KENZO WORLD

KENZO WORLD

Ktorá žena by nemilovala parfémy. Ja teda určite áno. Moja zbierka parfémov sa rozrástla do rozmerov, kedy sa mi už nezmestí do zásuvky, ale aj tak sa každému novému poteším, pretože dobrých vôni nie je nikdy dosť. A verím tomu, že nie som sama, ktorá trpí touto závislosťou na parfémoch. Môj najnovší prírastok je unikátny KENZO WORLD. Nádherná vôňa zabalená do originálneho flakónu v tvare oka.

Myslím si, že práve ten flakónik pridáva tomuto parfému na unikátnosti, pretože to je to, čo k nemu človeka priláka. KENZO má vo všeobecnosti netradičné flakóny, ktoré hneď pritiahnu zrak. Či už je to toto oko, vlčí mak, alebo flakón so slonom. No odhliadnuc od flakónov KENZO má aj rovnako unikátne vône, ktoré nie sú vôbec tuctové a každá má svoj vlastný príbeh. Je to kvetinovo-pudrová vôňa vhodná na každodenné nosenie. Je jemnučká a nie príliš výrazná, preto je veľmi unikátna a vhodná na každú príležitosť.

Zloženie:
Hlava - červené ovocie
Srdce - kvetinové tóny, pivonka, egyptský jazmín
Základ - ambroxan

KENZO World set box

Kenzo World set

Tento nádherný set som si našla ako vianočný darček od môjho priateľa. Pred pár mesiacmi som ospevovala parfém od Kenza Flower By Kenzo a na moje počudovanie si zapamätal názov značky a kúpil mi ďalší KENZO parfém.  Bola som veľmi milo prekvapená nielen darčekom ale hlavne tým, že ma vôbec počúval. A keďže som vôbec netušila ako tento parfém vonia, tak som bola aj neskutočne nadšená, že spoznám novú vôňu. Parfém sa mi veľmi zapáčil a odkedy ho mám tak ho používam denno denne. Flakónik sa nádherne vyníma na toaletnom stolíku a je sám o sebe malým šperkom. V sete sa okrem plného 50 ml balenia nachádzala aj 5 ml miniatúra vhodná na cestovanie a 75 ml telové mlieko. Parfém som si tak zaľúbila, že uvažujem aj nad ďalšími verziami tohto parfému ako sú World Fantasy alebo World Intense. Všetky majú rovnaký flakón v tvare oka a odlišujú sa len farbou a vôňou, takže by som si takto mohla urobiť poriadnu zbierku očí :-D

Kenzo World flakón

Kenzo World flakón

Pokiaľ uvažujete nad novou vôňou odporúčam sa poobzerať po parfémoch KENZO, ktorý určite nesklame, pokiaľ máte radi výnimočné parfémy, alebo pokiaľ si potrpíte na unikátne flakóny. A pokiaľ toto číta nejaký pán, tak čochvíľa je tu Valentín, takže prekvapiť svoju polovičku novým parfémom je trefa do čierneho. A pokiaľ by ste hľadali presne tento set, tak ho nájdete na notino odkiaľ ho objednával aj môj priateľ, takže ak sa poponáhľate tak si ho ešte stihnete uchamtnúť. Poprípade ak máte už nejaký vyhliadnutý, tak tam teraz nájdete kopec Valentínskych setov a darčekov pre dámy, ale aj pre pánov. Ja som už tomu svojmu darček objednala, tak hádam ho poteší.

Budem rada ak mi dáte vedieť, či poznáte KENZO parfémy a ak áno ktoré ste už skúšali. Pretože aj napriek mojej veľkej zbierke stále hľadám nové tipy.

Kenzo world set

Kenzo World set

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. Na parfémy jsem také jako maniak, tenhle vypadá naprosto dokonale! :))

    ReplyDelete
  2. Já jsem na parfémy celkem ujetá, tenhle má parádní flakonek. :-) Ale abych se přiznala, tak název slyším poprvé. :-)

    Lucka z Seriouszone

    ReplyDelete
  3. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine
    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please pay a visit to Tropika Club now.


    ReplyDelete