Nákupy, novinky a PR /február a marec


Kozmetické novinky február a marec 2019

Ahojte baby, rozhodla som sa že sa vrátim k formátu článku, ktorý tu už dlhšie nebol a tým sú Nákupy a novinky. Dlho som tieto články nepísala, pretože som každomesačne nakrúcala na túto tému video na svojom YouTube kanáli, ale uvedomila som si že nie každý sleduje Youtube a stále sa nájde veľa ľudí, ktorí si radi prečítajú článok. Preto tu máme prvé tohto ročné nákupy a novinky a nejaké PR balíčky, za posledné dva mesiace.


Pixi glow, Alcina, Benefit, Urban Decay

Začala by som nedrogérkovou časťou noviniek. Konečne som sa rozhodla investovať do pár ospevovaných produktov a mala som ozaj veľké šťastie, že som ich našla dokonca aj vo východných setoch. Myslím že kúpou mesiaca je Benefit Blush Bunch, ktorý obsahuje miniatúry Benefit líceniek a bronzerov. Dlho som uvažovala nad kúpou Hoola, Dandelion a Galifornia a preto keď som našla tento set šiestich produktov, tak som to proste musela kúpiť. Set obsahoval: Hoola, Hoola Light, Dandelion, Galifornia, Gold Rush a Rockateur. Teraz ich všetky nadšene testuje a v nejakom z najbližších článkov sa im aj viac povenujem.

Druhú značku ktorú som mohla vyškrtnúť z môjho wishlistu je Pixi. Na Instagrame a blogoch je to veľmi ospevovaná značka skincare a preto som po nej siahla. Opäť som sa rozhodla, že pojdem do setu Pixi Best Of Brights, ktorý obsahuje 3 miniatúry produktov: Glow Mud Cleanser, Glow Mud Mask a Glow Tonic. Zatiaľ som však tento set nevyskúšala, pretože sa mi tu cez Vianoce nakopilo veľa kozmetiky, ktorú chcem ešte otestovať, no už sa neviem dočkať až uvidím v čom je pixi výnimočná. 

Benefit Hoola


Pixi Best of Brights

Urban Decay vydali tohto roku novú Naked paletku s podnázvom Cherry. Krásna paletka, no už mám doma Heat a táto mi prišla veľmi podobná. No došiel mi už Urban Decay setting spray a preto som sa rozhodla pre zmenu vyskúšať Urban Decay All Nighter Cherry. Má to byť to isté ako klasický All Nighter, ale s čerešňovou vôňou. Musím povedať, že mňa to veľmi sklamalo, pretože som čakala príjemnú čerešňovú vôňu, niečo na štýl setting sprejov od Gererd Cosmetics. No toto vonia hrozne umelo a pokiaľ máte radi All Nighter, tak radšej si kúpte ten klasický.

S príchodom jari tu máme aj novú kolekciu od Alciny. Nové odtiene matných rúžov, krémových, lesky, púdre na pery a dokonca aj scrub. Ja som sa hneď zamilovala do Alcina Matt Lip Colour Tea Rose. Krásna farbička vhodná na každodenné nosenie. Skvelá pigmentácia no keďže je to klasický rúž, tak je s ním spojená aj klasická výdrž.

Alcina novinky

Alcina Matt Lip Colour Tea Rose

Ďalej sa vrhneme na pleťovú a telovú kozmetiku. Značka na ktorú som už písala recenziu minulý mesiac je značka Mark Face and Body. Konečna som vyskúšala ich kávový scrub, ktorý je skvelý. Mark som mala zafixovaný s kávovými pílingmi, no v ponuke nájdete aj cukrové a soľné scruby a dokonca aj sprcháče a pleťovú kozmetiku. Ak si o nich chcete prečítať viac tak recenziu nájdete TU.

Produkt o ktorom si môžte prečítať recenziu je vitamínové sérum od Klairs. Kórejská kozmetika je pre mňa topka v skincare a keď je na Slovenskom trhu dostupná nová kórejská značka, tak ju hneď musím mať. Klairs ma o svojej kvalite presvedčila aj teraz a sérum môžem len a len odporúčať. Pritom nie je ani veľmi drahé vzhľadom na to že obsahuje Vitamín C a množstvo skvelých extraktov a olejčekov. Viac si aj o tomto produkte viete prečítať TU.

Klairs, Collistar, Mark Face and Body

Collista, Klairs, mark scrub

Poslednou značkou so skin care, ktorá ma zaujala je Collistar. Našla som skvelý set kolagénového séra a zvláštnej masky s magnetickými guľôčkami. Oboje už mám otestované a pokiaľ hľadáte niečo na hydratáciu pleti, tak tento set je skvelý. Budúci týždeň sa mu povenujem viac v osobitnom článku, no keď sérum uvidíte tak určite jeho kúpu nebudete ľutovať. 

Collistar Colagen serum

A teraz sa konečne presúvame na drogérku. Rozhodla som sa, že nakúpim z každej drogérkovej značky vodeodolné riasenky a otestujem ich na video. Blíži sa leto a myslím si, že takýto riasenkový test nám ukáže na akú riasenku sa môžme spoľahnúť v lete pri bazéne či pri mori. Nejaké mi ešte chýbajú tak ich pred nakrúcaním ešte skočím dokúpiť, no máte sa čoskoro načo tešiť. V drogérii ma zaujali aj nové masky od Garnier. Garnier ako jediná nekórejská značka má kvalitné plátené masky a preto som po nich hneď siahla. Tieto však nie sú obyčajné plátené masky. Garnier Mix It sú masky, ktorých obal je zložený z dvoch častí. V jednej je samotná maska a v druhej je tekutina. Maka sa s tekutinou zmieša tesne pred použitím a až tak sa aplikuje na tvár. Neviem síce či to má nejaký význam, ale tak je to novinka a musela som ich kúpiť. V drogérii sú dostupné dve verzie: Vitamín C a Kyselina Hyaluronová. Tento týždeň ich plánujem otestovať tak dúfam že ma neseklamú.

Garnier Mix it masky

Bourjois, Loreal, garbiela Salvete, Max Factor

Nakoniec tu má pár ceruziek značky Gabriella Salvete. Sú to moje obľúbené ceruzky z drogérie a minule mi došla hnedá ceruzka a tak som si skočila do Teta drogérie po ďalšiu a rovno som si kúpila aj čiernu. No keď som prišla domov, tak som zistila, že som si kúpila hnedú ceruzku 07 a je o čosi svetlejšia ako tá čo mám doma. Tá má číslo 32, ktorú som v drogérii nenašla a tak som ju musela objednať z elnino.sk. Sú to skvelé automatické ceruzky, ktoré sú mäkučké a skvele držia a neotláčajú sa.

A nakoniec niečo na moje nekončiace trápenie s lupinami. Vichy a Bioderma sú pre mňa takzvané lekárňové šampóny aj keď ich už dnes viete kúpiť aj v drogérii a online. Vichy Dercos Micro Peel je pílingový šampón proti lupinám s extra pílingovým efektom. Obsahuje kyselinu salycilovú, ktorá pomáha aj proti mastným vlasom. Testujem ho už pár týždňov a musím povedať, že je to skvelý šampón ak máte mastné vlasy ano už po dlhšom používaní som si uvedomila, že na tie lupiny nie je až taký dobrý ako som dúfala. Hádam Bioderma Nodé P ma nesklame. Včera som ho použila prvý krát, tak uvidíme :-)

Vichy, Bioderma, Gabriella Salvete

Aké boli Vaše minulo mesačné nákupy? Urobili ste si radosť niečím čo ste mali už dlhú dobu na wishliste? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce. Niektoré produkty mi boli zaslané ako PR, alebo v rámci bártrovej spolupráce. 

3 comments