Tipy na Vianočné darčeky

Clarins Candy Box

Možno ste si teraz pomysleli, že Vianoce sú ešte ďaleko, no ja som jedna z tých, ktorí nakupujú v predstihu a v decembri si už len užívajú vianočnú atmosféru a poprípade sneh ak nejaký napadne. Preto ak aj vyhľadáte vianočné darčeky už teraz, tak mám pre Vás pár kozmetických tipov na vianočné darčekové balíčky. 


Na notino ich majú pripravených kopec a už aj ja som po nejakých siahla a samozrejme, že som jeden výhodný set kúpila aj sebe. Veď prečo nevyužiť skvelé ceny :-) A tento balíček je aj mojím prvým tipom, Clarins Candy Box obsahuje ikonický hydratačný olejček a bázu pod makeup, alebo riasenku a praktickú kozmetickú taštičku. Tieto oleje na pery sú moje najobľúbenejšie a keďže sa blíži zima, tak som siahla po verzii Honey, ale viete si vybrať aj verziu Candy či Mint. Takýmto setíkom určite potešíte pod stromčekom každého, pretože značka Clarins je jednoducho topka.

Clarins Honey Lip Oil

Ďalšie skvelé darčeky pre ženy sú určite parfémy. Pokiaľ chcem niekomu kúpiť parfém, tak je to určite Versace. Všetky vône sú krásne a unikátne a ešte nikdy som nenatrafila na zlý Versace parfém. Napríklad Bright Crystal je krásna ovocno kvetinová vôňa, ktorú si zamiluje každá žena. Pokiaľ nechcete ísť do parfémov, ale chcete vsadiť na luxusnú kozmetiku, tak Vám poradím skvelú japonskú značku Shiseido. Majú viacero kozmetických balíčkov v ktorých nájdete pleťovú a aj dekoratívnu kozmetiku. Takýto darček balíček ocení každá žena.  

Čo určite poteší najmä majiteľky dlhých vlasov je kozmetika Moroccanoil s obsahom arganového oleja, ktoré dodajú vlasom výživu a krásny lesk. Je to trošku drahšia kozmetika, ale vďaka výhodným balíčkom ju môžte niekomu podarovať pod stromček za super ceny. A pokiaľ chcete vsadiť na klasiku tak produkty na telo sú univerzálne a nemusíte sa báť, že niekomu nesadnú. Napríklad oleje Renovality sú asi tým najuniverzálnejším darčekom pretože ich môžte použiť na telo, pleť, vlasy a dokonca aj nechty. Alebo si môžte zvoliť zo širokej ponuky baličkov značky Bohemia Gifts & Cosmetics, ktorá má v ponuke nielen balíčky pre ženy, ale aj pre mužov.

Darčekové sady pre ženy


A keď už hovoríme o mužoch, tak samozrejme, že nesmieme zabudnúť ani na naše polovičky. Môj priateľ napríklad zbožňuje parfémy a keby som mu ich dávala na každý jeden sviatok tak z každého je happy ako malé decko. A aj tu by som vsadila na značku Versace, alebo prípadne aj na značku Paco Rabanne, ktoré si určite Vaša polovička zamiluje. Skin care je veľmi dôležitá nie len pre ženy, ale aj pre mužov, aj keď si to nie stále uvedomujú. Minulého roku som siahla napríklad po značke Biotherm a kozmetika mala veľký úspech, takže Vám ju musím jednoznačne odporúčať. Je to skvelá a hlavne kvalitná kozmetika, takže aj keď sa naši chlapi sem tam nakrémujú, tak nech majú aspoň kvalitné produkty. 

Skvelé darčekové sady pre mužov má každoročne Nivea. A pokiaľ neradi experimentujete a chcete radšej ísť na istotu, tak Nivea ešte určite nikdy nikoho nesklamala. Balíčky sú plné telovej kozmetiky, ale aj skin care. A pokiaľ si Vaša polovička, alebo niekto z rodiny pestuje bradu, alebo fúzy, tak možno by ho potešila kozmetika zameraná na túto oblasť. Značka Percy Nobleman je zameraná na hydratáciu, rozčesávanie a styling brady a fúzov. Je to trošku netradičnejší darček, ale určite poteší.

Darčekové sady pre mužov

Ja už mám asi polovicu darčekov vybavených a druhú polovicu plánujem zvládnuť do konca novembra a potom len baliť a čakať na príchod Vianoc. A ako ste na tom vy? Kupujete darčeky na poslednú chvíľu alebo ich riešite tiež v predstihu?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk



4 comments

  1. Teď je všude hodně dárkových balíčků :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Pre mňa je trošku ešte skoro na vianočné darčeky, ale parfumy a darčekové balíčky sú určite skvelé nápady <3

    Simple but significant

    ReplyDelete
  3. Tak to sú nádherné balenia! Aj napriek tomu, že značku Clarins poznám, nemám s produktami tejto značky žiadnu skúsenosť :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  4. Skvělé tipy, momentálně už začínám nakupovat dárky, tak se budou hodit :))

    ReplyDelete