BEAUTY NEWS Október 2020

 októbrové novinky

Dnes tu mám pre Vás októbrové novinky a mám tu teda poriadnu nálož. S príchodom jesene sa roztrhlo aj vrece s jesennými novinkami a práve s nimi aj začnem. 

Dekoratívna kozmetika

Vy milujete kozmetiku Essence a tento rok si pre nás pripravili úžasné novinky. Pokiaľ budete v drogérii, tak odporúčam pozrieť sa na make-up Essence Pretty Natural, ktorý vyzerá na pleti prirodzene, krásne zjednotí pleť a vôbec nezalieza do vrások. Ruka v ruke s týmto make-upom ide Essence Prime+ Hydrating Primer, ktorý s ním nádherne spolupracuje. V najnovšej kolekcii sa nachádzajú aj nové laky na nechty, mascara, pomáda na obočie, rúže a nový highlighter. 

Najzaujímavejšou pre mňa je však kolekcia Hello Good Stuff, ktorá je zameraná na prírodnejšie zloženie a všetky produkty majú viac ako 90% prírodných zložiek. V kolekcii nájdete BB-cream, primer, setting sprej a dokonca aj pleťové sérum. Je to skvelá kolekcia na ktorú sa odporúčam pozrieť.

essence novinky

Essence Pretty Natural

Essence 24ever bold mascara

Essence Hello Good Stuff

Aj Revolution si pre nás pripravili novinky v podobe kolekcie Revolution x Friends. Pokiaľ ste fanúšik tohto seriálu, tak určite ste to už postrehli. No pokiaľ nie, tak kolekcia pozostáva z paletiek, rúžov a leskov na pery. Všetky sú tak krásne, že je problém si z nich vybrať. Ja so siahla po paletke Monika, ktorá srší krásnymi jesennými farbami a rúž Phoebe, ktorý sa mi k tejto paletke hodil najviac.

Začiatkom októbra bola na stránke xobeauty.sk akcia v podobe Autumn Beauty Bag, ktorý ukrýval balíček produktov Makeup Obsession. Nádhernú paletku Life is a party, ktorá ukrýva 16 očných tieňov, topper na pery a setting sprej. Podarilo sa aj Vám uchamtnúť si jeden z týchto mystery boxov?

Revolution x Friends

Jesenné novinky si pre nás pripravila aj značka Alcina. Je mi však ľúto, že oproti minulým rokom táto kolekcia neobsahuje žiadne rúže na pery. Obsahuje však produkty na oči. 4 nové monotiene v krásnych metalických farbách, 2 tekuté očné tiene a maskaru na obočie.

Alcina novinky

Alcina Brow mascara

alcina swatch


Pleťová kozmetika tento mesiac nepriniesla toľko noviniek ako dekoratívka. No aj tak stojí zato. Ako som už spomínala Essence prišlo na trh so skin care a sérum Hello Good Stuff Face serum s obsahom ananásového extraktu je skvelé rozjasňujúce sérum. Má skvelé zloženie a krásne vonia. 

Revolution majú skvelé séra a majú množstvo práve s obsahom kyseliny salicylovej. Je perfektná v boji proti akné a tak som siahla po sére 2% Salicylic Acid a taktiež nových náplastiach na akné Pick Me Not Blemish Patches. Obsahuje až 60 náplastí, ktoré si nalepíte na vyrážku a tá sa skôr zahojí. A ako poslednú novinku tu mám olejové sérum Argalista, ktoré obsahuje až 7 olejov na pleť. Mám na toto sérum napísanú samostanú recenziu, takže ak Vás zaujalo, tak odporúčam si o tomto olejčeku prečítať niečo viac tam.

revolution skin care salicylic acid

Essence face serum

Telová kozmetika

Milujem značku NUXE a nedalo mi a musela som si vziať ich top produkty. Ich preslávený olej Huile Prodigieuse vo verzii Florale. Je to perfektný suchý olej, na ktorého vôni som závislá. A sprchový gél z podrady Reve De Miel Vás pri sprchovaní obalí do medovej vône. Budem o nich ešte písať samostatný článok ;-) A nakoniec tu mám aj soľ do kúpeľa značky Kneipp z ich nového radu Godbye Stress, ktorý ma veľmi zaujal. Soľ som dostala ako darček, len škoda, že nemáme vaňu.

Nuxe kozmetika

Iné

A nakoniec tu mám nejaké vône a dezinfekčné gély. Je taká doba aká je, takže dezinfekčné gély sú teraz must have a bez nich z domu nevychádzam. Gély od Avonu sú praktické veľké balenia napríklad do kancelárie gél značky Mad Beauty je skvelý na zavesenie na kabelku či vak. Nosíte aj vy so sebou stále nejaký gélik?

Neodolala som ani novej vôni od Avonu A Marrige of Jasmine and Tuberose. Veľmi mi pripomína vôňu Gucci Bloom no v tejto veľmi prevláda jazmín. Takže ak milujete jazmínové vône, tak toto budete milovať. A ešte som si vzala aj nový difuzér Sakura Noir. Ešte som si ho nestihla ´´nainštalovať´´ ale verím, že bude dobrý, ako všetky doterajšie difuzéry, ktoré som od Avonu mala.

Avon novinky

Adventné kalendáre

A nakoniec tu mám aj adventné kalendáriky, ktorým som neodolala. Rozhodla som sa, že tohto roku vyskúšam aj adventný kalendár Douglas, pretože obsahuje veľa značiek, ktoré by som veľmi rada vyskúšala. Do rúk sa mi dostal aj nečakane kalendárik od značky Essence ktorý som dostala ako poďakovanie z eshopu floppy.sk. A nemyslím len na seba a kúpila som aj niečo Rikuške. Na zoohit.sk majú tohto roku aj mačacie kalendáre značky COSMA, tak som jej to na skúšku zobrala a uvidíme, či jej to bude chutiť. Aké adventné kalendáriky budete mať tohto roku vy?

adventný kalendár essence




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

2 comments

  1. Skvelý príspevok! Ja som ani nevidela o Revolution x Friends. Ach. Pozerala som ich stránky a už je skoro všetko vypredané. Škoda. Už len kvôli priateľom by som si to kúpila.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  2. Skvělé produkty a adventní kalendáře taky vypadají dokonale, nějaký si letos budu muset pořídit. :))

    ReplyDelete