BEAUTY NEWS máj 2020

kozmetické novinky máj 2020

Ahojte baby, tento mesiac tu toho mám neskutočne veľa. Od dekoratívky, cez pleťovú, vlasovú, až po telovú kozmetiku a dokonca aj niečo na nechty. Preto verím, že si tu určte nájdete niečo čo Vás  zaujme. 

Horúca novinka

Mon Platin Hyloren

Najhorúcejšou novinkou, ktorá uzrela svetlo sveta v polovičke mája je novinka značky Mon Platin. Nový vlasový rad Hyloren obsahujúci šampón, masku a sérum je dostupný vo viacerých variantoch, aby ste si vedeli vybrať produkty, ktoré sa najlepšie postarajú o Vaše vlasy. Máte na výber z variánt, pre jemné, poškodené, farbené, alebo blond vlasy. Všetky produkty obsahujú kyselinu hyalurónovú a polymér vápnika, ktoré sú hlavnými zložkami, ktoré zabezpečujú výživu a hydratáciu vlasov. A všetky produkty sú bez škodlivých sulfátov SLS / SLES. 

Ja som mala možnosť testovať variantu Boosting, ktorá je určená pre jemné a tenké vlasy. Šampón a maska sú skvele hydrtačné a úžasne sa dopĺňajú, preto odporúčam používať tieto produkty spolu. Vlasy sú potom pevné, silné, lesklé a hlavne zdravo vyzerajúce. Taktiež musím pochváliť krásne prevedenie, pretože balenia produktov sú krásne a luxusne vyzerajúce. Produkty viete zakúpiť v salónoch ktoré ponúkajú značku Mon Platin.

Mon Platin Hyloren Boosting mask

Dekoratívna kozmetika

S dekoratívnou kozmetikou sa tento mesiac roztrhlo vrece, pretože tu máme opäť neskutočne veľa noviniek. Je to už asi pravidlom, že hlavne na jar vychádzajú nové kolekcie, tak niet divu. Väčšinu ste už mohli vidieť v akcii na mojom YouTube kanáli, kde som sa s nimi už líčila a väčšina z nich ma veľmi milo prekvapila, no nájdu sa tu aj dosť veľké sklamania. No nájdu sa tu aj novinky, ktoré som ešte ani nestihla vyskúšať. Medzi ne patria aj novinky značky Alcina, ktoré mi došli len prednedávnom. Ku svojej kolekcii lakov pridali 10 nových odtieňov s názvom Nail Styles. Alcina mali stále skvelé laky, preto verím, že ani tieto ma nesklamú. Kolekcia lakov je doplnená aj o bez-acetónový odlakovač, ktorý otestujem rovno s lakmi :-). Jedna novinka ma ale veľmi potešila a to nový Magical Transformation CC Cream, ktorý slúži na hydratáciu pleti, no zároveň sa biely krém po nanesení na pleť zmení pomocou aktivácie pigmentov a dotónuje a vyrovná pleť. 

dekoratívna kozmetika

Alcina Magical transformation CC cream

Tak ako každý mesiac aj teraz tu mám niečo od Makeup Revolution. Táto značka sa asi nikdy nezastaví a mesačne vyprodukujú množstvo noviniek. Tento mesiac mali novú spoluprácu s blogerkou Roxi. Na svetlo sveta prišla nová paletka líceniek Blush Burst Palette a kolekcia tekutých rúžov Ride or Die. Táto kolekcia je nádherná, krásne farbičky líceniek a aj rúžov so skvelou pigmentáciu.

Novinky, ktoré až tak pochváliť nemôžem sú od značky Bell Cosmetics. Netvrdím, že sú zlé, no mne vôbec nesadli. Bell majú totiž novú kolekciu, z ktorej som si zakúpila nový makeup Nude & Moist a novú maskaru Great Lashes. Makeup má stredné krytie, no veľmi dlho nevydrží na mojej premastenej T zóne a jemne zalieza do vrások. Preto je tento makeup skôr vhodný pre mladú a normálnu pleť. Maskara má plastovú kefku s kratšími štetinami, ktorá je totálne nevhodná pre môj typ rias a preto je skôr vhodný len pre baby, ktorým vyhovuje takýto typ kefiek. No pokiaľ plastové kefky nemáte radi tak sa jej radšej vyhnite. Momentálne ju používam len na spodné riasy na ktoré funguje super.

Novinky z drogérie od značky Catrice ma príjemne prekvapili ale aj hrozne sklamali. Makeup Poreless Perfection Mousse Foundation je asi ten najhorší makeup aký som za posledných 10 rokov vyskúšala. A to teraz skutočne nepreháňam. Slovami je dosť ťažké opísať prečo, preto Vám odporúčam sa pozrieť na video kde som sa s ním pokúšala líčiť. VIDEO Na druhej strane však stojí nový rad produktov Catrice ID a nový rozjasňovač Mineral Swirl Highlighter, ktorý je fenomenálny. Nie je to rozjasňovač na fotenie, alebo na kameru, ale práve na denné nosenie. Krásne prejasní, no nie je to too much a neobsahuje veľké trblietky. Pre mňa presne to pravé orechové.

A poslednou novinkou z dekoratívky sú nové Guess Look Booky, ktoré sú skvele vyskladané a za super ceny. No nebudem sa im už v tomto článku venovať, pretože predposledný článok je práve recenzia na tento Look Book, tak sa bežte pozrieť prečo stoja za to.

Revolution x Roxi Ride Or Die

Revolution x Roxi Rideo or Die swatch

Revolution x Roxi Blush Burst Palette

Catrice ID

Guess Look Book

Pleťová kozmetika

Ako ste si iste mohli všimnúť, tak s nákupmi pleťovej kozmetiky sa tento rok dosť krotím. Zaumienila som si totiž, že musím spotrebovať minimálne polovicu svojich zásob pleťovej kozmetiky. No stále sa nájde nejaká mini vecička, ktorou si rada urobím radosť. Tento mesiac som siahla po nových Neutrogena Hydro Boost a Radiance Boost. Neutrogena je vo všeobecnosti skvelá značka zameraná na extra hydratáciu či už rúk, tela a pier. No nikdy som ešte netestovala produkt zameraný na pleť. Preto kúpou týchto masiek som spojila príjemné s užitočným. Obe sú vyrobené v Kórei, tak uvidíme aké budú.

Siahla som aj po olejčekoch na pery. Bell Cosmetics Lip Oil a I Heart Revolution Tasty Peach. Obe sú úžasné, takže je úplne jedno ktorý si zvolíte. Revolution je super voňavý a Bell má zas praktický guličkový aplikátor. A posledný produkt je očný odličovač od Yves Rocher. Neviem čím to je, ale mám doma neskutočne veľa dekoratívky, ale stále len jeden očný odličovač. A až keď mi dochádza a mám tam pár posledných kvapiek až vtedy si kúpim druhý.

Neutrogena Hydro Boost

Vlasová kozmetika

Pri vlasovej kozmetike ešte ostaneme. Minulý mesiac som testovala aj produkty Urban Alchemy a ich vlasový rad Opus Magnum. Zaujal ma šampón vo forme soľného scrubu, ktorý okrem umytia vlasov sa stará aj o pokožku hlavy. Jedná sa o týždennú kúru, takže sa môže používať len raz týždenne. Šampón a kondicionér by sa mali používať spolu, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Produkty sú super až na jeden malý detail. Hrozne sa mi po nich mastia vlasy. Budem ich teda používať ozaj len občasne, pretože ja mám už aj tak dosť mastiace sa vlasy a tieto produkty to zhoršujú neviem z akého dôvodu. Pokiaľ teda máte mastné vlasy, tak je dosť možné, že s nimi budete mať podobný problém. 

Urban Alchemy Opus Magnum

Telová kozmetika


Starostlivosť o telo je v tejto dobe tiež veľmi dôležitá, preto ju netreba zanedbávať. V jednom z minulých článkov som Vám už stihla odporúčať Saloos Bio Arganové Telové Maslo z e-shopu naureus.sk. Pokiaľ máte radi prírodné a bio telové produkty tak sa určite nezabudnite ísť mrknúť na recenziu. Keď už som si robil taký menší nákup na Yves Rocher neodolala som ani mydlu na ruky Mango Koriander. Po troch mesiacoch je super si umyť ruky aj s niečim čo neobsahuje alkohol :-D A nakoniec som siahala aj po hydratačných ponožkách na nohy od Holika Holika. Takéto hydratačné ponožky mám veľmi rada a čas od času si ich kupujem pre intenzívnejšie zhydratovanie pokožky nôh.

Yves Rocher mango coriander

Produkt mesiaca

Produkt mesiaca je pre mňa jednoznačne tento púder od Sivanna Colors. Túto značku som registrovala už veľmi dlho, no nikdy som si od nich nič nekúpila. Teraz však mali obrovské výpredaje a tak som siahla aj po tomto púdri. No vlastne ja som si objednala iný, ktorý už nemali skladom, tak sme sa po telefonáte dohodli, že mi ho nahradia iným. Prišiel tento Natural and Delicate Beauty Powder a neviem si ho vynachváliť. Krásne luxusné balenie so zrkadlom a labutienkou a úžasný produkt. Púder je veľmi jemnulinko namletý, takže na pleti robí doslova photoshop. Tým že je farbený, tak dodáva dodatočné krytie a celkový výsledný efekt je krásna pleť ako z časopisu. Jednoducho pecka.

Sivanna Colors

sivanna colors

Májové novinky ma veľmi milo prekvapili a našla som si neskutočne veľa obľúbených produktov. Preto som veľmi zvedavá čo so sebou prinesie jún. Našli ste si aj vy v máji niečo čo Vás zaujalo?


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

4 comments

  1. Aké nádherné novinky <3 Mne sa veľmi zapáčil ten hemp makeup od bell :)

    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    ReplyDelete
  2. Odstíny rtěnek jsou vážně nádherné! :)

    ReplyDelete
  3. What a good post. Keep up the good share!

    ReplyDelete