Saffee hydratačný set

Saffee hydratačný set

Značka Saffee bola pre mňa doteraz pomerne neznámou značkou. Samozrejme vedela som o nej a dokonca mám doma aj jedno odličovacie mlieko. No z odličovacieho produktu je veľmi ťažké niekde značku zaradiť. V predajni notina som si raz všimla vystavený tento set, ktorý obsahoval 3 ampulky a sérum a povedala som si, že toto je skvelý testovací set. Preto som si set objednala a musím Vám povedať, že táto značka ma ohromila. 

Saffee Hydratation Booster

Saffee Advanced Miracle Hydrated & Smooth Skin obsahuje 3 ampulky Saffee HA Ampoule v objeme 2 ml a sérum Hydratation Booster v objeme 10 ml. Obe produkty sa dajú kúpiť aj osobitne vo väčšom balení. Set je určený na hydratáciu a je vhodný pre všetky typy pleti

Začnem najskôr ampulkami HA Ampoule. Okrem kyseliny hyaluronovej obsahujú aj vitamín E. Je to skvelá kombinácia na hydratáciu pleti a v boji proti známkam starnutia. Ampulky sú sklenené, takže pri ich otváraní buďte stále opatrní. Obsahuje 2 ml, ktoré Vám vystačia na celú tvár, krk a dekolt. Ja som si sérum aplikovala len na tvár a tak mi každá ampulka vystačila na 2 použitia, čím som si testovanie predĺžila z troch na šesť dní. Sérum sa vstrebáva veľmi rýchlo a nezanecháva na pleti žiaden film. Pleť je však po aplikácii jemne lepkavá. Preto odporúčam po týchto ampulkách použiť určite nejaký olejček, alebo krém. Najlepšie je však pokračovať sérom, ktoré s týmito ampulami ide ruka v ruke. 

Hydratation Booster je sérum na báze olejov, takže ak máte viackrokovú skin care tento krok by ste mali aplikovať ako posledný. V tomto sete sa nachádza 10 ml verzia tohto séra, no samostatne ho viete kúpiť aj vo väčšom balení. Sérum je v sklenej nádobe s pipetou, ktorá sa napĺňa stlačením vrchnáku a rovnako sa aj sérum aplikuje. Celé prevedenie je veľmi luxusné. Obsahuje zmes olejčekov a vitamínu E a je to perfektný suchý olej. Na pleť stačí aplikovať pár kvapiek a cca po piatich minútach od aplikácie je sérum už úplne vsiaknuté a na pleti necítite žiadnu mastnotu. Sérum je určené pre všetky typy pleti a určite si ho obľúbia aj baby s mastnou pleťou, pretože sa veľmi rýchlo vstrebáva. Práve kvôli tomu som si aj ja toto sérum veľmi obľúbila pretože teraz môžem bez problémov používať olejček, bez toho aby som mala mastný pocit na pleti.

Saffee serum hydratation booster

Saffee serum

Zloženie:
HA Ampoule
Aqua, phospatidylcholine, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Tocpheryl Acetate, Tcopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Hydratation Booster
C15-15 Alkane, Squalane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Epilobium Angustifolium Flowet/Leaf/Stem Extract, Punica Granatum Extract, Tocopheryl Acetate, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Eugenol, Geraniol

Saffee HA ampoule

Saffee HA serum ampoule

Ampulky som používala stále v kombinácii s olejovým sérom a toto kombo funguje spolu úžasne. Teraz používam už len samotné sérum ako posledný krok vo svoje skin care a som si ním nesmierne spokojná. Pleť je krásne zhydratovaná a nakoľko neobsahuje žiadne látky, ktoré by pleť dráždili a neobsahuje dokonca ani parfumáciu je to skvelý produkt aj pre citlivú pleť. V tomto zimnom období je to môj go to produkt. Toto určite nie je posledný produkt od Saffee, takže sa v budúcnosti môžete tešiť na ďalšie recenzie tejto značky. Tento setík aj ďalšie produkty Saffee viete kúpiť na notino online a dokonca aj na predajniach.

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 


1 comment

  1. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.
    "

    ReplyDelete