Calvin Klein Women Intense


Calvin Klein Women Intense

Na tento parfémik som sa veľmi tešila. Calvin Klein parfémy milujem a už mám doma nejeden. Jedným z nich je samozrejme aj Calvin Klein Women, ktorý mám síce v mini verzii, ale ihneď som sa do neho zamilovala. Parfém bol vytvorený aby vzdal hold ženskosti. Je neprehliadnuteľný vďaka krásnemu a hlavne unikátnemu flakónu s priehľadným polkruhom na ktorom je vytlačené ženské oko. Rok na to však vyšla druhá verzia tohto parfému a to Calvin Klein Women Intense.


Calvin Klein Women Intense

Mladší súrodenec je odetý do rovnakého flakóniku a jediný rozdiel je vo farbe papierového obalu a vo farbe tekutiny, ktoré sú ružovkastej farby. No ženské oko nesmie chýbať. Keďže vlastním aj originálnu vôňu, tak ich viem porovnať side by side a sú si ozaj veľmi podobné. Preto ak milujte prvú verziu, budete milovať aj túto. Samozrejme, že Intense je viac intenzívnejšia a cítiť tam aj iné tóny. Ja sama sa však neviem rozhodnúť ktorá je krajšia, pretože každá má niečo iné do seba. No priateľovi a kamarátovi sa páči viac verzia Intense, takže ak zochcete niekoho očariť, tak viete po ktorej siahnuť :-)

Zloženie:
Hlava - citrón, bergamot, kardamón
Srdce - fialka, jazmín, kvet pomarančovníka
Základ - pačuli, santalové drevo, olibanum

Je to veľmi jemná a svieža kvetinová vôňa vhodná na denné nosenie a pre všetky vekové kategórie. Myslím si, že svojou univerzálnosťou si ju dokáže obľúbiť skoro každý. Zároveň je to aj malý šperk vďaka unikátnemu flakónu, ktorý sa bude vynímať na každom toaletnom stolíku. Parfém sa predáva v malej 30 ml verzii, ktorú mám ja a potom samozrejme aj v 50 ml a 100 ml verzii.

Calvin Klein Women Intense

Vlastniť dobrý a kvalitný parfém nevyjde nikdy z módy a aj keď ich mám doma na tony, nikdy ma neomrzí zaobstarať si nový. Preto som veľmi rada, že som do svojej zbierky mohla zaradiť aj Calvin Klein Women Intense, ktorý ju krásne dopĺňa. A pokiaľ by ste si ho plánovali zakúpiť pre seba, či pre niekoho iného, tak ja mám svoj z elnino.sk kde majú najlepšie ceny parfémov a neskutočný výber.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

3 comments

  1. Wow, I really love this fragrance from Calvin Klein!

    Berna from coffee & flowers

    ReplyDelete
  2. Ta musí vonět naprosto dokonale! :)

    ReplyDelete
  3. Thank you because you have been willing to share information with us. we will always appreciate all you have done here because I know you are very concerned with our. Calvin Klein Outlet

    ReplyDelete