Produkty s retinoidmi podľa cenových kategórií

Retinol a retinoidy sú posledných pár rokov dosť skloňované a veľmi vyhľadávané. Je to skvelá účinná látka, ktorá pomáha v boji s vráskami. A aj napriek tomu, že na trhu sa začínajú objavovať nové molekuly, tak jedine retinoidy prešli stovkami klinických testov a sú aj rokmi overené. Pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o retinoidoch, tak tomu som venovala pred rokom a pól samostatný článok, ktorý nájdete TU

V dnešnom článku som sa zamerala na produkty, ktoré obsahujú retinoidy a rozdelila som ich podľa cenových kategórií pre lepšie zorientovanie sa. Pretože cena je jedným mnohým kritérií, ktoré pri výbere produktov riešime. Pokiaľ teda uvažujete nad kúpou produktu s retinoidmi a neviete sa zorientovať v tom množstve produktov, ktoré sú dnes na našom trhu, tak tieto tabuľky Vám možno budú nápomocné. 

Produkty som rozdelia do 5 kategórií: do 15€, od 15€ do 30€, od 30€ do 45€, od 45€ do 70€ a nad 70 €. Zamerala som sa primárne na značky a produkt, ktoré sú dostupné na Európskom trhu, pretože práve nad nimi by ste najpravdepodobnejšie uvažovali. Samozrejme na trhu je oveľa viac produktov ako len v týchto tabuľkách no snažila som sa vybrať tie najzaujímavejšie. Pri každom z produktov nájdete aj informácie o tom aký retinoid obsahujú, v akej koncentrácii, aké iné pomocné účinné látky sú v produkte obsiahnuté a ďalšie informácie o produkte.


Retinoidy do 15 Eur

retinoidy do 15 eur


Retinoidy do 30 Eur
retinoidy do 30 eur


Retinoidy do 45 Eur
retinoidy do 45 eur


Retinoidy do 70 Eur
retinoidy do 70 eur


Retinoidy nad 70 Eur
retinoidy nad 70 Eur






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

* produkty sú v tabuľkách rozdelené podľa cien uvádzaných na oficiálnych stránkach značiek, alebo u oficiálnych distribútorov
**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce

1 comment

  1. Skvělé srovnání, bude se při výběru určitě hodit! :)

    ReplyDelete