Moje letné must have

letné must have produkty

Ahojte baby, tak čo už ste po dovolenke, alebo ešte pred? Ja som ešte pred a už na nemôžem dočkať až konečne zmením prostredie. Preto mi dnes napadlo, že Vám ukážem moje letné must have. Nie sú to len veci, ktoré si beriem na dovolenku, ale sú to v podstate veci bez ktorých si neviem predstaviť prežiť letné obdobie. 

Prvou vecou bez ktorej neopustím byt je samozrejme ochranný krém proti slnku s SPF. Chrániť sa pred slnkom treba samozrejme celý rok, ale v lete je ochranný faktor 50+ pre mňa minimum. Mám mnoho obľúbencov a keďže som sa ochranným faktorom venovala v článku pred dvoma týždňami, tak sa k tomu už nebudem vracať. No pokiaľ chcete typy na dobré produkty na leto tak sa naň určite mrknite. K ochranným pomôckam samozrejme patria aj klobúk a okuliare, ktoré dokážu veľmi pomôcť pri pobyte na slnku. Čo ma v lete nesmierne baví sú farebné laky na nechty. V lete milujem pestré a extravagantné farby ako žltá, modrá, zelená a čím neónovejšie, tak tým lepšie. Určite sa pozrite na laky od Dermacolu. Tie som nosila aj minulého roku v lete a stále keď mám na sebe Dermacol Mini Summer Collection v odtieni 01 Dandelion, čo je krásna výrazná žltá farba tak dostávam veľa správ, že aký lak to mám na nechtoch. Taktiež rada nosím aj rôzne nálepky či iné ozdoby na nechty, ktoré vedia oživiť look. V lete mám taktiež náladu na citrusové a svieže vône, ktoré vo mne proste evokujú leto. Moje obľúbené sú napríklad Calvin Klein One alebo Versace Versense.

Dermacol laky na nechty

Taktiež mám so sebou stále aj balzam na pery, pretože rovnako ako v zime, tak aj v lete mám veľmi vysušené pery a bez balzamu by som to neprežila. Teraz používam EOS Crystal Hibiscus Peach, ktorý som dostala na Vianoce od mamy, ale keďže som v zime mala už pár balzamov načnutých, tak som ho otvorila len nedávno a je skvelý. V mojej kabelke tiež nájdete stále aj dezinfekčný gél na ruky, či malé prenosné mydielko pre prípad. V lete chodíme na dovolenky a výlety a stále sa nájde príležitosť dať si niečo dobré pod zub. A aspoň mne stále lepšie chutí s čistými rukami :-)  Posledná dôležitá vec v mojej kabelke sú vejáre. Nosím ich stále viac, pretože viem že ľudia okolo mňa si žiaden nedonesú a potom so psími očami pozerajú, keď je vonku 35 stupňov a ja sa ovievam vejárikom. A keďže ani v dnešnej dome nie je klíma samozrejmosťou, tak mať zo sebou vejár je lepšie než nič.

oriflame čistiaci gél

Nakoniec niečo zo starostlivosti o pleť a telo. Tieto produkty síce používam celý rok a nielen v lete, ale práve v lete ich používam oveľa častejšie. Teple slnečné lúče vysušujú oveľa rýchlejšie pokožku a preto je v lete dôležité ju hydatovať. Preto v lete používam platené masky aj 3 krát týždenne a moje pleť je potom stále ako nová. Odporučiť Vám môžem masky značky Korika o ktorých som už neraz písala aj hovorila a najnovšie som neodolala novým kórejským maskám od značky AVON. Majú krásne obaly a sú vyrábané v Kórei a svojou kvalitou sú vynikajúce. Okrem pleti sa treba starať aj o pokožku tela a peelingy a telové krému sú tiež moje must have. V lete uprednostňujem hlavne letné a exotické vône vďaka ktorým sa cítim ako na letnej dovolenke pri mori. Pozrite sa určite na značku Farmora, ktorá vyrába takéto neskutočne voňavé telové produkty.

AVON plátená maska

Samozrejme, že by sa určite našlo ešte mnoho iných vecí, no tieto sú tie, ktoré práve teraz používam najčastejšie. Ak by Vás niektoré zaujali a chceli by ste kupovať na jednom nieste, tak všetky určite nájdete na mojom milovanom notino.sk, kde majú tuším všetko. A práve teraz tam prebiehajú aj letné výpredaje, takže určite ich nepremeškajte. Určite sa so mnou nezabudnite podeliť o to čo je Vaše letné must have, bez ktorého si neviete predstaviť leto.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

6 comments

  1. Tak ten Tutti frutti peeling vypadá naprosto dokonale, hned bych ho vyzkoušela a také se po něm asi podívám! :))

    ReplyDelete
  2. Krásné produkty, miluju tvoje fotky ♥ na dovolenou se teprve chystám :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Já si léto neumím představit bez deodorantu a voňavky. Nejlépe značky Nivea, Dermacol, a voňavky různé značky. Bez těchto dvou věcí nevychází ven ani v dešti. 😂❤️

    ReplyDelete
  4. Tak ten peeling vyzerá úžasne! Musí mať nádhernú vôňu :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete