BEAUTY NEWS August 2020

kozmetické novinky

Minulý mesiac sa nám roztrhlo vrece s novinkami, preto pevne verím, že si tu určite nájdete niečo čo Vás zaujme. Začnem novinkami so skincare, ktorých tu mám kopec a najviac som sa tešila na nové sérum Balea Vitamin C Serum. Dá sa kúpiť v každej drogérii a práve preto je veľmi dostupné. Tekuto mliečna konzistencia, ktorá sa veľmi dobre vstrebáva a zanecháva krásnu a rozžiarenú pleť. Určite Vám ho odporúčam vyskúšať.

Začala som aj s testovaním Revolution Skincare, ktorú som mala už dlhšie v hľadáčiku. Novinkou je Acid Peel, ktorý si viete zaobstarať v rôznych verziách, priamo určené pre rôzne typy pleti. Sortiment Revolution Skincare je obrovský a každý si tam vie nájsť produkt podľa svojej problematiky pleti. Keďže už mám po 30-tke tak pre mňa je to samozrejme Bakuchiol, ktorý je skvelou alternatívou k retinolu. Na skúšku som si vzala aj set 3 mini essencií obsahujúci Niacinamid, Kyselinu glykolovú a Tea Tree. Malé 50 ml balenia sú super na vyskúšanie, no sú dostupné aj v plných verziách.

Posledné sérum, ktoré by ste si tiež mali zaobstarať, pokiaľ potrebujete dobré hydratačné sérum je La Roche Posay Hyalu B5. Skvelé sérum s trochu zvláštnou konzistenciou, no skvelými účinkami. A pokiaľ idete prírodnejšou cestou tak sa v drogérii pozrite na nové produkty značky Lirene, ktoré obsahujú viac ako 90% prírodných zložiek. Nový čistiaci gél Chia & Goji používam už mesiac a som s ním neskutočne spokojná a na výber máte aj 3 nové krémy Cranberry, Chia a Goji.

starostlivosť o pleť novinky

Balea Vitamin C serum

plátené masky Garnier

Mojou ďalšou závislosťou sú plátené masky. A tých nie je nikdy dosť. Vedia dodať pleti dlhodobú hydratáciu a ich nosenie si stále užívam. V dnešnej dobe viete v drogérii zohnať množstvo kvalitných masiek ako napríklad novinky od Garnier či Balea. No aj tak si nikdy neodpustím kórejské masky a opäť som musela siahnuť po ranných maskách od Holika Holika Green Tea, ktoré sú skvelé na boostnutie pleti.

Produkty, ktoré ma naskutočne potešili sú telové produkty od Revolution Skincare s obsahom účinných látok. Salicylic Balancing Miosture Gel obsahuje 0,5% kyselinu salicylovú a Vitamin C Glow obsahuje vitamín C a extrakt z grepu. Oba sú skvelé a som veľmi rada, že na trhu je konečne aj telová kozmetika, ktorá obsahuje účinné látky. Pokiaľ hľadáte dobrý hydratačný produkt, ktorý dodá pleti aj trošičku lesku, tak Vám odporúčam Balea Shimmer Lotion. Voňavý, hydratačný a vďaka jemnému shimmeru sa pokožka krásne leskne. 

Aj keď už končí leto, deodorant je must have stále. V PR sa ku mne dostal zaujímavý produkt v podobe krémového deodorantu bez obsahu hliníku Balea Deocreme. Skvelý produkt, ktorý funguje, krásne vonia, len jediná nevýhoda je forma aplikácie. 

Revolution skincare vitamin c glow lotion


Má tu pre Vás aj pár noviniek z vlasovej kozmetiky. V DM-ke viete nájsť veľké množstvo noviniek ktoré sa postarajú o našu korunku krásy. Najviac sa mi páči Balea After Sun krém, ktorý sa aplikuje do vlasov po umytí ak si nechávate vlasy vyschnúť len tak voľne. Chráni ich pred krepovatením a aj pred slnkom. Pokiaľ si však vlasy fénujete alebo inak tepelne upravujete, tak určite používať aj produkt na ochranu pred teplom. Balea Hitze Schutz Spray je produkt, ktorý chráni až do 220 stupňov. Suché šampóny síce nepoužívam, ale verím, že mnoho ľudí áno, tak Vám len chcem dať do pozornosti roztomilé malé balenie Balea 2in1 Trocken Shampoo ktorý je vhodný aj na cesty.

A opäť som sa vrátila k šampónu Ducray Kelual DS, ktorý je to najlepšie čo môžte použiť na lupiny. Siaham po ňom keď sa mi zhoršia lupiny, pretože je dosť drahý. Ale za mňa osobne je najlepší.

A konečne sa môžme vrhnúť na vašu milovanú dekoratívku. To, že sa v DM drogérii objavili stojany Revolution určite postrehol každý. No teraz tam pribudli k stálej kolekcii aj ďalšie novinky, ktoré už nemusíte objednávať online. Do pozornosti Vám musím dať krásnu paletku Revolution Forever Flawless Namaste. Skladba tieňov a pigmentácia na jednotku. Paletku Revolution X Roxi Blush Burst Vám tu neukazujem prvý krát, no prvý krát si ju môžte kúpiť v drogérke. Okrem toho tam nájdete aj laky na nechty High Gloss, lesky na pery Pout Bomb a Shimmer Bomb a najnovší trend v podobe Soap Brow. Ak uprednostňujete klasickú úpravu obočia tak Brow Gel je asi lepšou voľbou. Nájdete ho vo viacerých farebných variantách, ale aj priehľadnej verzii. Pokiaľ ste linkové tak sa mrknite na Super Flick Eyeliner. Skvelá linka na precíznu aplikáciu.

A nakoniec sú tu novinky značky Trend It Up, ktoré viete nájsť taktiež v každej DM-ke. Nové paletky Color Cube či paletky na tvár Face Lights Pallet, ale nájdete tam aj stálice ako No. 1 Marcara, Expert Makeup Base či Eyeliner Pen Waterroof. No vašu pozornosť chcem upriamiť na novinky z kolekcie Blooming Summer: krásne laky na nechty, nové lesky na pery a telový shimmer. Leto síce už končí, ale verím tomu, že slnko sa ešte na pár dní ukáže.

Revolution novinky

Revolution novinky

Zaujalo vás niečo z minulo-mesačných noviniek. A pokiaľ ste tiež veľkými nákupnými maniačkami, tak určite nepohrdnete dobrými zľavami. Určite sa mrknite na bonipo.sk kde viete nájsť kupóny a zľavy nielen na kozmetiku a môžte ušetriť nejaké to eurko.

Budem rada ak mi napíšete aké boli Vaše minulo-mesačné nákupy a vidíme sa pri ďalšom článku.







P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

6 comments

  1. Masky na obličej jsou moje závislost! :D Super tipy! :)

    ReplyDelete
  2. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    ReplyDelete
  3. Hi, I love your branding identity! Where do you want to see your brand in 10 years btw?

    ReplyDelete