Naobay - BIO Detox Black Fossil Wood Mask

Naobay Bio Detox

Dnes Vám prinášam opäť niečo z prírodnej kozmetiky. Značku NAOBAY tu nevidíte prvýkrát no tentoraz majú novú radu s názvom BIO DETOX, ktorá je zameraná primárne na detox. Myslím si že na jar je takýto produkt must have. Mám doma na testovanie 2 nové produkty no dnes si niečo povieme o detoxikačnej čiernej maske s obsahom fosílneho dreva NAOBAY BIO DETOX Black Fossil Wood Mask.


Naobay Bio detox black fossil wood mask

Pleťovú masku NAOBAY som skúšala úplne prvý krát, no na kvalitu produktov tejto značky som už zvyknutá a preto som rada, že ani tento nezaostával. Maska je balená v 75 ml plastovom obale, ktorému nechýba typický drevený prvok, ktorý sa mi na týchto produktoch veľmi páči. Samotná maska je čiernej farby, čo je asi podľa jej názvu jasné. Maska má veľmi príjemnú vôňu, no nejedná sa o žiadne umelé arómy, ale vonia za všetkými prírodným zložkami, ktoré obsahuje. Je vhodná pre všetky typy pleti no hlavne pre problematickú. Medzi hlavné zložky, ktoré maska obsahuje sú:
- kremelín, ktorý zbavuje pleť toxínov, baktérií, prebytočného mazu a čiernych bodiek
- aloe vera a zelený čaj, ktoré majú antibakteriálne účinky a
- sladké drievko, ktoré pomáha s pigmentovými škvrnami a kožnými problémami.

Naobay black ossil wood mask swatch

Maska sa má používať 1-2x týždenne podľa potreby. Má skvelú konzistenciu vďaka ktorej sa veľmi dobre rozotiera po pleti. Na pleti by mala pôsobiť 10 až 15 minút a potom by sa mala zmyť. Maska počas pôsobenia pomaly zasychán no nie je to taký typ masky ktorá úplne stuhne na tvári a neviete robiť žiadnu mimiku. Vôbec nesťahuje tvár a môžte normálne rozprávať a robiť mimiku. Na maske je tiež skvelá aj jej príjemná sladkastá vôňa. Po umytí masky je pleť zbavená nečistôt aj všetkej prebytočnej mastnoty. Celkovo ostane na pleti veľmi príjemný pocit čistoty. Potom už môžte kľudne pokračovať vo svoje bežnej rutine tonikom, sérom a pleťovým krémom.

Naobay bio detox mask aplikácia

zloženie:
aqua, BENTONITE, Aloe Barbadensis LEAF juice *, glycerín, Polyglyceryl-2 Stearate, Charcoal Powder, glyceryl stearate, Dioktadecyl alcohol, Diatomaceous Earth, Camellia sinensis LEAF EXTRACT *, Glycyrrhiza Glabra Root Extract *, Pyrus Malus FRUIT EXTRACT, Potassium Sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, xanthan gum, parfum **.
* Suroviny z ekologického poľnohospodárstva.
** Prírodné vône

naobay Bio detox rada

Masku môžem odporučiť. Je to skvelý produkt akým doplniť jarný detox, pomôcť pleti zbaviť sa prebytočnej mastnoty, vyčistiť póry a prežiariť pleť aby vyzerala v lete krásne a zdravo. K tomu všetkému je to skvelá prírodná kozmetika so super zložením, takže dáte pokožke to čo potrebuje a nijak u nezaťažíte nepotrebnými zložkami. Produkty NAOBAY viete zakúpiť na stránkach naureus.sk spolu s ďalšími skvelými prírodnými značkami.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s naureus.sk

3 comments