BEAUTY NEWS Január 2020

Kozmetické novinky

Ahojte baby, s novým rokom som sa rozhodla, že opäť na blogu oživím mesačný článok s novinkami, pretože tento formát robím v súčastnosti len na YouTube, ale stále je ešte veľa ľudí, ktorí si radšej sadnú k blogu a niečo si prečítajú. Takže pokiaľ sa chcete dozvedieť o horúcich novinkách, alebo o nejakých kozmetických produktoch, ktoré ma v poslednej dobe zaujali, tak Vás vítam pri BEAUTY NEWS.


Horúce novinky

Novinky Urban Decay

V januári sa na trhu objavilo niekoľko kozmetických noviniek, ktoré ma nenechali chladnou a musela som po nich siahnuť a niektoré u mňa pristáli ako PR. 

Pre milovníčky suchých šampónov chcem dať do pozornosti nový suchý šampón ALCINA Trocken Shampoo, ktorý má krásny ružový obal. Ja osobne nie som fanúšikom suchých šampónov a radšej si tie vlasy umyjem, alebo v opačnom prípade chodím s mastnými vlasmi. No viem, že veľa ľudí ich pravidelne využíva, tak sa pozrite aj na tohto krásavca. ALCINA majú stále skvelé vlasové produkty, takže verím, že aj tento nesklame, no ja ho asi skôr posuniem niekomu, kto ho využije viac než ja.

Úplne horúcou novinkou z dielne Benefit je nový POREfessional Hydrate, ktorý ako už samotný názov napovedá, pleť aj hydratuje. Zelený POREfessional je stará dobrá klasika, ktorú už asi každý pozná, no minulého roku vydali ružový, ktorý je rozžiarujúci a tohto roku prišili na trh s hydratačnou verziou. A asi už začínam tušiť, čo príde budúci rok :-). Nová modrá verzia je takou zlatou strednou cestou, pokiaľ chcete vyzmizíkovať póry a zároveň máte suchú pleť a potrebujete hydratáciu. V budúcnosti sa určite môžte tešiť na porovnanie pôvodného a tohto  nového primeru.

Urban Decay Stay naked

Urban Decay All Nighter Ultra Matte

Urban Decay Stay Naked makeup je na trhu už od minulého roku, no siahla som po ňom kvôli skvelým recenziám. No tohto roku prišla na svetlo sveta jeho polovička v podobe púdru s rovnakým názvom. Jedná sa o makeupový púder, ktorý môžte použiť aj na zapúdrovanie, alebo len samostatne namiesto makeupu. Obal je nádherný a luxusne vyzerajúci, rovnako ako aj samotný makeup. Ja ich používam spolu a finish je potom nádherný a dosiahnete takto plné krytie. 

Ďalšou skvelou novinkou je nový Urban Decay All Nighter Ultra Matte so zmatňujúcim finishom. Aj keď klasický All Nighter nie je sám o sebe rozžiarujúci, tak tento nový obsahuje kaolín, ktorý do seba dokáže naťahovať mastnotu, takže táto novinka bude skvelá pre ľudí s veľmi mastnou pleťou. Nie som si istá či bude dobrou voľbou pre majiteľky suchej pleti, ale možno sa niekedy v budúcnosti dočkáme aj rozžiarujúcej verzie.

Poslednou horúcou novinkou je nová slovenská značka ručne vyrábaných sviečok MIMIRRA, ktorá len práve teraz spustila svoj predaj.  Sú vyrábané zo sójového vosku s časť z predaja sviečok pôjde na charitu.

MIMIRRA

Telová kozmetika

V januári si našli u mňa doma miesto aj produkty telovej kozmetiky Dove. Túto značku mám veľmi rada, pretože je veľmi jemnučká na pokožku. Určite musím odporučiť sprchový gél s obsahom ílu, ktorý má skvelú pudingovú konzistenciu a aj sprchovú penu s obsahom ružového oleja, ktorý vytvára bohatú penu a má nádhernú vôňu. Perfektné vonia aj telový scrub s vôňou kivi a aloe, ktorý obsahuje jemné pílingové zrniečka. Horúcou novinkou je telové mlieko s vôňou čaju matcha a japonskej sakury, ktoré je hydratačné veľmi jemnučké pre pokožku. Jediný produkt, ktorý nevyužijem je pena do kúpeľa, pretože žiaľ nemáme doma vaňu, ale dám Vám tento produkt do najbližšej sútaže aby ste ho mohli vyskúšať.

kozmetika Dove

Pleťová kozmetika

Neodolala som a doplnila som aj zbierku svoje skin care o nejaké zaujímavé produkty. Už dlho som si brúsila zuby na The Inkey List Bakuchiol, ktorý by mal byť jemnejšou alternatívou k retinoidom. Keďže moje pleť je teraz dosť precitlivelá a retinoidy mi ju zvyknú pri pravidelnom používaní dosť dráždiť, tak dúfam, že Bakuchiol bude pre mňa lepšia alternatíva. Zaujal ma aj PIXI Sun Mist s SPF 30. Viem že leto je ešte ďaleko, ale chcem byť už predpripravená a mať po ruke všetko čo ma ochráni pred škodlivými lúčmi zavčasu. 

Mám tu aj niečo z kórejskej kozmetiky, pretože to je moja srdcovka,ktorú zbožňujem testovať. Opäť som si objednala slimačiu podivnosť od SKIN79 natural Snail Mucus Essence a ešte pílingové tampóniky s obsahom kyseliny salycilovej  od Elizavecca Hell Pore Perfect Wine Sparking Peeling Pad. Skvelý produkt na exfoliáciu a rozjasnenie pleti. K objednávke som mala aj pozornosť v podobe plátenej masky od Benton s obsahom slimačieho slizu a včelieho jedu na ktorú som véééľmi zvedavá.

nová skin care

The Inkey List Bakuchiol

Elizaveca Peeling Pad

Musela som minulý mesiac siahnuť aj po lekárňovej kozmetike La Roche Posay, pretože moja pleť sa totálne zbláznila a je veľmi intolerantná a všetko jej vadí. Minulý rok mi veľmi pomohla práve rada Toleriane, ktorá je určená pre intolerantú a precitlivenú pleť. O mojej prehnane precitlivenej pleti a ako všetky tieto produkty spolu fungujú, bude písať tento mesiac článok. Takže ak by Vás to zaujímalo, alebo ak máte podobný problém, tak bude určite článoček.

La Roche Posay Toleriane

Objav mesiaca

V januári som objavila produkty, ktoré ma veľmi oslovili a zaslúžia si určite aj vašu pozornosť. Sú to prírodné lufy, ktoré slúžia v podstate ako špongie na umývanie. Ja som vôbec netušila, že niečo takéto existuje, preto ma to veľmi potešilo objaviť niečo nové a mnou nevyskúšané. Okrem týchto samotných hubiek sú dostupné aj prírodné mydielka s lufami, čo mi príde ako skvelý nápad. Takže pokiaľ hľadáte ekologickejšie hubky na umývanie sa tak sa mrknite na tieto lufy značky Volo.

Prírodná lufa

prírodné mydlo s lufou





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

6 comments

  1. Moc hezký článek, díky za inspiraci! :-)

    Lucka ze Seriouszone

    ReplyDelete
  2. Ten make-up od Urban Decay musí být dokonalý, slyšela jsem na něj jen samou chválu! :)

    ReplyDelete
  3. Skvelé nákupy a novinky :) UD Stay Naked make-up mám tiež, no viac mi vyhovovala predchádzajúca verzia. Inak ma veľmi zaujali lufy značky Volo, vyzerajú perfektne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tú predchádzajúcu verziu som žiaľ naskúšala :-)

      Delete
  4. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine
    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please pay a visit to Tropika Club now.

    ReplyDelete