekne rozžiarila pleť a modrá maska obsahuje kyselinu hyaluronovú ktorá v pleti zabezpečí dlhodobú hydratáciu. 

Po rozbalení vytiahnete z obalu klasickú bielu plátenú masku, ktorá je dostatočne nasiaknutá produktom. Aplikácia a dĺžka pôsobenia je rovnaká ako aj pri iných značkách. No pokiaľ by to náhodou bola Vaša prvá plátená maska, tak na zadnej strane je aj obrázkový návod. Revolution Skincare je síce anglická značka, ale masky sú vyrobené v Kórei a to je za mňa veľké plus. Kórejci sú vo výrobe plátených masiek svetová jednotka a preto niet divu, že to množstvo značiek využíva a necháva si plátené masky vyrábať práve v Kórei. 
 
revolution skincare maska

Revolution Skincare Sheet masks

Zloženie: 
Black Tea face mask:
Aqua (Water,Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, (Parfum) Fragrance, Linalool, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
Cranberry face mask:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol.
Hyaluronic Acid mask:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Nelumbo Nucifera Root Extract, Pachyrhizus Erosus Root Extract, Brassica Oleracea Botrytis (Cauliflower) Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol.

Revolution Skincare Dehydrated Skin Sheet Masks

Tento set je skvele poskladaný a všetky 3 masky sú veľmi kvalitné. No pokiaľ náhodou nemáte problém s dehydrovanou pleťou, tak máte na výber zo štyroch ďalších setov a to pre suchý pleť, mastnú pleť, zmiešanú pleť a problematickú pleť. Ja určite ešte siahnem po maske pre zmiešanú a problematickú pleť :-). Všetky sety, ale aj iné produkty z Revolution Skincare viete kúpiť aj na notino.sk odkiaľ ich mám aj ja.

Skúšali ste už Revolution plátené masky?






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 



3 comments

  1. Masky od Revolution mám moc ráda, zatím mě nikdy nezklamaly! :)

    ReplyDelete
  2. "
    Greetings from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below; they are a good read:

    1. Mole Removal and Where to Get it Done in Singapore

    2.""Don’t be a Covidiot

    3. BB Creams vs CC Creams: All You Need to Know

    4. Top 10 Hair Removal Salons In West Of Singapore

    5.Your All-in-One Singapore COVID-19 Finance Aid Package"

    ReplyDelete