Magnetická maska Payot

Payot magnetická maska

Už ste niekedy skúšali magnetickú masku?  Odkedy sa takéto typy masiek začali objavovať na trhu, tak som túžila jednu vyskúšať. No všetky boli dosť drahé a nechcela som si objednávať nejakú napodobeninu z Aliexpress. Nedávno som však našla na elnino.sk magnetickú masku značky Payot, ktorá človeka cenovo nezruinuje a nebola by som to ja, keby som ju už nemala doma :-)


Magnetická maska Payot

Payot Masque Magnetique je magnetická maska obsahujúca železný prášok a odstraňuje sa z pleti pomocou magnetu. V balení sa nachádza 80g balenie v sklenenom obale a malý trojuholníkový magnet. Maska je určená na hĺbkové čistenie pleti, hydratovanie a prežiarenie pokožky. Je určená pre všetky typy pleti, no podľa jej zloženia a účinkov je najvhodnejšia pre suchú pleť. Okrem toho, že pomocou magnetu  pleť vyčistí ju extrémne hydratuje vďaka bambuckému maslu a krásne ju prežiari. Aplikácia masky je trošičku odlišná od iných masiek. Na pleť sa nanáša 1 - 2x týždenne a nechá sa pôsobiť cca 5 minút. Tým že obsahuje veľa vyživujúcich a hydratačných látok, tak počas aplikácie sa nevysuší a nesťahuje pleť. Počas aplikácie cítiť extra hydratáciu. Po piatich minútach je na rade magnet. Pokiaľ sa chcete vyhnúť opakovanému čisteniu magnetu, tak ho treba zabaliť do servítky a až tak začať čistenie pleti. Magnet stačí priblížiť k pleti na pár milimetrov a maska sa začne lepiť na magnet a pleť je úplne zbavená masky. Pokiaľ Vás zaujíma aplikačný proces a celý priebeh, tak som Vám k tomu nakrútila video. Predsa je lepšie 1x vidieť ako 100x počuť.

Zloženie: Iron Powder, Coco-Caprylate/Caprate, Cera Alba, Silica, Butyrospermum Parkii Buter, Parfum, Tocopheryl Acetate

Payot Masque Magnetique

Payot Magnet

Masku určite odporúčam. Skvele hydratuje, vyčistí pleť a po použití je krásna žiarivá. Aj napriek tomu, že mám mastnú pleť, nijak mi nevadil mastný film, ktorý na pleti ostáva po odstránení železného prášku. Po umytí tváre pleť nie je potom vôbec mastná, ale ostáva hydratovaná. Zároveň je to niečo iné, netradičné a nezvyčajné a je pri tom sranda. Takže ak ste kozmetická milovníčka a máte rada takéto výstrelky, tak táto maska by Vám nemal uniknúť.



Payot maska


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

3 comments

  1. V životě jsem nic takového neslyšela :-O to musím vyzkoušet!

    Veru z CZECHHONEY

    ReplyDelete
  2. Tak ta vypadá hodně zajímavě! :))

    ReplyDelete
  3. Beautiful post, dear! I love your blog so much.
    have a nice day
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete