Estee Lauder Perfectly Clean 3 in 1

estee lauder perfectly clean

Estee Lauder je jednou z mojich najobľúbenejších značiek. Vyrábajú kvalitnú kozmetiku na top úrovni a každý vyskúšaný produkt stále splnil to čo sľuboval. Preto keď som videla novinku Estee Lauder Perfectly Clean Tripple Action povedala som si, že je to veľmi zaujímavý produkt a rozhodla som sa pre kúpu. Jedná sa o multifunkčný produkt, ktorý má nahradiť odličovač, čistiacu penu a tonikum. 

Nikdy som nebola fanúšikom produktov 2v1 alebo 3v1, pretože som nevedela pochopiť ako môže jeden produkt zastúpiť a plnohodnotne nahradiť viac produktov naraz. No v Estee Lauder som mala a stále budem mať dôveru a tak som mu dala šancu. A popravde som aj bola trošku zvedavá. Odličovanie, čistenie pleti a tonizácia sú prvé kroky v skincare bez ktorých si neviem svoju starostlivosť o pleť predstaviť. Preto bolo pre mňa ťažko uveriteľné, že toto všetko zvládne len jeden jediný produkt. No na moje počudovanie to dokázal. No poďme pekne po poriadku.

Produkt je balený v plastovom obale, ktorý je dostupný v dvoch veľkostiach 45ml a 150ml s pumpičkovým aplikátorom, ktorý vytvára hustú a veľmi jemnú penu. Je vhodná pre všetky typy pleti a môže sa používať aj pri rannej a aj pri večernej rutine. Pena má príjemnú vôňu, ktorá je pre Estee Lauder a podznačku Perfectly Clean charakteristická. Veľmi ľahko sa rozotiera po pleti a veľmi dobre odličuje a zbavuje pleť nečistôt. Je dokonca aj oftalmologicky testovaný, takže s ňou môžete odlíčiť aj očný makeup. Mala som problém jedine s odličovaním vodeodolného makeupu, ale na to ani podľa výrobcu nie je určený. Čo ma však zaujímalo najviac je to ako dokáže v mojej skincare nahradiť tonikum. Zväčša po odličovaní a čistení iným produktmi si moja pleť pýta tonikum alebo essenciu, pretože je zbavená prebytočných olejov a pýta si hydratáciu. No po odlíčení s touto penou je moja pleť aj hydratovaná a necítim potrebu aplikovať si tonikum. Je to dosť ťažké vysvetliť, no skutočne som mala pocit akoby som si to tonikum na pleť už aplikovala. 

Estee Lauder Perfectly Clean Tripple Action

Zloženie:
Ingredients: Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Isododecane, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Sucrose, Peg-32, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Algae Extract, Zinc Pca, Sorbitol, Glycerin, Caffeine, Ppg-26-Buteth-26, Peg-4 Dilaurate, Caprylyl Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Peg-6, Citric Acid, Lauramidopropyl Betaine, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol

Estee Lauder Perfectly Clean 3 in 1 pena

Zo začiatku som bola skeptická no nakoniec ma táto čistiaca pena nadmieru prekvapila, pretože zbúrala moje predsudky voči multifunkčným produktom. Skutočne funguje a to určite poteší ľudí, ktorý nemajú radi mnohokrokovú skincare na ktorú možno nemajú každý deň čas. Vedia si ušetriť 3 kroky a vybaviť všetko iba v jednom. Ja osobne milujem svoju 10-krokovú skincare a budem v nej určite pokračovať, no táto pena od Estee Lauder mi bude robiť spoločnosť keď budem cestovať. Pretože toto je aj skvelý produkt na cesty, ktorým dokážem v kufri ušetriť miesto.

Takže môj finálny verdikt je, že Estee Lauder Perfectly Clean Tripple Action stojí za to a robí presne to čo sľubuje a pokiaľ ste niečo takéto hľadali, tak to odporúčam všetkými desiatimi. Penu som našla na e-shope notino kde viete kúpiť aj všetky ostatné ikonické Estee Lauder produkty.

Estee Lauder čistiaca pena


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 



1 comment

  1. Skvelá recenzia. Napísala si to veľmi zrozumiteľne a prehľadne, lebo stáva sa mi, že sa v recenzií niekedy stratím a niekedy tam ani nenájdem či je produkt vážne dobrý alebo nie :D Ja osobne mám taktiež rada viac krokovú rutinu, ale ako píšeš na cestovanie bude tento produkt ako vyšitý.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    ReplyDelete