Klairs Supple Preparation Unscented Toner

Klairs Supple Preparation Unscented Toner

Medzi mojich TOP 5 obľúbených kórejských značiek patrí jednoznačne Klairs. Vynikajúce produkty, ktoré sú zamerané na špičkové zloženie a človek pri ich používaní vidí ozaj výsledky. To platí aj pri produkte ktorý Vám predstavím dnes. Asi pred rokom a pól som testovala miniatúru tohto tonera, ale jeho parfumovanú verziu. Teda lepšie povedané verziu, ktorá obsahovala aj esenciálne oleje, ale nie parfumáciu. Bol samozrejme skvelý, ale keďže esenciálne oleje môžu byť alergénom, tak Klairs vyvinuli aj verziu ktoré tieto oleje neobsahuje, aby bol vhodný aj pre ľudí s alergiou. Preto som si povedala, že plnú verziu si zaobstarám práve v neparfumovnej verzii a pozriem sa na to či je kvalitou rovnaký ako jeho pôvodná verzia.


Klairs pleťové tonikum

Klairs Supple Preparation Unscented Toner je hydratačné tonikum na pleť, ktoré sa používa po vyčistení a odlíčení pleti, pred použitím séra a krému. Predáva sa v plastovom 180ml priehľadnom obale bez aplikátora. Jeho konzistencia je vodnatá, no mierne hustejšia. Niečo medzi vodnatým a mierne gélovitým. Na pleť ho odporúčam nanášať pomocou tampóniku, čím ho viete rovnomerne rozniesť.

Po nanesení na pleť cítite okamžitú hydratáciu a veľmi rýchlo sa vstrebáva a na pleti nezanecháva žiaden film ani lepkavý pocit. Preto bude vhodný pre všetky typy pleti od suchej až po mastnú. Práve v tomto chladnom zimnom počasí je to pre mňa úplne ideálny toner.

Pokiaľ sa pozrieme na zloženie tak to je úplne špičkové. Neobsahuje žiadne sulfáty, parabény, silikóny, alkohol, parfumáciu a je dokonca aj cruelty free a vegan. A pokiaľ Vás zajíma ako fajnotky sa tam nachádzajú tak sa môžete tešiť na vitamín C, vitamín E, Panthenol (teda provitamín vitamínu B5), kyselinu hyalurovnovú, Centella Asiatica a Aloe Vera a množstvo iných pre pleť prospešných extraktov. A čo sa týka negatív, tak nevidím žiadne. 

Klairs tonikum swatch

Zloženie: 
Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca, Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Copper Tripeptide-1


Klairs toner

Toner Vám odporúčam všetkými desiatimi. Pri jeho kúpe som tak trochu vedela do čoho idem, ale predsa aj keď sa jedna o inú verziu, tak zloženie je mierne iné. No aj napriek tomu je to skvelé tonikum, ktoré je rovnako kvalitné ako jeho parfumovaná verzia a ja si osobne dobolím povedať, že o čosi lepšie. Môžu si ho totiž kúpiť aj ľudia, ktorým esenciálne oleje nerobia dobre a to je plus. Pokiaľ však preferujete voňavé produkty a viete že esenciálne oleje Vám nerobia problémy tak kúpou parfumovanej verziu dosiahnete rovnaké účinky.

Jeho vysoko hydratačné vlastnosti mi teraz v zime neskutočne vyhovujú. Pre porovnanie s mojím terajším tonikom od Pyunkang Yul je tento od Klairs oveľa hydratačnejší takže vhodnejší pokiaľ potrebujete dodatočne hydratovať pleť. Za mňa je to jeden z top produktov, ku ktorému sa ešte určite neraz vrátim.  Toto tonikum a vlastne aj všetky produkty od Klairs, ktoré som mala som kupovala na notino, kde viete nájsť okrem Klairs aj kopec iných značiek kórejskej kozmetiky.

Máte od Klairs niečo vyskúšané aj vy? Ak áno budem rada ak mi poradíte, ktorý produkt používate vy. 


Klairs pleťové hydratačné tonikum




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 

1 comment