Adventné kalendáre 2020

adventné kalendáre 2020

Opäť je tu ten čas kedy sa začíname obzerať po kozmetických adventných kalendároch a uvažujeme nad tým, ktorý si zvoliť. Ja som tohto roku mala tiež dilemu no nakoniec som sa rozhodla. Jeden už mám doma, druhý na ceste a uvidí sa čo ma možno ešte zaujme. A keďže každý rok je o tom ako sa značky predbiehajú v tom, kto vyrobí ten najlepší, tak som si pre Vás ako každý rok pripravila výber tých najzaujímavejších. Ale každým rokom ich tu pridávam viac a viac, pretože každoročne sa ich kvalita zvyšuje.

Niektoré kalendáre ešte nie sú dostupné na slovenských či českých e-shopoch a tak tu pridávam len oficiálne stránky a niektoré ešte nie sú ani vôbec v predaji. Dávam tu však všetky, aby ste mali lepší prehľad a vedeli sa lepšie rozhodnúť. Tohto roku som ich zoradila podľa ceny a teda čím nižšie budete scrollovať, tak tým budú kalendáre drahšie. Ceny sú orientačné, nakoľko sa môžu časom meniť a na rôznych stránkach a e-shopoch môžu byť uvedené rôzne ceny. A samozrejme ak by sa počas októbra objavil ešte nejaký zaujímavý, tak Vám ho tu priebežne doplním.

Essence adventný kalendár

ESSENCE

Aj tohto roku majú Essence krásny kalendárik, ktorý dotvorí Vianočnú atmosféru. Minuloročný bol nadupaný a pevne verím, že ani tohtoročný  nesklame. Obsahuje 24 produktov dekoratívnej kozmetiky no aj iné doplnky rovnako ako minulého roku.

Cena: 24,95 Eur
Kde kúpiť: 
kosmetik4less.de z Nemecka (posiela aj na Slovensko)
floopy.sk zo Slovenska
normain.cz z Čiech
dederona.cz z Čiech
(čo sa týka českých stránok nemám s nimi žiadnu skúsenosť a netuším či posielajú na Slovensko)

douglas adventny kalendar
DOUGLAS

Tohtoročné kalendáre budú designovo úplne totožné s minuloročnými, len s pozmeneným obsahom. V ponuke budú klasické kocky s makeupom, beauty a so skin care značky Douglas a potom väčší adventný kalendár s inými značkami ktoré je možné kúpiť v Douglase. Taktiež nájdete v predaji aj väčší kalendár so zásuvkami a aj mužský kalendár.

Cena: 29,99 Eur (malé) 39,99 (veľké)
Kde kúpiť: nemecký oficiálny e-shop TU ; dostupné už na SK e-shope TU


Marionnaud advent calendar
MARIONNAUD

Tohto roku by sa mali v Marionnaud objaviť až 2 adventné kalendáre. Menší bude obsahovať dekoratívu Marionnaud a väčší skin care rôznych značiek z Marionnaud. Obe budú ukrývať klasických 24 produktov.

Cena: 24,99 Eur (menší); 44,99 eur (väčší)
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU ; Slovenský e-shop TU

yves rocher adventný kalendár
YVES ROCHER

Adventný kalendárik z dielne YvesRocher je krásny a hravý. Obsahuje 24 produktov telovej kozmetiky, skin care ale aj dekoratívky.

Cena: 45 Eur
Kde kúpiť: yves-rocher.sk

origins adventny kalendar
ORIGINS

Krásne ilustrovaný adventný kalendár v sebe žiaľ ukrýva len 12 produktov. Ale výhodou je nižšia cena.

Cena: 50 GBP
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU (ak sa objaví aj u nás doplním)
Revolution adventný kalendár


REVOLUTION

Tohto roku sa stala trošku nevídaná vec a Revolution majú na svojich stránkach len 1 adventný kalendár. Pominulé roky ich bolo stále viac a preto som do poslednej chvíle čakala, či sa ešte nejaký nezjaví. No zatiaľ je tam prekvapujúco len jeden. Obalom nijak nevyniká, no obsahuje až 25 produktov dekoratívnej kozmetiky.

Cena: 59,99 Eur
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU; zo Slovenska XObeauty.sk
Benefit adventný kalendár
BENEFIT

Tohto roku sa na trhu objavil aj adventný kalendár značky Benefit s 12 miniatúrami ich ikonických prodkutov.

Cena: 66,69 Eur
Kde kúpiť: feelunique.eu ; selfridges ; zo Slovenska na lovebeauty.sk
nuxe adventny kalendár
NUXE

Adventný kalendár od NUXE bol minulého roku perfektný a ako sa tak pozerám na obrázok tohtoročného, tak sa bude niesť v podobnom duchu. Samotný kalendár veľmi neprekvapil svojim designom a opäť sa bude jednať o každoročnú klasiku s 24 mini produktmi.

Cena: 79,99 Eur
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU z Čiech na lookfantastic a zo Slovenska na lovebeauty.sk
Rituals adventný kalendár
RITUALS

Aj tohto roku si môžete zvoliť medzi 2D a 3D adventným kalendárom. Tohto roku už majú úplne iný design ako posledné 3 roky kedy sa predávali v podobe vianočných stromčekov a každý rok sa menila len ich farba. Tento rok je 2D v podobe zasneženého červeného domčeka a 3D je v podobe krásneho zasneženého mestečka. A opäť si dovolím povedať, že súťaž o najkrajší adventný kalendár vyhrávajú aj tento rok kalendáre od Rituals. Každý obsahuje 24 produktov od miniatúr po plné produkty a aj tohto roku obsahuje okrem kozmetiky aj sviečky.

Cena: 59,90 Eur (2D); 89,90 Eur (3D)
Kde kúpiť: Oficiálny e-shop TU; Slovenský e-shop TU; 2D kalendár dostupný na lookfantastic

Lookfantastic adventný kalendár
LOOKFANTASTIC

Tento adventný kalendár je jeden z najobľúbenejších už pár rokov. A nie je sa čomu diviť. Obsahuje až 25 skvelých produktov rôznych značiek. Kalendár je vzhľadom podobný minuloročnému, len s rozdielnou farebnosťou. Tohto roku tam nájdete značky ako REN, Molton and Brown, Omorovitza či Natasha Denona a mnoho ďalších.

Cena: 95 Eur
Kde kúpiť: lookfantastic.cz
Lancome adventny kalendár


LANCOME

Nádherný adventný kalendár značky Lancome, ktorý keď roztvoríte, tak máte máte Paríž na dlani. Obsahuje všetky ikonické produkty skin care, dekoratívky a dokonca aj 3 miniatúry parfémov. Neviem či sa objaví aj na našom trhu a ak áno či aj v takejto podobe, no ak cestujete do zahraničia a máte možnosť si ho kúpiť tam, tak určite neváhajte.

Cena: 99 - 160 Eur
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU, alebo zo Selfridges a zo Slovenska na notino.sk a lovebeauty.sk


feelunique adventný kalendár
FEELUNIQUE

Aj tohto roku je kalendár e-shopu feelunique nadupaný luxusnými značkami. Designovo je podobný tomu minuloročnému, teda obsahuje 25 šuflíčkov s 25 produktmi rôznych značiek ako Nuxe, Elemis, HUDA, Origins a mnoho iných.

Cena: 101,46 Eur
Kde kúpiť: feelunique.eu


lumene adventný kalendár


LUMENE

Tento adventný kalendár vám chcem odporučiť všetkými desiatimi. Minuloročný bol nadupaný a obsahoval neskutočne produkty a tohtoročný aspoň podľa popisu a obrázkov bude detto. Ja si ho však už neobjednávam, pretože mám ešte pár produktov z minuloročného kalendárika, no ak chcete túto značku spoznať, alebo ju už milujete tak nebudete ľutovať. Obsahuje 24 miniatúr ale aj plných produktov.

Cena: 102,49 Eur
Kde kúpiť: feelunique.eu alebo na lookfantastic

loccitane adventný kalendár
LOCCITANE

Aj tohto roku sa môžete tešiť na 2 veľkosti adventných kalendárov a to klasický a luxusný. Obe obsahujú 24 produktov od miniatúr až po plné balenia.

Cena: 53 GBP (klasický) 99 GBP (luxusný)
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU Slovenský e-shop TU

glossybox adventny kalendár


GLOSSYBOX

Tento adventný kalendár patrí každoročne medzi tie najočakávanejšie kvôli svojmu obsahu. 25 produktov luxusných značiek za veľmi prijateľnú cenu a pokiaľ odoberáte niektorý z ich boxov, tak Vás vyjde na oveľa menej.

Cena: 99 GBP
Kde kúpiť: glossybox

sephora adventny kalendár
SEPHORA

Sephora tohto roku prekvapila, pretože vypustila na trhu až 3 adventné kalendáre v troch cenových skupinách. Najmenší kalendár obsahuje 24 miniatúr a plných balení Sephora produktov. Stredný obsahuje 12 produktov značky Sephora a 12 čajových produktov značky Kusmi Tea. Najväčší kalendár obsahuje až 25 okienok s rôznymi značkami ako PIXI, Benefit, Too Faced, Origins, Natasha Denona Huda Beauty a mnoho ďalších.

Cena: 1090 Kč (malý); 1390 Kč (stredný); 2990 Kč (veľký)
Kde kúpiť: sephora.cz

clarins adventný kalendár
CLARINS

Aj Clarins si tohto roku prichystali viacero kalendárov. Veľký s 24 okienkami a malý s 12 okienkami a údajne by sa mal objaviť aj mužský kalendár.

Cena: 80 Eur (malý); 120 Eur (veľký)
Kde kúpiť: oficiálny eshop TU alebo na selfridges
The body shop adventný kalendár
THE BODY SHOP

Značka The Body Shop ani tohto roku neostala len pri jednom kalendári a vypustili na trhu rovno 3 v rôznych veľkostiach a samozrejme aj v troch rôznych cenových kategóriách. V každom sa nachádzajú rôzne produkty od miniatúr až po plné balenia. Najmenší obsahuje 24 produktov a stredný a veľký dokonca až 25.

Cena: 64,90 Eur (malý); 94,90 Eur (stredný); 134,90 Eur (obrovský)
Kde kúpiť: Oficiálny e-shop TU ; Slovenský e-shop TU

kiehls adventný kalendár
KIEHLS

Tohto roku okrem klasického Kiehls adventného kalendára sa môžeme tešiť aj na exkluzivitu Kiehls x Selfridges, ktorý v spolupráci vytvorili aj obrovský adventný kalendár, ktorý bude obsahovať 24 produktov a z toho až 11 plných balení.

Cena: cca 89 Eur (klasický); cca 189 Eur (exkluzívny)
Kde kúpiť: kiehls.cz alebo na Selfridges

clinique adventný kalendár

CLINIQUE

Každoročný kalendár od značky Clinique obsahuje dekoratívku, skin care a štetce. Trošku ma len mrzí, že design kalendára je každý rok rovnaký len so zmenou farbou a že konečne neurobia niečo kreatívnejšie. Každopádne pre milovníkov tejto značky je nabitý miniatúrkami a aj plnými proudkmi.

Cena: 100 Eur
Kde kúpiť: clinique.cz zo Slovenska z lovebeauty.sk alebo zo Selfridges

shiseido adventný kalendár
SHISEIDO

Konečne sme sa dočkali aj kalendáriku značky Shiseido. Netuším čo mali nejaké minulé roky, ale na našom trhu som ho minulé roky nepostrehla. Skvelá šanca ako vyskúšať 24 produktov za pomerne dobru cenu.

Cena: 120 Eur
Kde kúpiť: notino.sk


elemis adventny kalendar
ELEMIS

25 produktov značky Elemis nájdete v ich novom adventom kalendári. Značku vnímam už dlhšie, ale stále ju mám len na wishliste. Keby bol o čosi lacnejší už ho mám doma.

Cena: 175 GBP
Kde kúpiť: oficiálny e-shop TU (ak sa objaví aj niekde na Slovensku tak doplním)

selfridges adventný kalendár

SELFRIDGES

Ďalší nadupaný adventný kalendár od Selfridges plný luxusnej kozmetiky. Obsahuje 5 okienok a je sa na čo tešiť. Nájdete tam značky ako Laure Mercier, Dr Barbra Sturm, Morphe a mnoho iných.

Cena: cca 230 Eur
Kde kúpiť: selfridges 

cult beauty adventny kalendár
CULT BEAUTY

Každoročne je toto asi najočakávanejší adventný kalendár, ktorý je vypredaný rýchlosťou blesku. Preto ak ho chcete mať doma, treba sa zaregistrovať na waiting list. Každoročne obsahuje 25 okienok a až 32 produktov, pretože posledné okienko ukrýva stále viac produktov. Obsahuje produkty značiek ako Oskia, Dr. Barbra Sturm, By Terry, Natasha Denona, HUDA a kopec iných vychytávok.

Cena: 230 Eur
Kde kúpiť: cultbeauty.com
lush adventný kalendár
LUSH

Aj tohto roku máte na výber z dvoch verzií a to veľký kalendár s 24 produktmi alebo malý s 12 produktmi. 

Cena: 103 Eur (malý); 245 Eur (veľký)
Kde kúpiť: lush.com


Budem rada ak mi do komentárov dáte vedieť aký adventný kalendár si tohto roku kupujete vy. Ja som sa rozhodla pre Rituals, The Body Shop a uvidím či sa mi podarí stihnúť aj nejaký z DM-ky alebo sa možno objaví ešte niečo čo ma zaujme viac.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.


8 comments

  1. No už je to tady zase po roce :D Všechny jsou krásné a nejlíp bych brala všechny kalendáře :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Těžko si vybrat. Je jich spousta a moc krásných. Letos bych si chtěla koupit adventní kalendář od Essence. Tak uvidím, jestli se mi to podaří.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Zaujalo ma viacej kalendárov už zase nebudem vedieť rozhdnúť

    ReplyDelete
  4. Mne sa najviac páči Essence, The Body Shop A Cult Beauty :) Len škoda že by som nevyužila všetky produkty :D

    xoxo | Mona from https://lipstickverse.com/

    ReplyDelete
  5. Douglas Eurovea uz ma adventný kalendár.

    ReplyDelete
  6. Ja si kupujem nekozmetický z Funko POP figúrkami Harry Potter. A z kozmetických si vezmem určite ten Rituals 3D, lebo je to moja obľúbená značka. Aj ten LUSH je lákavý, ale ten z 12 kusmi je mi málo, adventný má mať 24 vecí a ten z 24 vecmi je už naozaj drahý podľa mňa...

    ReplyDelete
  7. Pekná nálož kalendárov. Ja som si tento rok kúpila svoj prvý kozmetický adventný kalendár a to práve od Yves Rocher, je fakt krásny :-)

    ReplyDelete