Dermacol HT 3D


Ahojte baby, dnes si povieme ako sa zbaviť kruhov a opuchov pod očami. Pretože nie je nič horšie ako vyzerať nevyspato a unavene a práve takto človek pôsobí, keď má kruhy pod očami. Najlepším receptom je dostatok tekutín, menej slaného a hlavne dostatok spánku. Myslím, že túto teóriu pozná každý, no aplikovať ju do praxe je o čosi ťažšie. Hlavne kvôli tomu, že svet je dnes veľmi unáhlený a my sa snažíme stihnúť toho čo najviac. A na ten spánok, či zdravý životný štýl zabúdame, alebo ich len zanedbávame.

Tmavé kruhy pod očami sa dajú ľahko zakryť korektorom, ale opuch pod očami až tak ľahko zakryť nejde. Ja osobne sa najčastejšie trápim práve s opuchmi a na to mám skvelého pomocníka. Polmesiačiky pod oči používam už pár rokov a stále ma zbavia opuchu a pomáhajú mi vyzerať vyspato a sviežo. Pokiaľ tento produkt nepoznáte, tak sa v podstate jedná o masku na očné okolie, ktorá je primárne zameraná na zmiernenie opuchov a vyhladenie očného okolia. Ja si ich rada nechávam v chladničke a chlad je ďalší skvelý faktor, ktorý dokáže zmierniť opuch. 

Dnes Vám ukážem masky, ktoré som objavila len nedávno a siahla som po nich kvôli množstvu dobrých ohlasov. DERMACOL HT 3D je balenie obsahujúce 6 párov masiek na očné okolie, ktoré spĺňajú všetky moje požiadavky na tento typ masiek. Navyše majú až prekvapivo dobré zloženie v ktorom nájdete: kyselinu hyalurónovú, niacinamid, vitamín C, vitamín E, vitamín B5 (panthenol) a množstvo extraktov. Ako som už spomínal vyššie v balení je 6 párov, ktoré sú osobitne balené a tak máte zakaždým sviežu masku. Aplikácia je úplne jednoduchá. Polmesiačiky je potrebné si umiestniť na očné okolie a nechať pôsobiť 15-20 minút a stačí ju používať 1-2 x týždenne, alebo podľa potreby.

Dermacol hyaluron therapy 3D

Dermacol HT 3D maska


Zloženie:
Aqua, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamide, Panthenol, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Algae Extract, Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, Carbomer, Disodium EDTA, Sodium Heparin, Vitis Vinifera Fruit Extract, Rose Flower Oil, Tocopherol, Polysorbate 20, Iodopropynyl Butylcarbamate.


Hyaluron Therapy Dermacol D maska pod oči

Moja skúsenosť týmito polmesiačikmi je perfektná. V minulosti som používala len kórejské produkty, ale chcela som vyskúšať aj niečo naše európske. aPáči sa mi že sa tieto masky nepredávajú osobitne, ale v balení. Je to tak cenovo výhodnejšie. Maska po vybalení obsahuje dostatočné množstvo tekutiny a dobre drží a nepadá a ani sa nešmýka smerom nadol. Potešilo ma skvelé zloženie nedupané vitamínmi. Maska po aplikácii zmierňuje opuch a pekne vyhladí očné okolie, zanecháva ho tiež jemné a je to ozaj super pomocník pokiaľ potrebuje vyzerať vyspato. Zároveň kyselina hyaluronová mierne vyhladí jemné vrásky očného okolia, takže zároveň dodá aj mladistvejší vzhľad. Samozrejme je to kozmetický produkt a nie botox, takže nečkajte zázrak typu: dám ti do na oči a budem vyzerať na 15 rokov. A taktiež ak máte pod očami extrémne veľký opuch tak tieto masky ho dokážu zmierniť, ale nie nikdy na 100% odstrániť. Odporúčam Vám ich uložiť do chladničky čo dopomôže so zmiernením opuchu no samozrejme len do miery ako je to pri skin care možné. Dermacol majú z tohto radu Hyaluron Therapy aj iné produkty ako napríklad očný a denný krém, či pleťovú masku, ktoré tiež práve testujem a nie je odveci tieto produkty používať spolu, aby si vzájomne dopomohli. 

Každopádne ja tieto masky pod oči HT 3D od Dermacolu hodnotím veľmi dobre a určite Vám ich odporúčam. Tým, že je to česká značka tak sú u nás veľmi ľahko dostupné a nájdete ich napríklad aj na mojom obľúbenom e-shope notino spolu s ďalšími produktmi Dermacol. 

Dermacol HT 3D maska pod oči



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 

6 comments

  1. Tiež takéto polmesiačiky občas používam, Dermacol som ešte neskúšala, určite ich niekedy vyskúšam :) Ja osobne ale mám kruhy pod očami geneticky, alebo teda už veľmi dlho ich mám a málokedy mávam opuch, skôr ich mám proste trochu sfarbené a čítala som, že niektorí ľudia to majú geneticky... Ale už som si zvykla a dobrý make-up to vždy keď potrebujem zakryje, haha.

    ReplyDelete
  2. Tieto masky pod oči su celkom fajn. Dávnejšie som mala aj tuto a mala by som si znovu nejaku zaobstarat.

    ReplyDelete
  3. I love your blog so much! Sometimes I just can’t believe that I am getting all these contents and insights for free!

    ReplyDelete
  4. well-presented! What software do you use to edit your photos?

    ReplyDelete
  5. I really need that product. It looks soothing

    ReplyDelete