Oriflame 5/2019

oriflame katalóg 5/2019

Včera vyšiel nový katalóg Oriflame 5/2019, ktorý je platný do 7. apríla a nájdete ho TU. Je plný noviniek z oblasti skin care, ale aj dekoratívky. Určite sa naň oplatí pozrieť.


Oriflame AZ krém

Úplnou novinkou je A-Z krém Hydra The ONE v štyroch odtieňoch. Krém má slabšiu až strednú kryciu schopnosť, pokožku počas dňa hydratuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Univerzálna ochrana je doplnená o ochranný faktor SF 30. Krém je na pleti ľahký a vyzerá veľmi prirodzene. Osobne by som ho odporúčala skôr na suchú a normálnu pleť. Na mastnej nevydrží tak dlho a nereguluje ani tvorbu mastnoty. V novom katalógu stojí 6,99 Eur.

Oriflame A-Z krém

Oriflame A-Z krém

masky na tvár NovAge

Novinky, ktoré ma najviac nadchli sú nové bavlnené masky NovAge. Sú dokonca tri a každá je zameraná na inú problematiku. Vyhladzujúca, posilňujúca a vyplňujúca. Všetky sú vhodné aj na hydratáciu, obnovu a ochranu pleti. Masky sú poriadne napité tekutinou a po aplikácii je pleť jemnučká a hydratovaná. Odporúča sa ich nechať na pleti 15 minút a je vhodné ich používať 2 krát týždenne. Každá z nich stojí práve teraz 4,49 Eur.

masky na tvár NovAge

The ONE Lip Spa Intense

Táto zima bola dosť nevyspytateľná a moje extrémne suché pery by neprežili bez dobrého balzamu. Balzam na pery The ONE Lip Spa Intense je skvelým pomocníkom, ktorý chráni pery až v dvoch krokoch. Chráni pery pred slnkom s SPF 20 a aj pred chladom. Rýchlo ich zhydratuje a udržiava ich jemné po veľmi dlhú dobu. Teraz ho kúpite za 3,99 Eur.

The ONE Lip Spa Intense

A nakoniec vec, ktorá nesmie chýbať každej kozmetickej maniačke a tým je odličovač vodoodolného make-upu. Doma ich mám stále v zásobe pár a stále aj jeden vodoodolný. Blíži sa leto a väčšina z nás ho bude potrebovať na ťažko odlíčitelný makeup. Odličovač The ONE je vhodný aj pre citlivé oči a aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. V novom katalógu stojí 3,99 Eur.

odličovač The ONE

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

6 comments

  1. Já jsem si tentokrát nic neobjednávala :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Hezké novinky, už jsem dlouho od Oriflame nic neměla :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Tie masky ma veľmi zaujali a rovnako tak aj balzám na pery! Z Oriflame katalógu som už pekne dlho neobjednávala :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  4. Mě tyhle novinky bohužel nezaujaly :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. Hair

    ReplyDelete