Wellness z mŕtveho mora

domáci wellness

Ahojte baby, minulý mesiac mi dorazil balíček plný noviniek na testovanie značky EZO a musím Vám povedať, že s týmito produktmi nemusíte kvôli wellnessu chodiť príliš ďaleko a môžte si ho urobiť kľudne aj doma. Topkou medzi ich produktmi sú určite produkty obsahujúce bahno z Mŕtveho mora, ale aj ich soľné produkty. 


EZO produkty

EZO je Slovenská firma so sídlom v Prešove a práve Prešov je známy svojim solivarom. Preto určite neprehliadnite množstvo soľných produktov s ktorými si môžte spríjemniť pobyt v kúpeľmi. Ako prvé Vám chcem odporučiť Výživný peeling s Minerálmi z mŕtveho mora. Už samotný názov prezrádza, že obsahuje minerály z Mŕtveho mora a okrem toho aj množstvo olejčekov. Peeling okrem toho skvele vonia. Je určený na tvár krk a dekolt a jedno balenie vystačí na jedno až dve použitia. Zbaví pokožku odumretých kožných buniek a vyživí ju pomocou minerálov a olejčekov a zanecháva ju krásne hladkú. Zrniečka soli sú celkom jemnučké no pokiaľ máte veľmi citlivú pokožku a veľmi neholdujete pleťovým mechanickým peelingom, tak možno radi vyskúšate telový peeling. Z ich sortimentu som si vybrala Skrášľujúci telový peeling vo vôni japonská sakura. Viete si vybrať medzi menšími či väčšími baleniami a z rôznych vôni. Sú to samozrejme soľné peelingy, ktoré skvele voňajú. Balené sú v plastových uzatvárateľných priehľadných nádobách s viečkom. Samotné zrniečka soli sú veľmi jemnučké a okrem odstránenia odumretých buniek tento peeling vyživí celú pokožku tela.

Zo soľných produktov tu samozrejme nemôže chýbať ani soľ do kúpeľa v rôznych variantoch a rôznych vôňach no keďže my doma nemáme vaňu, tak som ich nevedela vyskúšať. Kedysi som zbožňovala dlhé horúce kúpele no odkedy máme doma len sprchový kút, tak som si na to už odvykla a priznám sa že mi to už ani nechýba. No sem tam keď prídeme navštíviť priateľovu mamu na dlhší čas tak si tú vaňu napustím. Na obaloch produktov sa píše, že sa dajú použiť aj v sprche ako peeling čo som však neskúšala, pretože doma mám kopec peelingov a tak soli do kúpeľa vyskúšam asi až keď si najbližšie (dúfam že nie o 100 rokov) napustím vaňu.

skrášlujúci telový peeling

soľ do kúpeľa EZO

Druhá časť produktov sú moje úplne najobľúbenejšie od EZO a sú to bahenné masky na tvár a telo. Ja som celkovo milovníčkou akýchkoľvek masiek, pretože dokážu na pleti urobiť ihneď viditeľné zmeny a počas aplikácie si stále ľahnem a relaxujem. Určite neprehliadnite EZO Bahenné masky na tvár, krk a dekolt. Viete si zvoliť z rôznych vôňavých variant, alebo dokonca si viete vybrať aj varianty podľa vekových kategórií. Masky obsahujú bahno z Mŕtveho mora, ktoré obsahuje veľké množstvo magnézia, draslíka a kalcia. Okrem toho obsahuje aj množstvo olejčekov ako napríklad jojobový, avokádový, olivový a množstvo iných v závislosti od variantu masky. Maska má už po prvom použití viditeľný efekt. Pleť je zbavená všetkých nečistôt aj mastnoty no vďaka olejčekom a minerálom je vyživená a plná energie. Pokiaľ ju skombinujete aj s EZO peelingom na tvár tak dosiahnete ešte lepší efekt. Jedno balenie má 15 g ktoré vystačí na jedno až dve použitia. Viete si tieto masky zakúpiť po jednom na skúšku alebo vo väčšom balení s piatimi maskami. A pokiaľ sa Vám bahno z Mŕtveho mora zapáči tak určite neodoláte ani Minerálnemu bahnu z Mŕtveho mora na telo. Majú mužský a ženský variant aj keď si nie som úplne istá aký veľký rozdiel je medzi nimi, teda okrem vône. Je však určená hlavne na kĺby a majú zmierňovať bolesť, opuchy, regenerovať pokožku a pomáhať s kožnými problémami.  V balení sú tri sáčky, teda jedno balnie vystačí na tri použitia. Aj keď je maska s vôňou levandule, tak bahno mierne smrdí za bahnom :-D veď ako inak. No pokožka je potom hladná a je to aj veľmi relaxačné urobiť si čas pre seba.

EZo bahenné masky

EZO bahenná maska aplikácia

EZO bahenná maska aplikácia

EZO bahenná maska aplikácia

Všetky produkty EZO viete nájsť na ich stránke ezoshop.com ale aj v drogériach.  Pokiaľ sa rozhodnete nakupovať na ich stránke, tak mám pre Vás aj kód na zľavu 15% keď použijete v košíku kód an15. Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť či ste už niekedy skúšali bahno z Mŕtveho mora na pleť či telo.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s EZO

8 comments

  1. Musím říct, že se mi značka na první pohled fakt zalíbila! ♥


    Little Dreamer

    ReplyDelete
  2. Wonderful products, great review:)

    ReplyDelete
  3. Produkty vypadají super, mají moc hezké designy :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  4. Great post! I love face masks!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  5. Tak ty peelingy vypadají super. Jsem na nich závislá. Potřebovala bych všechny :D.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LEVNÝ NUDE RTĚNKY Z DROGÉRIE? YES, PLEASE!

    ReplyDelete
  6. Ahoj Alenka :)
    Vďaka tvojmu YT videu som si objednala masky tejto značky. Chcem Ti touto cestou poďakovať za skvelý tip. Sú fantastické. Pleť mám jemnú, nie je suchá po ich použití a príjemne vonia. :) Určite si od nich zakúpim ďalšie masky :)
    Mám od nich aj Wellnes balíček, ktorý si mala aj ty , tak som veľmi zvedavá, aký bude (ešte som ho neskúšala).
    Takže ti ešte raz ďakujem za tip a prajem Ti veľa zdaru :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéj to je super a som rada, že som pomohla. Ja ich tiež milujem práve kvôli tomu, že pleť vyčistia a vyživia a vôbec nevysušia. :-)

      Delete