Nákupy a novinky za máj

nákupy a novinky máj

Moja modlitby boli vyslyšané a jún so sebou priniesol konečne teplo. Takže sa môžme rozlúčiť s upršaným májom a tešiť sa na slnko. A keďže sa v máji nedalo nič robiť, tak čo urobí nákupná maniačka? Nakupuje. Preto tu mám pre Vás opäť súhrn mojich minulo mesačných nákupov.

alcina novinky

ALCINA sa minulý mesiac poriadne rozbehla a vydala kopec noviniek. Úplne najnovšie sú laky na nechty v 10-tich nových odtieňoch. Okrem toho aby Vám lak na nechtoch držal čím najdlhšie, tak je dobré ich posilniť pomocou Base Coat, ktorý obsahuje aj vitamín E a dodáva nechtom výživu. A okrem toho je samozrejme dobré ukončiť lakovanie pomocou Top Coat, ktorý predĺži živostnosť laku a dodá mu väčší lesk. Produkt ktorý ma z noviniek zaujal najviac je nová paletka Pretty Rose, ktorá obsahuje 4 očné tiene a trojicu líceniek. Obal je krásny svetlo ružový a samotná paletka je vo forme denníčku. Jednoducho pastva pre oči. Do zbierky štetcov pribudol a nový Kabuki štetec so syntetickými štetinami v tvare kvietku. Pokiaľ ste leskové, tak máte na výber aj zo 4 nových leskov na pery s názvom Lip Glow. Produkt, ktorý ma najmenej zaujal je z rady Alcina Style a je to Volume Styling Powder. Je to púder na zväčšenie objemu vlasov, no ja ako čiernovláska sa dosť bojím, aby to vo vlasoch nebolo vidno.

alcina laky na nechty

alcina lip glow natural rose 010

alcina lip glow natural rose 010

Alcina Pretty Rose

Alcina Pretty Rose

Alcina Pretty Rose

Minulý mesiac si u mňa doma našli miesto aj produkty značky Dead Sea Minerals o ktorej ste si mohli prečítať v samostatnej recenzii, takže sa o nej už nebudem opäť rozpisovať. Je to však veľmi dobrá značka a pokiaľ chcete zakomponovať do skin care aj minerály z Mŕtveho mora, tak sa určite na ňu mrnite. 

Dead Sea Minerals

Masky Glam Glow sú síce extrémne drahé no sú aj ozaj dobré. Na Feelunique som našla túto sadu so siedmimi maskami Gravity Mud v rôznych farbách a nedokázala som odolať. 4 sú klasické a 3 s trblietkami. Okrem toho sa v krabici nachádza aj šablóna, maliarska paleta a štetec na masky. Pokiaľ milujete Glam Glow masky tak jednoznačne odporúčam, pretože sa jedná o naozaj cenovo výhodné balenie.

Glam Glow Gravity Mud

Z e-shopu nauereus.sk mi opäť prišli novinky z prírodnej kozmetiky. NAOBAY majú nový rad Bio Detox, ktorý je vhodný na toto obdobie. Zbaviť sa toxínov a vstúpiť do slnečných letných dní s krásnou čistou pleťou. Túto značku mám veľmi rada a pokiaľ používate prírodnú kozmetiku a ešte ste NAOBAY neskúšali, tak určite naváhajte. Ďalšou prírodnou značkou je Saloos, ktorý určite všetci poznáte. Teraz majú novinku a to Bio slivkový olej, ktorý obsahuje veľké množstvo vitamínu E a omega mastných kyselín. Olejček je skvelý nielen na pleť, ale aj na vlasy či nechty. 

Okrem týchto prírodných dobrotiek sa ku mne dostala aj novinka a to kokosový píling značky DAZZY. Obsahuje jemný kokos, množstvo olejčekov a prírodne minerálne trblietky, ktoré na pokožke zanechávajú krásny lesk. Perfektné na leto k vode či na festival.

naureus prírodná kozmetika

PIXI beauty vitamin C

Opäť som musela siahnuť po PIXI, pretože som sa do tejto značky proste zamilovala. Na oficiálnej stránke mali aj akciu, že pri kúpe hocijakého tonika dostanete ich slávny Glow Tonic zdarma, tak prečo to nevyužiť. A viete, že ako nákupná maniačka som nemohla skončiť len pri jednom produkte a vzala som si toho viac. Milky Tonic a Milky Mist sú skvelé na hydratáciu pleti čo teraz v lete budem určite potrebovať. Okrem Glow Toniku som vyskúšala aj Glow Mist, ktorá obsahuje arganový olej a propolis a vie pekne prežiariť pleť. Nakoniec som siahla po ďalšej sade ale tentokrát je to sada Best of Vitamin C. PIXI je skvelá značka a ich produkty ozaj stoja za tú cenu.

Okrem online nákupov som bola aj v drogérke, pretože mi došla báza pod očné tiene. Jedinú, ktorú som našla bola Bourjois 24 h Eye primer, ktorá je dobre lepkavá no zdá sa mi, že už ku večeru sú tie tiene také nijaké a moja predchádzajúca báza od NYXu bola lepšia. Všimla som si, že už konečne naskladnili aj nový makeup od Revolution Matte Base, ktorý je podľa popisu určený na zmiešanú a mastnú pleť. Škoda že z 20 odtieňov na webstránke sa do drogérie dostalo len 6. Žiaľ makeup je dosť slabý a moja pleť sa už po pár hodinách dosť leskne. No predtým než ho úplne zatratím mu chcem dať ešte pár šancí s rôznymi podkladovými bázami a púdrami. Produkt, ktorý ale musím pochváliť je tekutá linka v pere Rennaissance Flick. Skvele pigmentovaná, nevynecháva, neotláča sa a veľmi dlho drží. Škoda len že je dosť lesklá. Poslednou novinkou z drogérkových vôd je paletka v spolupráci s Tammi Tropical paradise palette na ktorú už je na blogu recenzia a líčenie. Jedným slovom: úžas.

Revolution London

Nakoniec tu mám značku Talika do ktorej som sa zaľúbila. Keď som si tieto produkty vyberala ani som netušila, že je to taká dobrá značka a že ma produkty až tak nadchnú. Produkty, robia presne to čo sľubujú, majú skvele prepracované produkty a ozaj im nemám čo vytknúť. Určite odporúčam vyskúšať túto značku. V predchádzajúcom článku si o nich môžte prečítať viac. A pokiaľ by Vás zaujímalo čo je to divné vajíčko, tak je to čistiaci gél od Holika Holika. Kórejci sa vedia neskutočne vyhrať s obalmi produktov, čo je pre mnohých dosť divné a miestami aj infantilné, no mne sa to veľmi páči. Podobné vajíčko už mám no v bielej farbe a je to pílingový gél, ktorý funguje skvele a milujem ho. Teda zatiaľ som nenašla nič čo by od Holika Holika nefungovalo.

Holika Holika cleansing gel

Čím ste si v máji urobili radosť vy?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce. Niektoré produkty mi boli zaslané ako PR, alebo v rámci bártrovej spolupráce.

No comments