Čokoláda či Makaronky ?

Loreal Ultra Matte Liquid Lipstick

Máte radšej čokoládu či makaronky? Ja sa priznám, že nie som veľmi na sladké a som skôr na slané, no aj u mňa sa občas objaví chuť na niečo presladené a zjem všetko čo nájdem doma. No keby som si mala vybrať medzi jedným či druhým, tak makarónky vyhrávajú. No dnešný článok nebude o jedení, ale o rúžoch, ktoré Vám ostanú na perách dokonca aj keď niečo zjete. Jedná sa o tekuté matné rúže od LOREAL, ktoré už poznáme od minulého roku v podobe čokoládok, no tohto roku rozšili sortiment aj o makaronkové rúže. 


Loreal tekuté matné rúže


Pokiaľ už poznáte čokoládové rúže, tak viete, že sú to tekuté matné rúže, ktoré držia na perách celý deň a je neskutočne ťažké sa ich ´´zbaviť´´. Kolekcia pozostáva z nude odtieňov s výnimkou jedného krvavo červeného rúžu a s čokoládou nemajú len podobnú farbu ale aj čokoládovo voňajú. Na perách úplne nezaschnú a nechávajú na perách mierne lepkavý pocit. Tohto roku sa na trh dostali makaronkové rúže, ktoré sú už viac farebnejšie a nájdete medzi nimi široký výber farieb. Majú úplne rovnaký obal, ktorý má na rozdiel od čokoládových taký telovo-ružový vrchnák. Obal rúžu je priehľadný, takže skvele vidno akú farbu si kupujete. Rovnaký je aj precízny slzičkový aplikátor s ktorým je ťažké urobiť pri aplikácii chybu. A dokonca aj makaronkové rúže voňajú tak sladko koláčikovo, no zdá sa mi, že tá vôňa už nieje až taká výrazná ako pri čokoládkach.



Loreal Ultra Matte Liquid Lipstick aplikátor

Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick swatch

Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick odtiene

Z Loreal Ultra Matte Liquid Lipstick Les Chocolats vlastním len jeden odtieň.  Najprv som si ho kúpila na skúšku, pretože z toho bol veľký hype a chcela som ich vyskúšať na vlastnej koži. Zvolila som odtieň 852, ktorý je taký tmavší teplejší nude odtieň. Podobné farby rúžov skutočne nezvyknem nosiť a ak áno, tak skôr idem do trochu svetlejších, no rada skúšam nové veci, tak som si povedala prečo nie. Už z prvého swatchu som odpadla, pretože tieto rúže sú neskutočne pigmentované a skutočne stačí len tenučká vrstva. Farba je sýta a pigmentovaná. Pri týchto rúžoch si však treba pamätať, že schnú trošku dlhšie a za ten čas ako schnú tak dosť lepia. No potom ako zaschnú už držia ako lepidlo :-D. Stále ostáva na perách mierny lepkavý pocit, no mne osobne toto na rúžoch nikdy nevadilo. Rúž prežije pitie a jedenie a je proste nezničiteľný. Druhý odtieň som si však nekupovala, pretože nie som až tak fanúšičkou nude rúžov a preto ma potešili práve farebné makaronkové rúže.

 Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick Les Chocolats



Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick Box of chocolates 820

Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick aplikácia

Nové rúže už nesú názov Loreal Paris Ultra Matte Liquid Lpistick Les Macarons a už sú oveľa farebnejšie. Máte na výber medzi červenými, oranžovými, ružovými, fialovými a je tam dokonca aj nude odtieň. Myslím, že táto farebná škála poteší viaceré z nás, pretože aspoň ja som nevedela, ktorý zvoliť ako prvý. Nakoniec som siahla po odtieni 820. Krásna jemná ružová, ktorá nie je ani príliš svetlá, ani tmavá, ani príliš výrazná no nie je ani nudná a práve preto je to pre mňa farba, ktorá sa hodí určite každej žene a je nositeľná na každý bežný deň. Čo sa týka pigmentácie, schnutia a výdrže, tak je to podľa mňa úplne to isté ako som zvyknutá pri čokoládke. Jediný rozdiel, ktorý som postrehla je len vôňa a farba. Páči sa mi, že zanechali rovnaký design obalu a že je obal priehľadný. Vo videu od Tati som zaregistrovala, že americké verzie majú iné obaly a tie nie sú priehľadné a farebnosť obalov nie stále odzrkadlí akej farby je v skutočnosti samotný rúž. Takže tieto naše európske verzie rúžov sa mi páčia oveľa viac. A toto nebude určite posledný odtieň, ktorý som si kúpila.

Loreal Les Macarons

Loreal Ultra Matte Liquid Lipstick Les Macarons swatch

Loreal Ultra Matte Liquid Lipstick Les Macarons Praline de Paris 820

Nové makaronkové rúže bol opäť skvelý nápad od Loreal a ja som z nich neskutočne nadšená. Pokiaľ milujete ich čokoládky, tak budete milovať aj makaronky a môžte doplniť svoju zbierku o pár nových odtieňov. Skvelé, voňavé a hlavne dlhotrvácne a oboje nájdete aj na notino.sk za super ceny. Budem rada ak mi napíšete či máte skúsenosti či už s čokoládkami, alebo makaronkami a aký odtieň je podľa Vás top.

Loreal tekuté matné rúže


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

8 comments

  1. Ja mám iba jeden tekutý od Maybelline a ten je skvelý. Inak z týchto by som určite volila to čo ty čiže makrónky. Nude farby sú pre mňa také nijaké a ani mi nepristanú. Ja mám rada skrátka farby a to výrazné takže tak.

    ReplyDelete
  2. I wonder how it smells! I love their Les Chocolats collection, I even have one and they smell so good! Love their pigmentation as well and they last super long on my lips!

    ReplyDelete
  3. Ráda bych tuhle rtěnku vyzkoušela :) Oba odstíny vypadají naprosto fantasticky :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. Love the colors - they are perfect for fall! To my mind, the packaging is perfect!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  5. Oba dva odstíny vypadají krásně, tyhle se opravdu povedly :))

    ReplyDelete
  6. Určitě bych volila čokoladkovou barvu :)

    ReplyDelete
  7. Rúže tekuté Loreal vie, musím ich mať!
    https://betkasv.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ten rúžový je krásny :) Už som počula o týchto rúžoch ale ešte som nemala tú česť ich vyskúšať :)

    TICHÁ POMOC !!!

    ReplyDelete