Beauty adventné kalendáre 2019


Ahojte baby, áno aj toho roku som tu s pravidelným článkom o výbere tých top beauty adventných kalendárov aké sa dajú v zohnať na našom trhu. Kedysi boli adventné kalendáre len pre maškrtníkov a nikdy som žiaden nemala pretože čokoláda mi nechutí, ale v posledných rokoch sa neviem dočkať na advent. Každým rokom mám tiež pocit, že beauty kalendárikov je viac a viac a tohto roku som stála pred ťažkou dilemou, ktoré si si kúpiť. 

Kalendáriky sú už konečne doma, no pokiaľ ste si vy ešte žiaden nekúpili alebo stále váhate, tak po tomto článku na tom asi nebudete lepšie 😂.

ESSENCE - skvelá drogérková značka za super ceny má tohto roku advnetný kalendárik plný deoratívnej kozemtiky. V slovenských drogérkach ho asi nenájdete, ale môžte ho kúpiť na pinkpanda.sk za 28 Eur, alebo na kosmetik4less.de za 25 Eur.



REVOLUTION - samozrejme,že aj tohto roku prišiel na trh nový adventný kalendár značky Revolution plný dekoratívnej kozmetiky. Kúpiť ho môžte na makeuprevolution.cz za 40 Eur.



LUMENE - Kalendárik tejto fínskej značky už mám doma a neskutočne sa teším až ho začnem rozbaľovať. Obsahuje 24 produktov pleťovej a telovej kozmetiky. Nájdete ho na lumene.com za 90 Eur.



KIEHLS - aj tohto roku sa milovníci Kiehls môžu tešiť na tento skvelý kalendár. Obsahuje 24 miniatúrok, ale aj plných produktov. Zakúpiť ho môžte v predajniach Kiehls, alebo online na kiehls.cz



CLINIQUE - Aj tohto roku si môžte vychutnať adventný kalendár značky Clinique, ktorý obsahuje 24 produktov tejto značky. Viete ho zakúpiť na selfridges.com za 96 Eur, zo Slovenska na lovebeuty.sk za 99 Eur, a minulé roky ho mali aj v predajniach Marionnaud, takže si myslím, že sa tam objaví aj tohto roku.



NUXE - skvelá značka telovej a pleťovej kozmetiky aj tohto roku prišla s kalendárikom s obsahom 24 miniatúrok. Viete ho kúpiť na feelunique.com za 71 Eur alebo zo Slovenska na lovebeauty.sk za 80 Eur



L´Occitane - kalendárik plný 24 produktov ich značky viete nájsť na feelunique.com za 59 Eur, alebo na Slovensku na lovebeauty.sk za 66 Eur.


FEELUNIQUE - pokiaľ máte radi kalendáriky ktoré obsahujú mix rôznych značiek, tak Feel Uniqe je pre Vás to pravé. Nájdete tam dokonca až 2 verzie a to 24 okienkový a 12 okienkový a obsahujú značky ako Huda Beauty, NYX, Rituals, EOS, NUXE, REN a mnoho iných. Kalendáre zakúpite len na feelunique.com, kde veľký stojí 95 Eur a menší 54 Eur.


GLOSSYBOX - Ďalší kalendár, ktorý v sebe urkýva viacero značiek je glossybox. Obsahuje až 25 plných produktov a miniatúr a dá sa kúpiť len na glossybox.de za 95 Eur.
BIRCHBOX - podobne ako Glossybox prichádza s adventným kalendárom aj Birchbox s 25 okienkami a rôznymi produktmi ako Estee Lauder, Paulas Choice, Oribe atď. Kúpiť ho môžte na birchbox.co.uk za 70 Libier.

RITUALS 2D a 3D -aj tohto roku prišla značka Rituals s dvoma adventnými kalendármi v podobe 2D a 3D stromčeka. Minulého roku som mala ten 3D a je to skvelý kalendár, ktorý určite odporúčam. Obe obsahujú 24 produktov. 2D kalendár môžte zakúpiť na stránke lookfantastic.com za 66 Eur alebo zo Slovenska z lovebeauty.sk za 80 Eur. 3D kalendár som našla len na oficiálnej českej stránke rituals.cz za 2390 Kč, ale samozrejme  ich nájdete aj v predajniach obchodov Rituals.


LOOKFANTASTIC - aj tohto roku sa milovníci kozmetiky môžu tešiť na tento 24 okienkový kalendár, ktorý ukrýva značky ako Elemis, Molton Brown či Morphe. Čo presne sa však v jednotlivých okienkach nachádza neprezradili, takže tento kalendárik je každý rok také malé, teda veľké prekvapenie. Zakúpiť sa dá jedine na stránka lookfantastic.com, kde stojí 89 Eur.

YVES ROCHER - aj tohto roku je tu Yves Rocher s pekným kalendárikom plným miniatúrok, ale aj plných produktov ich značky. Obsahuje 24 produktov. Kúpiť ho môžte v kamenných predajniach, ale aj online na yves-rocher.sk kde stojí 45 Eur.



DECLEOR - kalendárik obsahujúci 24 produktov značky Decleor. Zakúpiť ho viete na lookfantastic.com za 99 Eur, alebo na feelunique.com za 102 Eur.
CHARLOTTE TILBURY - v tomto krásnom kalendáriku sa nachádza 12 produktov tejto luxusnej značky. Kúpiť ho viete na feelunique.com za 180 Eur, alebo na cultbeauty.co.uk za za 150 Libier, alebo zo Slovenska na vonavybalicek.sk za 185 Eur.
ELEMIS - ďalšia luxusná značka má pre nás pripravený dokonca 25 okienkový kalendár. Viete ho zakúpiť na oficiálnej stránke elemis.com za 165 Libier.

Tak čo, našli ste si medzi tým množstvom niečo aj pre seba? Samozrejme, že ich je ešte oveľa viac a niektoré ako napríklad Cult Beauty sú už totálne vypredané, ale vybrala som pre Vás moju topku. Aký adventný kalendárik už máte doma a aký si plánujete ešte kúpiť?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce


13 comments

  1. Všechny jsou nádherné! Nevěděla bych, který vybrat dříve. :))

    ReplyDelete
  2. Perfektný článok, veru už jeden doma mám. Kúpila som si Douglas Skincare. Stál 27 EUR a nakoľko som zatiaľ nič tejto značky neskúšala, tak sa veľmi teším. Určite chcem pozrieť aj či príde niečo do DMky, no veľké šance tomu nedávam. Inak z kalendárov v článku ma zaujali Essence a Yves Rocher. Ten Yves Rocher som si pôvodne chcela aj kúpiť, no nakoniec to vyhral Douglas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tiež budem striehnuť na kalendáre v DM-ke ale tie idú jak teplé rožky. Minulého roku som nestihla ani jeden :-D

      Delete
  3. Ja si chcem určite kúpiť od Catrice kalendár, ešte by ich mali naskladniť

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ešte uvažujem nad Trend It Up ale tak tie sa vypredávajú veľmi rýchlo. Minulý rok som nenašla už v drogérii žiadny :-(

      Delete
  4. Všechny vypadají moc pěkně, já měla jednou jen kalendář od Balea, jiný zatím ne :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. Jéé už to začíná, letos si už konečně nějaký kalendář musím pořídit :-) každý rok jen slintám u počítače nad těmito skvosty a pak lituji, že jsem to propásla :-) díky za tipy!

    ReplyDelete
  6. They all look so cute! Love it <3
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  7. Minulý rok jsem měla adventní kalendář se svíčkami :) letos si nejspíš pořídím nějaký kosmetický.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  8. Veľmi krásne kalendáre. Ja som dva roky do zadu mala ten veľký ako vianočný stromček z Makeup Revolution a bol super len drahý

    NA DEŇ FRANCÚZSKOU

    ReplyDelete
  9. Taky už nějaký kalendář hledám, ale stále nevím, který si vybrat.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  10. Noo už to je tady začínají se objevovat snad všude :D ale já asi letos odolám.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete