Yves Saint Laurent - Libre

Libre YSL

Vôňa po ktorej som už takmer rok túžila a konečne som sa rozhodla si ju zaobstarať je Yves Saint Laurent Libre. Doma som doteraz nemal žiaden parfém z ich dielne, no tento mi totálne ukradol srdce akonáhle som ho ovoňala. Priateľ YSL parfémy miluje a má ich mnoho, no mňa zlomil ku kúpe až tento. Ak by som ho mala opísať jedným slovom, tak jednoznačne LUXUS.

Yves Saint Laurent Libre

Už len samotný flakón srší luxusom, ktorý od značky ako Yves Saint Laurent očakávame. Zlato-čierna kombinácia je nesmrteľná. Priehľadný flakón zdobí veľké zlaté písmo YSL, ktoré akoby bolo priam našraubované na samotnom parféme a tiahne sa až cez 2 strany. Hrdlo je zdobené zlatou retiazkou a všetko zakončuje čierny asymetrický vrchnák. Parfém sa predáva v 3 veľkostiach: 30 ml, 50 ml a 100 ml. Ja som siahla po najmenšom balení, ktoré mi príde najroztomilejší. A pokiaľ Vás nezaujal už samotný flakón, tak určite Vás zaujme jeho vôňa.

Samotná vôňa je rovnaký unikát ako flakón. Ihneď Vás očarí výrazná no sofistikovaná a luxusná ovocno-kvetinová vôňa. Je veľmi intenzívna a vydrží s vami celý deň. Vôňa je vhodná na deň i večer. Dokáže dodať žene dávku sebavedomia rovnako ako červený rúž. Dovolím si povedať, že top parfém posledných rokov.

Zloženie
Hlava: čierne ríbezle, petitgrain, mandarínkový olej, olej z francúzskej levandule
Srdce: indický jazmín, levanduľa, jazmín sambac, pomarančový kvet
Základ: pravá ambra, pižmo, cédrové drevo, madagaskarská vanilka

Yves Saint Laurent Libre

YSL Libre flakón

Parfém som kupovala na notino, kde teraz viete kúpiť aj tohto ročnú novinku. Na trhu sa totiž objavil aj mladší braček tejto ikonickej vône a to Libre Intense, ktorá je ešte intenzívnejšia a líši sa farbou samotného parfému. Pred nákupom som zvažovala ktorý z nich sú zaobstarať, ale keďže tento som už mala rok na wishliste tak som nakoniec ostala pri Libre. YSL parfémy nie sú najlacnejšie, no neľutujem ani jedno Euro a je to vôňa, ktorá stojí za všetky prachy. 

Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť či vôňu poznáte a taktiež ktorá vôňa Vás tohto roku očarila najviac.

Yves Saint Laurent Libre



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 


6 comments

  1. Great post dear,photos are stunning!
    I heard about this parfume and I want it so much!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Zatial som len počula o nej ale vyzera ozaj luxusne

    ReplyDelete
  3. Flakon je dokonalý a musí i nádherně vonět! :)

    ReplyDelete
  4. Ten flakónek je nádherný. Mě nejvíce okouzlila vůně Nomade od Chloé.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tú mám teraz v mini verzii a je tiež super :-)

      Delete
  5. Libre úplne zbožňujem, a ten flánok je mega luxusný! :) Ja som sa po dlhej dobe znovu vrátila k mojej milovanej Midnight Shimmer od MK :)

    ReplyDelete