Tipy na Vianočné darčeky

Vianoce sa blížia veľkou rýchlosťou a ako každý rok, aj teraz som sa poponáhľala a už mám asi polovičku darčekov nakúpených. A to sú hlavne darčekové balíčky, pretože tých je už v obchodoch a aj online neúrekom. Ako ste na tom vy? Tiež nakupujete v predstihu, alebo na poslednú chvíľu? Pokiaľ stále netušíte čím potešiť svojich najbližších, pripravila som si pre Vás pár tipov na Vianočné darčeky.

parfémy pre ženy

Najprv Vám ukážem darčekové sady pre ženy, ktoré sa tohto roku neskutočne vydarili. Veľmi vďačným darčekom sú parfémy a tuším každá značka má pripravený krásny darčekový set. Za mňa Vám chcem odporučiť napríklad YSL či Versace, ktoré majú úžasné a sofistikované vône vhodné pre mamu, či tetu. Alebo pokiaľ chcete skvelý parfém pre niekoho mladšieho, tak siahnite po Ariana Grande parfémiku s hravým flakónom.

Vône však môžu byť dosť špecifické a nie je ľahké sa trafiť do vkusu. No s čím určite neurobíte nikdy krok vedľa sú kozmetické darčekové balíčky s telovou pleťovou kozmetikov, či dekoratívkou. Určite Vám odporúčam balíčky NUXE, ktoré sú tohto roku neskutočne krásne a premakané. Obsahuje ich ikonické produkty na telo a pleť, ktoré si určite zamiluje každý. VICHY majú tohto roku tiež skvele vyskladané baličky podľa problematiky pleti. A pokiaľ máte doma makeupovú maniačku, tak balíčkov z dekoratívky je tiež neúrekom. Od drogérkových ako napríklad Dermacol, až po luxusnejšie ako napríklad Smashbox.

darčekové sady pre ženy
parfémy pre mužov

A samozrejme že nezabúdam ani na pánov a mám tu pre Vás tipy aj na darčekové sady pre mužov. Pokiaľ chcete niekoho obdarovať parfémom, tak učte sa pozrite na YSL. Priateľ má doma niekoľko parfémov tejto značky a všetky sú úžasné a určite nemôžte urobiť krok vedľa. Ak Vám záleží aj na unikátnosti flakóniku, tak tu jednoznačne vyhráva Carolina Herrera a to nielen v mužskej, ale aj v ženskej verzii. A pokiaľ sa bojíte že vyššie spomínané parfémy sú príliš osobité a nie ste si isté, tak by som Vám odporučila niečo od Hugo Boss, ktorý je skôr sviežejší a má viac univerzálnejšie vône.

Ak plánujete siahnuť po kozmetickom balíčku, tak sa môžete zamerať napríklad na produkty na holenie, čo určite ocení každý muž. Môžete si vybrať spomedzi drogérkových značiek ako NIVEA, alebo luxusnejších ako Biotherm. A pokojne môžete siahnuť aj po špecializovaných značkách ako napríklad Men´s Grooming. A odveci nie sú ani balíčky so skincare. Teší ma, že čím ďalej tým viac mužov si dáva záležať na skin care. Tento mesiac sa mi stalo, že priateľov kolega sa rozhodol používať skin care a chcel radu čo najlepšie pomáha na vrásky. A možno aj keď muži vo vašej rodine nie sú veľmi skin care založení, tak možno takýmto balíčkom, napríklad od VICHY ich motivujete robiť niečo pre svoju pleť.
darčekové balíčky pre mužov
A tento darčekový článok ukončím elektronikou. Okrem kozmetiky rada obdarúvam aj trošku hodnotnejšími, ale zároveň aj praktickými darčekmi. Tohto roku napríklad ja osobne chcem podarovať určitej osobe sonickú zubnú kefku Phillips. Je to vec ktorá určite poteší, pretože zuby si umýva každý z nás a mať poriadnu kefku je na nezaplatenie.  Sama mám doma elektronickú kefku a neviem si ju vynachváliť. Perfektný darček pre každú ženu je napríklad čistiaca kefka na tvár Foreo. Sama som jednu dostala minulého roku a je to taktiež praktická vec, ktorá človeku zlepší starostlivosť o pleť. Na trhu je viacero verzií, ale sú dostupné dokonca aj darčekové balíčky. A skvelý darček je aj holiaci strojček. Či už pre muža na tvár, alebo pre ženu na telo, tak jednoznačne holiaci strojček Braun. Majú podľa môjho názoru najkvalitnejšie produkty.

vianočné darčeky

Tohto roku nakupujem darčeky prevažne online, kvôli aktuálnemu stavu, ale zároveň aj kvôli pohodlnosti. A keďže vianočné darčeky vedia urobiť v peňaženkách poriadny prievan, tak nie je odveci nakupovať keď sú zľavy. Preto ak chcete ušetriť, určite nezabudnite využiť Black Friday zľavy, ktoré práve teraz prebiehajú na notino a budú trvať až 2 týždne. A ak to nie je tajomstvo napíšte mi do komentárov čím tohto roku obdarujete svojich najbližších vy.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 


3 comments

  1. No nějaký kosmetický set by mě určitě potěšil :)
    Blog Everythin Kate

    ReplyDelete
  2. Vůbec bych se nezlobila, kdybych pod stromečkem našla dárkovou kazetu od Nuxe.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Skvělé tipy, kosmetika nikdy nikoho neurazí! :)

    ReplyDelete