Voňavý balíček Bomb Cosmetics

bomb cosmetics

Minulý mesiac mi domov dorazil obrovský voňavý balíček z beautyforyou.sk s novou značkou, ktorá sa objavila na ich e-shope. Prírodná kozmetika Bomb Cosmetics je voňavá vďaka veľkému množstvu esenciálnych olejov a telové produkty sú super hydratačné vďaka bambuckému maslu. Všetky produkty sú ručne vyrábané a nájdete tam všetko od telovej, pleťovej kozmetiky, cez peny a bomby do kúpeľa až po sviečky. V balíčku som si našla všetko, takže som mala možnosť túto značku poriadne otestovať a produkty Vám už teraz môžem jednoznačne odporúčať.


Bomb Cosmetics

Začnem telovou kozmetikou a prvé čo som si obľúbila je tento Tuhý sprchový gél Honey, ktorý ako je Vám asi podľa názvu známe vonia za medom a samozrejme medík aj obsahuje. Mydielko má aj šnúrku na ruku čo je skvelé, pretože ak by som mala dostať Euro zakaždým keď mi v sprche vypadlo mydlo z rúk tak by som bola milionárka. Má 100% organické zloženie a neobsahuje žiadne konzervanty, umele farbivá či arómy. A vďaka esenciálnym olejom si môžte v sprche užiť aj kúsok aromaterapie. Pokiaľ by Vám ale nevyhovovala vôňa medu, tak tento tuhý gél je samozrejme aj v iných variantoch.  Druhým voňavým obľúbencom je Masážne telové maslo Strawberry. Obsahuje kakaové maslo a prírodné esenciálne oleje, ktoré tuším voňajú ešte lepšie ako Honey. Okrem toho je z jednej strany masážne, čo pomáha lepšiemu prekrveniu pokožky. Priznám sa že ani neviem, ktoré z nich Vám viac odporučiť, takže si pre istotu vezmite obe :-D

Bomb Cosmetics Let It Bee Honey

Bomb Cosmetics Strawberry

Pokiaľ máte suchú pokožku tela, tak Telové maslo Raspberry Beret, ktoré obsahuje bambucké maslo vám ju dá dokopy. Vôňa je taktiež výrazná a masielko prevonia celé telo. Obsahuje esenciálne oleje z ylang ylang a jazmínu a nenájdete vo vnútri žiadne umelé arómy či farbivá. Vďaka veľkému obsahu bambuckého masla je jeho konzistencia tuhšia a trochu hutnejšia. No maslo sa pri styku s pokožkou začne rýchlo rozplývať a nanášanie je hračka. Maslo je veľmi hydratačné a určite ho oceníte aj v zimnom období kedy je pokožka tela viac vysušená ako kedykoľvek.

Ružovým obalom hrá aj druhý produkt, ktorým si trochu odskočíme od telovej kozmetiky. V ružovom plechovom obale s názvom Very Berry sa skrýva vonná ručne vyrábaná sviečka s vôňou ovocných plodov. Sviečka má taký krásny design, že mi ju bolo neskutočne ľúto zapáliť. Okolo knôtu sa nachádzajú 4 malé srdiečka, čo je neskutočne rozkošné. Bomb Cosmeticks majú širokú ponuku vôni ako napríklad Espersso, Limetka, Ruža, Brusnica či Grepfruit, takže záleží už len na preferenciách Vašich čuchových buniek. Sviečka po zapálení prevonia celú miestnosť, no je aj pekným doplnkom.

Bomb Cosmetics Rasbery Beret

Very Berry Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics sviečky

Nakoniec sa dostávame k pílingom. Obe sú mechanické pílingy no s veľmi jemnučkými zrniečkami, takže sú veľmi jemné k pokožke. Pleťový píling Rosy Cheeks je prvý produkt, ktorý mi až tak nevoňal. No odmysliac si vôňu, tak je veľmi jemnučký k pleti, zbaví ju odumretých buniek a zhydratuje. Má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu, čím sa skvele nanáša na pleť a je plný esenciálnych olejov. Rovnako jemnučký je Lime Body Polish telový píling, ktorý vonia neskutočne za limetkou. Jeho hlavnou zložkou je bambucké maslo, čo spôsobuje jeho tuhšiu konzistenciu. Rovnako ako všetky produkty, tak aj tento je plný esenciálnych olejov a neobsahuje žiadne umelé prísady. Aj napriek jeho tuhej konzistencii sa v sprche pri teplote tela ľahko rozpúšťa. Pokožku tela zbaví odumretých buniek, krásne ju prevonia a zhydratuje.

Bomb Cosmetics Rosy Cheeks

Bomb Cosmetics pílingy

Bomb Cosmetics bomba do kúpeľa

A pre milovníkov kúpeľov majú Bomb Cosmetics aj široký výber bômb do kúpeľa, ktoré žiaľ v našom sprchovom kúte nemôžem vyskúšať :-D. No len tak pre info aby ste vedeli, pretože viem že tieto bomby sú teraz veľmi populárne a ja len v tichosti závidím.

Na záver musím povedať, že Bomb Cosmetics je značka so skvelým zložením, hravými obalmi a neskutočnou vôňou, takže Vám ju musím len a len odporúčať. Jediný problém je, že majú neskutočný výber a budete mať problém si vybrať a určite neskončíte len s jedným produktom. Určite mi dajte vedieť do komentárov, či značku poznáte a ak áno aký produkt je Váš obľúbený a ja sa na Vás teším pri novom článku budúci týždeň.

Bomb Cosmetics

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s beautyforyou.sk

4 comments

  1. Everything looks so wonderful!

    ReplyDelete
  2. Ty máš vždy tak nádherné fotky, na to je radost se dívat! :D Krásné produkty z balíčku, ta svíčka je naprosto dokonalá <3

    ReplyDelete
  3. Z Bomb Cosmetics som mala niekoľko bômb do kúpeľa, boli fajn, no Lush to nebol :D Krásne fotky :)

    ReplyDelete