Masážny valček na tvár

masážny valček na tvár Ebelin

Masážne valčeky zažívajú veľký boom. Kedysi keď sme chceli dobrú masáž tváre museli sme ísť ku kozmetičke, no dnes si vieme pomocou týchto valčekov urobiť masáž aj doma. Samozrejme, že je to o čosi menej pohodlnejšie ako niekde v salóne, no takto si môžete dopriať masáž aj každý jeden deň. No nejedná sa len o dobrý pocit z masáže. Masážne valčeky, alebo rollery majú pre pleť aj mnoho skvelých benefitov.

ebelin masážny valček na tvár

Pokiaľ sa pýtate, prečo by ste si mali zaobstarať masážny valček na tvár, tak tu je pár hlavných benefitov:
- podporuje lymfatický systém
- zlepšuje cirkuláciu krvi v oblasti tváre
- má príjemný chladivý efekt, ktorý môže zmierniť opuchy a vačky pod očami
- pomáha lepšiemu vstrebávaniu produktov do pokožky

Dnes už je na trhu množstvo masážnych valčekov z rôznych materiálov a aj rôznych tvarov. Viete ich kúpiť online a už aj v drogériach a v rôznych cenových kategóriách. Kedysi boli dosť drahé no dnes si viete zaobstarať dobrý kvalitný valček za prijateľnú cenu. Môj prvý valček som si objednal minulého roku z Číny za pár Eur, no každý vie ako je to s tovarom z čínskych stránok. Priznám sa, že som nečakala ani nič extra, no bol ozaj tak nekvalitný, že som ho použila pár krát a potom som po ňom už nesiahla. Jednalo sa o klasický ´´Jade Roller´´ s malým a veľkým valčekom na oboch koncoch. U mnohých YouTuberov som videla aj iné typy a tvary valčekov a stále sa mi páčil valček v tvare písmena Y. Padol mi do oka masážny valček Ebelin, ktorý sa dá kúpiť normálne v drogérii. Nie je príliš veľký a ani príliš malý a zároveň za super cenu. Hneď ako som valček vybalila z obalu, tak ma zaujalo, že je z dobrého materiálu a celkovo pôsobí veľmi kvalitne. Práca s nim je ľahká a sedí mi oveľa viac ako Jade Roller a používam ho aj niekoľko krát do týždňa.

Okrem kúpi masážneho valčeka je dôležité s ním vedieť aj narábať. Preto som pre Vás pripravila aj malý návod ako postupovať. Najdôležitejšie je urobiť si predtým urobiť klasickú skincare. Pred použitím valček odporúčam do skincare zaradiť hutnejšie sérum, alebo olejček. Tým sa bude valček po tvári lepšie kĺzať a zabráni sa treniu a ťahaniu kože. Ja začínam od krku, ale je to v podstate na Vás. Čo sa týka oblasti krku, tak môžete rolovať smerom zhora nadol, alebo zdola nahor. Je viacero návodov, ktoré sa v tomto dosť rozchádzajú. Ja osobne rolujem zdola nahor, pretože mi to takto viac vyhovuje. Potom sa presunieme na oblasť tváre a začínam v oblasti čeľuste, kde sa presúvam smerom od brady k uchu. Ďalší krok je smerom od kútika úst smerom k uchu a potom pozdĺž lícnej kosti smerom od nosa k uchu. A celé masírovanie ukončujem čelom a rolujem smerom od nosa k vlasovej línii. 
ako používať masážny valček
Je stále dôležité rolovať len jedným smerom a nie oboma naraz. Nevaľkáme tu cesto, ale masírujeme tvár :-) Zároveň je dobré vyvinúť mierny tlak, ale netlačiť veľmi silno. Na internete nájdete množstvo návodu ako postupovať pri masírovaní a jeden máte aj priamo na obale v ktorom príde valček. Preto ak ste zábudliví, tak sa stačí pozrieť na obal. Valček je dôležité po použití vyčistiť a ja osobne to robím pomocou detských vlhčených utierok. Potom ho odložím späť do krabičky, aby sa nezašpinil a bol pripravený na ďalší deň.

Masážna valček na tvár.

Valček je perfektný a tvarom mi sedí oveľa viac ako ten predošlý. Skvelá kvalita a zároveň nezruinuje peňaženku. Pokiaľ ste uvažovali nad masážnym valčekom, tak jednoznačne odporúčam tento. A stačí skočiť len do najbližšej DM drogérie. Okrem neho tam nájdete aj klasické rollery z prírodného kameňa, takže je už len na Vás ktorý tvar Vám sedí viac.

Do komentára mi napíšte či ste už nejaký takýto valček skúšali a ja sa na Vás teším pri ďalšom článku.

ebelin masážny valček na tvár



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


Tento článok je napísaný v spolupráci s DM drogériou

3 comments

  1. Inak zaujímavá vecička ku starostlivsti o pleť je dôležité sa starať o pleť viac

    ReplyDelete
  2. Už dlhšie som nejaký valček chcela, a tento vyzerá fakt skvelo :)

    ReplyDelete
  3. Masážny valček je jedna z veci čo nedám dopustiť a takýto vidím prvý krat a vyzerá dobre ❤️

    ReplyDelete