Netradičný valentín

Valentín bude tohto roku dosť nezvyčajný kvôli aktuálnej situácii. Romantická večera v reštaurácii je sci-fi, takže budeme musieť zapojiť kreativitu. Pripraviť doma romantickú večeru, sviečky a možno vyrobiť nejaký pekný originálny darček. No pokiaľ nie ste veľmi kreatívni, tak potom sa môžete stále spoľahnúť na to nejaký pekný darček kúpiť. Pripravila som si pre Vás tipy na úžasné parfémy pre pánov a aj pre dámy, pretože si myslím, že práve parfém je univerzálny darček, ktorý poteší každého a je veľmi vhodný na Valentína. No možno patríte do kategórie single a v súčasnej situácii je zoznamovanie tiež obtiažne a vo Valentíne vidíte možnosť ako si kúpiť niečo pekné pre seba za super cenu, alebo hľadáte nejaký výhodný balíček. Takže pokiaľ patríte do jednej či druhej skupiny poďme sa pozrieť na nejaké pekné Valentínske darčeky.

valentinska kolekcia 2021
Najprv by som chcela upriamiť Vašu pozornosť na krásne Valentínske kolekcie, ktorými si viete urobiť radosť. Essie majú nové krásne odtiene lakov, ktoré sa nesú v nádherných romantických farbách. A pokiaľ milujete limitky, tak Loreal si tohto roku pripravili neskutočnú Valentínsku kolekciu zostavenú z troch rúžov Color Riche a riasenky Lash Paradise v limitovaných srdiečkových obaloch. Za mňa jednoznačne červený lak a rúž je TOP.

Skvelé Valentínske darčeky pre ženy sú okrem kvetov aj darčekové kazety, ktoré okrem parfémov obsahujú aj telové mlieka či miniatúrky parfémov ktoré sa skvele hodia do kabelky. Takže určite poštuchnite Vášho partnera a nepriamo mu naznačte po čom Vaše srdce túži. Pokiaľ túžite po romantickej vôni, tak novinka od Armani My Way je tutovka a pokiaľ milujete jedinečné flakóny, tak Marc Jacobs a Kenzo sú jasnou voľbou. A nakoniec sexi a zmysluplnú vôňa opäť od Giorgio Armani Si si zamiluje aj Váš partner. No na výber je toho neúrekom, no práve tieto vône sú trendy a určite si ich zamilujete. Ktorá Vás zaujala najviac? 

valentínske darčeky pre ženy
A samozrejme aj pre Vaše polovičky sú pripravené pekné a dobre poskladané darčekové balíčky parfémov. Tip od môjho drahého je YSL a je vraj úplne jedno ktorý parfém zvolíte. Všetky sú sofistikované a hlavne luxusné. Cesta na istotu je Versace s unikátnymi flakónmi alebo Jean Paul Gaultier. Značka, ktorá posledných pár rokov boduje je Paco Rabane so svojimi zlatými tehličkami, no dnes mám tu pre Vás tip na parfém XS v luxusnom darčekovom balení. Tiež ho máme doma a jednoznačne odporúčam.

A pokiaľ sa rozhodnete nakupovať zo stránky notino, tak darček pre partnera, alebo partnerku Vám vedia aj pekne zabaliť a vy sa už nemusíte o nič starať. Viete si vybrať dokonca aj farbu darčekového balenia, balíček si nechať zaslať, alebo vyzdvihnúť a máte o Valentín postarané.

valentínske darčeky pre pánov

Budem rada ak mi dáte vedieť či oslavujete Valentín, alebo nie a ak áno čo plánujete tohto roku. My asi niečo fajne navaríme a prejeme sa pretože láska ide predsa cez žalúdok :-)




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 


10 comments

  1. To su pekne tipy, páči sa mi hlavne tie rúže s riasenkou.
    My Valentina nejak špeciálne neoslavujeme, ale nejaké dobre jedlo a koláčik to istí. A vínko samozrejme :-)

    ReplyDelete
  2. Ty nové odstíny laků jsou nádherné, hned bych je brala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Tá limitovaná kolekcia od Loreal vyzerá neskutočne cute.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. Já Valentýna neslavím, ale tyhle dárečky určitě potěší každého. :))

    ReplyDelete
  5. wow, this is my favorite collection. Made me stress-free

    ReplyDelete