Jar s Oriflame katalógom 6/2019

Oriflame 6/2019

Ahojte baby, neviem ako vy, no mne sa oveľa ľahšie vstáva keď je ráno za oknom už svetlo a mňa zobudí spev vtáčikov. Vo vzduchu už konečne cítiť jar a aj keď teplota ešte stále kolísa hore dole aj tak mám radosť, že tie studené dni sú už za nami. Pomaly sa aj ja prebúdzam zo zimné spánku a snažím sa naštartovať telo aj myseľ do nového ročného obdobia. Tento týždeň vyšiel nový katalóg Oriflame, ktorý je ladený v jarnej nálade a tak som si vybrala pár noviniek s ktorými vkročím do nového ročného obdobia. Katalóg je platný od 8.4. do 28.4 a prelistovať si ho viete TU.


Oriflame Feet UP

Keďže sa začína pomaly oteplievať, tak určite nielen ja začínam vyťahovať zo skrine lodičky a sandáliky. No predtým je určite dobré zregenerovať a zhydratovať pokožku chodidiel po dlhej zime. V novom katalógu som našla skvelých pomocníkov, Oriflame Feet Up Comfot je antiperspiračný krém na nohy, ktorých ich nielen zhydratuje, ale aj osvieži. Obsahuje čajovník a nádherne vonia. Pokiaľ chcete dodať nohám extra relax tak odporúčam zvláčňujúce ponožky. Stačí si nohy nakrémovať a obuť si ponožky, ktoré pomôžu krému udržať pokožku chodidiel dlhodobo hydratovanú.

Oriflame zvláčňujúce ponožky

Na zadnej strane nájdete nové produkty v minibaleniach vhodné na cesty. Sprchový gél, telové mlieko, či krém na ruky v malých 30 ml baleniach, ktoré sa zmestia do každej kabelky a v prípade potreby ich budete mať poruke. Ja som siahla po kréme na ruky Golden Edition v elegantnom bielom obale so skvelou vôňou. Vynikajúci hydratačný krém sa veľmi rýchlo vstrebáva do pokožky rúk a zanecháva ich hladké, zhydratované a bez pocitu mastnoty. A to za skvelú cenu 1 €.

Oriflame krém na ruky Golden Edition

Highlightom celého katalógu je nová kabelky Ally v krásnej žlto-horčicovej farbe do ktorej som sa zamilovala na prvý pohľad. Je priestranná a zmestí sa do nej tablet, či menší laptop, všetka moja kozmetika :) a dokonca aj nákup z potravín. Kabelka ma dve rúčky vďaka ktorým ju viete nosiť na predlaktí ale má aj odnímateľné ramienko s ktorým ju viete nosiť na ramene. Kabelka je jednoducho krásna, moderná a v trendy farbe.

Oriflame kabelka Ally
Oriflame kabelka Ally


A navyše pri každom nákupe nad 25 Eur z katalógu 6/2019 na www.oriflame.sk sa zapojíte do Veľkonočnej lotérie o skvelé ceny. Žrebuje sa každý deň, takže čím viac objednávok zrealizujete, tak máte väčšiu šancu ;-) Určite mi dajte do komentárov vedieť aké jarné kúsky ste si zaobstarali vy a či milujete jar rovnako ako ja :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

4 comments

  1. Taky mám ráda jaro a ta kabelka je nádherná. Mám doma i ty ponožky a jsou dobré. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. tá taška je super! prečo si ich ja nikdy v tých katalógoch nevšimnem? :D
    potom len v článkoch iných blogeriek pozerám, že aj toto tam bolo? :D
    skvelý výber :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete