Opäť tu máme Vianoce

Vianočný stromček

O necelý týždeň tú máme Vianoce spojené s predvianočným zhonom, predvianočným upratovaním, kúpou darčekov a nakoniec časom stráveným s rodinou. Minulý víkend som sa vysporiadala s upratovaním a výzdobou. Upratovanie síce veľmi nemusím, no Vianočnú výzdobu milujem a veľmi si to užívam dekorovať celý byt. Pobehujem hore dole a hľadám kde sa dá ešte niečo zavesiť. Neviem si predstaviť Vianoce bez vianočného stromčeka a všade blikajúcich svetielok. Ste na to podobne?

Podobne ako minulý rok som stavila na červeno zlaté ozdoby. Kombinácia zelenej, červenej a zlatej sú pre mňa typické farby Vianoc. Jediné čo na zdobení stromčeka neznášam je rozuzlovanie svetielok. Každoročne ich pekne poskladám a uložím do krabice a keď ich o rok vyberiem, tak sú zauzlené a trvá mi večnosť kým všetko rozuzlím. Ale výsledný efekt na stromčeku stojí zato. Ako ste na tom so stromčekom vy? 


Bonprix blúzka

Bonprix legíny

Keď je už nakoniec všetko poupratované a vianočná výzdoba v každej jednej izbe, môžem si konečne zapáliť sviečky, ktoré dotvoria celú atmosféru a trošku si oddýchnuť a vychutnávať ducha Vianoc. A aby som vedľa toho stromčeka tak nezanikla tak aj ja som sa už pekne sviatočne nahodila nech spolu ladíme :-) Krásny zlatý top vhodný aj na Štedrý večer spojený s pohodlnými čiernymi legínami.

No tým to všetko nekončí, pretože aby boli Vianoce dokonalé, tak musím ešte zabaliť všetky nakúpené darčeky. Jasné, že všetci vieme, že Vianoce nie sú o darčekoch, ale ja chcem každému z rodiny urobiť radosť a mňa osobne viac teší darčeky dávať ako dostávať. Už od minulého roku som sa rozhodla, že prestanem darčeky baliť do klasického baliaceho papiera. Nakúpila som darčekové tašky, ktoré sú oveľa praktickejšie a aj ekologickejšie, pretože sa dajú ešte pár krát použiť. Narozdiel od baliaceho papiera, ktorý sa po rozbalení väčšinou roztrhá a nakoniec aj tak vyhodí. Najekologickejšie sú však jutové vrecúška s vianočnou potlačou, ktoré sú trvácnejšie ako aj klasické darčekové tašky a vydržia aj pár rokov a takto si do nich viete baliť vianočné darčeky v rámci rodiny. Samozrejme ak sa jedná o niečo nadrozmernejšie, tak tam sa niekedy nedá vyhnúť baliacemu papieru ak to chce človek pekne zabaliť, ale aj tak som rada, že sa mi to darí obmedzovať a používať len minimálne. Ako balíte darčeky vy?


Vianočné darčeky

Môj typický decembrový outfit: dlhý pulóver ktorý zahreje a čierne pohodlné leginy

Bonprix sveter

Prajem Vám krásne prežitie vianočných sviatkov a hlavne žiaden stres.



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

2 comments