Loreal hrejivá maska na vlasy

Loreal Steam Mask

Vlasy sú našou korunkou krásy, no aby boli krásne, tak sa o ne musíme aj náležite starať. Moja starostlivosť o vlasy preto zahŕňa stále aj vyživujúcu masku na vlasy. Bez nej sa jednoducho nezaobídem. Kedysi som starostlivosť o vlasy neriešila a moje vlasy boli v hroznom stave. Odkedy som si však našla svoji rutinu, ktorú stále dodržiavam sú moje vlasy vyživené a hlavne bez rozštiepených končekov. Súčasťou mojej rutiny musí byť, kvalitný šampón na vlasy, nasledovaný vyživujúcou maskou a nakoniec kondicionérom. Pokiaľ si vlasy tepelne upravujem, tak potom samozrejme aj sérum a heat protecting sprejom. 

Na trhu sa už častejšie objavujú aj hĺbkovo hydratačné masky v podobe zábalov na vlasy. Je to niečo podobné ako plátená maska na tvár. Má dodať vlasom hlbšiu výživu a zároveň si môžme doma užiť také domáce spa. Rovnako ako plátené masky na tvár, má rada aj tieto masky na vlasy. Už som ich pár v minulosti odskúšala, no dnes tu mám novinku od Loreal  Steam Mask. Je unikátna v tom, že sa skladá z dvoch krokov. Prvý krok obsahuje samotnú vyživujúcu masku a druhý obsahuje hrejivú čiapku na vlasy. Maska obsahuje rastlinný keratín, vitamín B5 a ricínový olej.

Loreal Steam Mask

Samotná aplikácia masky je jednoduchá aj vďaka obrázkovému diagramu. Najskôr je však potrebné si vlasy poriadne umyť. Po umytí si vlasy osušte uterákom a môžte naniesť masku na vlasy. Masky je tam dostatok, takže vy stačí aj na stredne dlhé vlasy. Pokiaľ by ste však mali už extrémne dlhé a husté vlasy, tak si nie som istá. Je tam síce až 20 ml masky, ale ja osobne si masky na vlasy nanášam dosť husto. 

Po nanesení masky nasleduje druhý krok a tým je samotná hrejivá čiapka. Keď ju vyberiete z obalu ihneď ucítite, že sa tam nachádza nejaký druh oleja, pretože celá maska je dosť mastná. Čiapka je riešená veľmi dobre na gumičku, ktorá je dostatočne silná na to aby udržala všetky vlasy, ale pritom nijak netlačí. Maska síce na hlave nevyzerá veľmi lichotivo (to nevyzerá asi žiadna maska), ale je veľmi dobre riešená v porovnaní s inými vlasovými čiapkami. Už pri vyberaní masky je zároveň aj cítiť mierne teplo, ktoré urobí ten steam efekt. No nemusíte sa báť. Nejedná sa o vysokú teplotu. Čiapka je len jemne teplá a nie horúca. Čiapku si necháte na hlave 10 minút a potom si môžte ísť všetko zmyť a pokračovať ďalej vo vlasovej rutine.

Loreal Steam Mask aplikácia na vlasy

Loreal Steam Mask aplikácia na vlasy

Loreal Steam Mask aplikácia na vlasy

Loreal Steam Mask aplikácia na vlasy

Výsledný dojem z tejto hrejivej masky na vlasy je veľmi dobrý. Vlasy boli už pri vymývaní masky hladučké na dotyk. Ľahko sa rozčesávali a boli voňavé a krásne lesklé. Celkový dobrý dojem z masky je umocnený aj ľahkou aplikáciou. Oproti iným maskám s čiapkou je táto maska riešená oveľa lepšie. Iné masky obsahujú masku už priamo v čiapke a keď si nasadíte čiapku, tak si musíte dlhší čas masírovať vlasy v čiapke, aby ste produkt dostali všade. Nakoniec sa produkt nepodarí rozotrieť po celej dĺžke vlasov. Pri maske Loreal si samotnú masku naaplikujete na vlasy ešte pred nasadením masky a tým zabezpečíte rovnomernosť produkt po celej dĺžke vlasov. A až následne na to si nasadíte čiapku na hlavu.

Túto kúru na vlasy si určite ešte zopakujem, pretože to bolo veľmi príjemné a výsledok bol na vlasoch viditeľný. Maska je z radu Dream Long, ktorý obsahuje celý rad starostlivosti o vlasy. A keďže sa mi maska veľmi páčila, uvažujem aj nad inými produktmi z tohto radu. Skúšali ste už niečo? Masku aj celý rad Dream Long viete nájsť na notino. A určite mi nezabudnite dať vedieť, čiste už niekdy niečo podobné skúšali.

Loreal Dream Long Steam Mask







P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. Tuhle masku vidím poprvé a to jsem od této řady měla šampon i kondicionér. :) Vypadá to zajímavě.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. What blogger template you are using pls?

    ReplyDelete
  3. Tuhle řadu mám moc ráda, ale masku jsem ještě nezkoušela. Až ji někde uvidím, taky ji koupím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete