BEAUTY NEWS JÚL 2020

kozmetické novinky

Nový mesiac so sebou priniesol aj ďalšie kozmetické novinky. Pólka leta je za nami a pravdu povediac som si ešte nestihla všimnúť, že vôbec prišlo. Počasie nám veľmi nepraje, tak sa môžme potešiť aspoň tou kozmetikou. (Takúto vetu môže vysloviť asi len kozmetická maniačka, že ?)

Dekoratívna kozmetika


Z dekoratívky tu mám pre Vás novú značku z dielne Revolution a je ňou nová luxusná značka XX Revolution. Nájdete tam dekoratívnu na full face makeup a veľmi ma potešil široký výber odtieňov, či už makeupov až po ceruzky na obočie. Produkty sú skvelé a preto som sa im rozhodla venovať jeden celý článok, ktorý bude online už v piatok. Preto môžme preskočiť k novinkám od Mary Kay. Nová riasenka Lash Love Fanorama má unikátnu kefku, ktorá je zaoblená a pri otočení má zas tvar presýpacích hodín. Na konci kefky sú drobné štetinky s ktorými viete zachytiť aj tie najjemnejšie a najmenšie riasy. V nových odtieňoch nájdete aj ich obľúbené gélové polomatné rúže. Red Stiletto je krásny červený rúž, ktorý by nemal chýbať každej žene, ale ak Vám na červenú chýba odvaha, tak vyskúšajte Coral Captive v jemnej koralovej farbe.

A keď som na BeautyBay videl, že majú skladom Mini Controversy Emerald Edition, tak som si túto peletku jednoducho musela kúpiť. Zelená farbička Put It Back je jednoducho kráska a aj keď zelené tiene nepoužívam, niečo ma k nej tiahlo. A konečne som si zaobstarala aj rúž Velour Liquid Lipstick v odtieni Jeffree What The Fuck, pretože táto farba je jednoducho zabiják. Paletka je mega pigmentovaná a rovnako aj rúž, takže kúpu určite neľutujem.

dekoratívna kozmetika

Mary Kay rúže

Mary Kay Love Lash Fanorama

mini controversy emerald edition

Pleťová a telová kozmetika

Počas leta by ste sa mali určite zásobiť poriadnym SPF-kom. Preto som rada, že aj v ponuke Mary Kay majú produkty s SPF faktorom 50, ktorý je pre mňa osobne must have. Natieram sa ním zakaždým keď idem von a je veľmi ľahučké, vzhľadom na vysoký faktor, a nezanecháva na pleti žiaden biely film. Pokiaľ sa zvyknete opaľovať a chytať bronz, tak je dobré mať po ruke aj mlieko po opaľovaní na upokojenie. V rade SunCare nájdete aj to. Ja osobne takýto produkt nevyužívam, pretože sa neslním, takže ho posuniem ďalej.

Pokiaľ máte radi produkty a séra po vzore The Ordinary, tak už aj e-shop Beauty Bay majú svoju skin care za prijateľné ceny. Rovnako sú zamerané na aktívne látky a na skúšku som si kúpila ich Brightening Serum s vitamínom c a peptidmi. zatiaľ som však v procese testovania, tak sa neviem k jeho účinkom vyjadriť, ale nebojte sa dám Vám určite vedieť. Páči sa mi, že keďže je to vitamín C tak je balený v nepriehľadnom obale aby bol chránený pred slnkom.

Mary Kay Suncare

Beauty Bay brightening serum

Parfémy

Mám tu aj jeden malý tip pre všetky parfémové maniačky. Vôňu Calvin Klein Women pozná asi každý, no pokiaľ by ste chceli ešte intenzívnejšiu vôňu, tak si určite zaobstarajte aj verziu Intense. Je veľmi podobná originálu, no samozrejme sú tam aj iné tóny a je viac výraznejšia a intenzívnejšia, no stále s rovnako krásnym flakónom.

Calvin Klien Women Intense



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

3 comments

  1. Amazing post, dear! I love to read your blog so much.
    Have to nice day!
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Od Jeffreeho mám moc ráda korektor, stíny jsem kupodivu ještě nezkoušela. Ale ten zelený stín je prostě epický, jsem ráda, že ho do paletky dali :D
    BLOG EVERYTHIN KATE

    ReplyDelete