Beauty Blender

Beauty Blender

Kto sa čo i len trošičku zaujíma o kozmetiku určite počul názov Beauty Blender. Je to predsa najslávnejšia hubka na nanášanie make-upu a taktiež aj jedna z najdrahších. Stále som si hovorila, že čo môže byť na tej hubke také, že stojí tak veľa. Myslela som si, že človek platí len za značku a že hocijaká iná hubka je v podstate to isté. Preto som si kupovala hubky z Aliexpress, alebo z drogérky až jedného dňa som si povedala, že predsa len otestujem tú slávnu vec. A verte či nie, až vtedy som pochopila, čo na nej všetci vidia a ja sama na ňu teraz nedám dopustiť.


Beauty Blender

Pokiaľ by sa predsa len našiel niekto, kto ešte stále nevie čo to je na čo slúži, tak toto malé ružové vajíčko slúži na nanášanie makeupu. Pred použitím sa namočí do vody, vďaka čomu zväčší svoj objem. Prebytočnú vodu treba vyžmýkať, pretože Beauty Blender chceme jemne navlhčený a nie premočený. Potom naň stačí naniesť make-up a postupne ho vtláčať do pleti. Makeup sa vďaka hubke roznesie po pleti rovnomerne bez toho, aby to zanechalo stopy po štetci. S hubkou sa taktiež na pleť nanesie akurátne množstvo, pretože prebytok sa nasaje do hubky, takže to s makeupom nepreženiete. 

To všetko sa dá urobiť aj s klasickou hubkou. V čom je táto iná? Hlavne v materiáli z ktorého je. Je oveľa mäkšia, pružnejšia a pórovitejšia. Make-up sa s ňou nanáša oveľa jednoduchšie a rovnomernejšie ako s inými lacnými hubkami. Niektoré veci sa proste ťažko opisujú slovami a človek to musí jedine otestovať na vlastnej koži. Za tie roky som už vyskúšala veľa hubiek a mala som doma veľa dobrých a kvalitných hubiek, no táto je skutočne zo všetkých najlepšia a preto sa k nej stále vraciam.

Čo sa týka údržby a výdrže, tak samozrejme, že po nanesení makeupu je hubka špinavá a už vôbec nie taká pekná ako za novoty. Odporúčam ju čistiť po každom použití, aby sa tým zamedzilo šíreniu a premnoženiu baktérií. Hubka je veľmi kvalitná a vydrží dlho a priznám sa, že svoje predchádzajúce som všetky vyhodila len kvôli tomu, že už boli staré. Je však pravda, že nenosím makeup každý jeden deň, takže možno pri každodennom používaní sa rýchlejšie opotrebujú a bude ich potrebné častejšie obmieňať. Ja spotrebujem jednu hubku za pól roka, no s tým, že ju pravidelne čistím a poriadne dezinfikujem. Beauty Blender majú však aj iné produkty okrem hubiek a tohto roku som na notino objavila ďalšiu dobrotku.

hubka Beauty Blender

Beauty Blender Power Pocket Puff

Pomerne nový produkt z dielne Beauty Blender je Power Pocket Puff. Najprv som myslela, že sa jedná o chlpatú hubku, ale jedná sa o niečo čo je podobné labutienke. Slúži na nanášanie a opravu púdru počas dňa. Puff je obojstranný, pričom chlpatá ružová strana slúži na nanášanie púdru a druhá hladká strana na opravu púdru počas dňa. V strede je diera do ktorej môžte dať prsty a tak pohodlnejšie nanášať púder. Ja osobne som bola stále typ človeka, ktorý uprednostňoval labutienku alebo hubku na nanesenie púdru pred štetcom. Pri mojej mastnej pleti potrebujem toho púdru viac a s labutienkou to viem pekne navrstviť a zároveň vtlačiť do pleti.

Hubka je veľmi dobre prepracovaná a štetiny na ružovej strane sú jemnučké a veľmi husté, čo zabezpečí dostatočné nabratie púdru. Pracuje sa s ňou rovnako ako s labutienkou, no táto hubka obsahuje aj krátke štetiny, čo celý proces akosi uľahčuje. Naberie dostatočné množstvo púdru a rovnomerne ho roznesie po pleti. Hubka je super aj na baking a následné oprášenie púdru z tváre. Bola som veľmi milo prekvapená, že táto srandička tak dobre funguje. Zároveň musím vyzdvihnúť špicatú časť hubky s ktorou sa skvele nanáša púder do záhybu pri nose a dá sa tm pekne vtlačiť.

Druhá strana hubičky na takzvaný ´´touch up´´ taktiež robí to čo má. Je to hlavne na to, keď si počas dňa všimnete, že máte zliaty makeup s púdrom v záhyboch pri nose, alebo vo vráskach a s týmto to viete pekne skorigovať. Naozaj skvelá vec o ktorej existencii som doteraz nevedela, no už by som si bez nej nevedela predstaviť fungovanie. Pokiaľ ste aj vy viac labutienkové ako štetcové, tak určite je toto niečo pre Vás. Pokiaľ ste však zvyknuté na štetec a labutienky nemusíte, tak asi tento Beauty Puff potrebovať nebudete.

Power Pocket Puff

Beauty Blender Power Pocket Puff

Beauty Blender nie je najlacnejšia značka, ale za kvalitu sa platí. Ak by som ich mala opísať jednou vetou. Perfektné produkty, ktoré dostanú Váš makeup na iný level a uľahčia Vám prácu. 

Pokiaľ neuprednostňujete štetce, tak tieto hubky je to najlepšie čo na trhu nájdete. A aj napriek vyššej cene, je to investícia, pretože sú veľmi kvalitne prepracované a vydržia oveľa dlhšie ako iné hubky. Budem rada ak mi do komentárov napíšete aj Vaše skúsenosti s touto hubičkou, poprípade s inými produktmi od Beauty Blender značky.

Power Pocket Puff hubka







P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

8 comments

  1. S beauty blenderem zatím nemám zkušenosti, ale budu ho muset také už vyzkoušet. :)

    ReplyDelete
  2. Great post!Loove your photos and your blog,you have new follover!I hope you'll like mine too!

    ReplyDelete
  3. The powder beauty blender is really nice. I didn't know it before!

    Berna from coffee & flowers

    ReplyDelete
  4. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

    ReplyDelete
  5. The inspiration driving the Total Blender, nonetheless, was to utilize similar mechanical segments found in their business machines and join them with a lot less difficult interface, bringing about the organization's first model made explicitly for home use. https://blenderdeal.com/

    ReplyDelete
  6. read your post that are very too good and helpfull.
    https://trickynerds.com/

    ReplyDelete
  7. thanks for sharing to me this kind of blogs.
    https://prickdaily.com/

    ReplyDelete
  8. nice post you have been posted on your blogs.
    https://businesscutter.com//

    ReplyDelete