Rituals...

Rituals

Dnes som sa konečne dokopala k napísaniu tohto článku, pretože ho už mám v konceptoch vyše pól roka. Jeden z dôvodov prečo, je ten, že chcem zrecenzovať značku ako celok a chcela som vyskúšať všetky rôzne druhy produktov. Druhým dôvodom je moje večné odkladanie a veta ,, Napíšem to potom´´ Pokiaľ nepoznáte značku Rituals, tak by ste to mali rýchlo napraviť. Prvý krát som sa s ňou stretla prostredníctvom Marie Claire boxu (už netuším ktorý to bol), kde bol jeden z produktov telový krém Ritual of Sakura, ktorý voňal neskutočne a ja som sa do tej značky hneď zamilovala. Práve preto som sa rozhodla, že si kúpim nejaký výhodný box, ale nikdy som sa k tomu nedostala až prišli Vianoce a do predaja prišli adventné kalendáre. Kúpila som si preto ich 3D adventný kalendár, ktorý obsahoval 24 produktov. Rozbaľovala som ich každý deň na instastories, takže ak ma sledujete viete, že ten kalendár bol nadupaný.


Rituals sprchová pena

Práve vďaka kalendáru som spoznala všetky rituály, ktoré sú v ponuke a všetky rôzne druhy produktov od mydla na ruky, cez sprchové peny, šampóny, krémy na telo a ruky, skin care až po dekoratívku a vône. A až keď som vyskúšala toľko veľa produktov, tak si dovolím povedať, že tu značku poznám dokonale a je to moja top obľúbená značka telovej kozmetiky. Rituals majú väčšinu produktov zameraných hlavne na telo. A je ich neúrekom. Všetky produkty sú rozdelené do takzvaných rituálov, ktoré sa odlišujú farebne, ale aj vôňou. 

The Ritual of Ayurveda obsahuje indickú ružu, med a mandľový olej a nájdete tam telovú a vlasovú kozmetiku a dokonca aj čaje.
The Ritual of Karma obsahuje lotos a biely čaj a táto rada je prevažne o telovej kozmetike a SPF, no nájdete tam aj vlasovú kozmetiku, sviečky a vonné tyčinky.
The Ritual of Sakura obsahuje kvet japonskej čerešne a ryžové mlieko a je to moja najobľúbenejšia kolekcia. Obsahuje samozrejme telovú kozmetiku, no okrem toho aj sviečky, vône do auta a vonné tyčinky a aj čaj.
The Ritual of Happy Buddha s obsahom sladkého pomaranču a cédrového dreva obsahuje v podstate podobné produkty ako sakura.
The Ritual of DAO s vôňou lotosu a Yi Yi Ren. Kolekcia obsahuje rovnako telové a vlasové produkty, čaj a bytové vône.
The Ritual of Samurai je kolekcia určená pre mužov a obsahuje kozmetiku na telo, vlasy, pleť, vône a čaj.
The Ritual of Namaste je kolekcia určená výlučne na skin care.
The Ritual of Holi obsahuje ružový grapefruit a biela ľalia a táto kolekcia je veľmi hravá, pretože obsahuje sprchové peny, praskajúce telové peny ale aj bublinkové masky. 
The Ritual of Hammam obsahuje eukalyptus a rozmarín a túto jedinú kolekciu som ešte nestihla vyskúšať no obsahuje rovnako telovú kozmetiku a vône.
The Ritual of Cleopatra je zameraná na dekoratívnu kozmetiku, no na samotných produktoch tento názov nenájdete.
A nakoniec aj samotné parfémy, ktoré však nemajú špecifický názov. Sem tam sa objavia aj limitaovné kolekcie ako napríklad minuloročná The Ritual of Yalda alebo tohtoročná The Ritual of Chadó.

The Ritual of karma

The Ritual of Sakura

Rituals je Holandská značka založená v roku 2000 a v tom čase to bola jedna z prvých luxusných značiek, ktorá ponúkala telovú kozmetiku, ale aj bytové vône. Je to značka, ktorá si Vás ihneď získa svojou luxusnou vôňou, ale hlavne tým, že pri používaní produktov sa cítite ako v luxusnom salóne. No nie je to len o vôni, ale aj o kvalitných produktoch. Ak by ste sa ma pýtali, ktorý produkt by som Vám odporučila ako prvý, tak by som nevedela, ktorý poradiť ako prvý. Mojou obľúbenou kolekciou je The Ritual of Sakura, ktorá si ma získala vôňou. Neviem sa jej nabažiť a zbožňujem, keď sa večer po sprche nakrémujem a voniam ešte celý nasledujúci deň. Priateľ sa tiež zaľúbil do sprchového gélu The Ritual of Samurai, ktorý je vraj príjemne chladivý a super na horúce letné dni. Keď už je reč o sprchovaní určite neprehliadnite aj sprchové peny. Pri vytlačení vyjde z produktu gél, ktorý sa veľmi rýchlo napení a tiež neskutočne krásne vonia. A je úplne jedno ktorú kolekciu si vezmete. Ja som si veľmi obľúbila The Ritual of Yalda a je mi veľmi ľúto, že to bola limitka. Skvelá je aj The Ritual of Karma, no tento má takú skôr jemnučkú vôňu.

Pokiaľ milujete vôňu pomarančov, tak určite budete milovať The Ritual of Happy Buddha. Telový krém je tak neskutočne voňavučký, že som ho spotrebovala asi za týždeň a pól pretože som sa ním v kuse mazala. Pokiaľ máte radi crazy veci, tak pre Vás bude The Ritual of Holi to pravé. Keď som z kalendárika vytiahla praskajúcu telovú penu ani som si nevedela predstaviť čo to bude. A ani to neviem opísať, to proste treba vyskúšať. Zo všetkých rituálov ma najmenej zaujal The Ritual of Ayurveda. Nechápte ma zle. Samotné produkty sú skvelé, ale zo všetkých ostatných kolekcií má táto pre mňa asi najmenej zaujímavú vôňu. No je to veľmi individuálne. Každopádne telová kozmetika je v rámci značky Rituals topka a je jedno po čom siahnete.

The Ritual of Samurai

The Ritual of Yalda

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Holi

Z Rituals ma najviac prekvapila skin care. Myslela som si, že sa hlavne zameriavajú na telovú kozmetiku a tá skin care bude taká priemerná, alebo druhoradá. No The Ritual of Namasté je neskutočná. Nájdete tam všetko od čistenia pleti, tonizácie hydratácie až po séra a masky. Prekvapila ma dokonca aj micelárka, ktorá ako jedna z mála mi nerobí zle na pleti a skvelý hydratačný gélový krém, ktorý je extrémne hydratačný no vôbec nie mastný. Pokiaľ máte mastnú pleť tiež oceníte čistaicu masku s uhlím, ktorá je v prášku, takže ju treba rozrobiť s vodou, ale odporúčam požiť menej vody. Veľmi zaujímvaé sú aj hydratačné séra vo forme ampuliek v skle. V kalendári boli len dva, no keď si kupujete plné balenie, tak ich tam je 7 na týždennú kúru. Preto sa veľmi neviem k týmto ampulkám vyjadriť, pretože je ich potrebné používať týždeň v kuse aby sa prejavili účinky. No po otestovaní len jednej ampulky som mala veľmi príjemný pocit a skvele zhydratovanú pleť.

The Ritual of Namaste

The Ritual of Namaste

The Ritual of Namaste

The Ritual of Namaste

Čo sa týka dekoratívnej kozmetiky, tak tam to nemám až tak preskúmané, pretože z troch produktov toho až tak veľa nezistím. Každopádne všetky produkty sú kvalitné tak predpokladám, že aj na túto stránku Rituals sa dá spoľahnúť. No určite by som rada v budúcnosti siahla po nejakom make-upe či púdri a hneď by som vedela odkiaľ fúka vietor. V kalendári som mal tiež len miniatúrky, ktoré sú rozkošné a úplne stačia na otestovanie. Nesadla mi jedine maskara, ktorá má plastovú kefku, ktorá nie je vhodná pre môj typ rias, ale s riasenkami je to stále o tom aký má kto typ rias.

The Ritual of Cleopatra

The Ritual of Cleopatra


The Ritual of Cleopatra

A koniec bude voňavý, pretože sa dostávame k parfémom a iným voňavým doplnkom. Na českej stránke som narátala cca 10 parfémov pre ženy aj mužov. Je mi tiež veľmi sympatické, že každý si viete kúpiť v dvoch verziách a to 50 ml a malej 10 ml verzii. Ja som mala v kalendári 10 ml Oasis de Fleur, ktorá mi sadla a už som ju stihla aj tento mesiac dopotrebovať. Vône sú tiež vec veľmi individuálna, takže určite sa treba riadiť popisom na stránke, no určite sa môžte spoľahnúť na to, že držia celý deň a to chce od parfému asi každý. Pokiaľ nie ste veľmi na parfémy, tak možno ste typ na telové hmly. Používam ich stále po sprche, pretože proste rada voniam. Nie sú vôňou až také výrazné ako parfémy, ale krásne prevoňajú telo.

Rituals si obľúbia všetci milovníci sviečok, difuzérov, či iných bytových vôni a dokonca aj vôni do áut. Pred sviečkami mám rešpekt a preto ich pálim len sem tam, ale doma musím mať stále nejaký difuzér. Skúšala som aj od Rituals a poviem Vám, že voňal neskutočne a vôňa bola ozaj veľmi intenzívna dokonca aj keď som použila len 2 paličky. Rovnako mám rada bytové spreje, ktoré majú veľmi praktickú pumpičku a tiež krásne voňajú.

The Ritual of Karma

Rituals Oasis de Fleur

Pokiaľ by Vás zaujímalo kde sa dá značka kúpiť, tak na Slovensku by mala byť jedna predajňa v Bratislave, ale nikdy som tam nebola. Na východnom Slovensku nie je ani jedna, takže ja objednávam z českej stránky rituals.cz. Alebo pokiaľ zvyknete nakupovať z feelunique, tak ju nájdete aj tam. Skúšala som raz objednať aj z oficiálnej holandskej stránky, lebo na českej nie je všetko, ale nie všetky produkty posielajú do zahraničia, takže som bola mierne sklamaná. 

Určite mi dajte vedieť od komentárov či poznáte značku Rituals a ak áno ktorý rituál je Váš obľúbený a prečo.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce.





6 comments

  1. Takže si z východu, nuž to ma teší, ja tiež. Hej v Bratislave majú predajňu, otvorili ju asi tak pred rokom a je v Auparku. Ja mám zatiaľ jeden sprchový olej, má červený obal tuším, ale nie som si istá. Každopádne vôňa je pekná, úplne parádna a aj efekt sa mi páči.

    ReplyDelete
  2. Sounds great! Rituals is actually one of my favorite brands. I love their products!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. Já od Rituals zatím jen zkoušela krém na ruce a byl fajn :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  4. Rituals som nič neskúšala, ale takéto boxy sa určite oplatia máš tam zo všetkého niečo.

    https://betkasv.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Rituals je hodně chválená značka a zrovna adventní kalendář jsem si chtěla pořizovat, ale nakonec vyhrála weleda. :) Tak uvidíme co to bude letos. O Rituals jsem nevěděla, že má i dekorativní kosmetiku.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  6. Beautiful pictures, dear! I love your lovely blog so much. I followed you, if you want, follow me back. xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete