Voňavý Valentín

Valentínske parfémy

Ten čas ale letí. Ešte pred chvíľou tu boli Vianoce a ani sme sa nenazdali a už tu máme február a s ním aj Valentín. Deň všetkých zamilovaných sa nesie v znamení červenej farby, srdiečok a kvetov. No mne tento sviatok evokuje aj krásne vône. Valentín nijak zvlášť neprežívam, ale s priateľom ideme aspoň na romantickú večeru a okrem pekného líčenia a oblečenia si z domu nedovolím vyjsť bez parfému. Aj keď mám doma kopec parfémov, tak len pár z nich mi pripomína Valentín.



Gucci Rush

Prvým z nich je moja srdcovka Gucci Rush, ktorá je extravagantná už len samotným obalom.  Je krásnej červenej farby v zamatovom obale s plastovým flakónom. Jeho vôňa je kvetinovo drevitá a je veľmi výrazná a sladká a tým je veľmi vhodná skôr na večer ako na denné nosenie. Preto je to pre mňa perfektná voľba na romantickú večeru. Tento parfém som dokonca dostala ako darček od priateľa, pretože vedel, že som do tej vône zbláznená.

Hlava: broskyňa, frézia, gardénia
Srdce: damašková ruža, jazmín, koriander
Základ: pačuli, vanilka, vetiver

Gucci Rush

Gucci Rush

Pokiaľ ste na romantické a nežnejšie vône, tak medzi mojimi obľúbencami sa nachádza aj takáto vôňa. Skvelý parfém do ktorého sa určite zamilujete aj vy je Lancome Tresor In Love. Už len samotný flakónik sála romantikou a pokiaľ toto číta nejaký pán tak, tento parfém je aj skvelým valentínskym darčekom pre Vašu vyvolenú. Je to veľmi jemná, kvetinovo-ovocná svieža vôňa, ktorá je vhodná na deň či na večer.

Hlava: bergamot, hruška, nektarinka, ružové korenie
Srdce: broskyňa, fialka, jazmín, ruža
Základ: borievka, pižmo

Lancome Tresor in Love

Lancome Tresor in Love

Pokiaľ zároveň hľadáte pekný voňavý darček pre svoju polovičku, tak Vám môžem poradiť nejaké topky môjho priateľa. Tieto jeho vône na ňom najviac zbožňujem. Prvým je Versace Blue Jeans v extravagantnom flakóne s plechovou krabičkou. Je to veľmi aromatická, orientálno-drevitá vôňa, no zároveň je aj pomerne svieža. Je to proste veľmi extravagantná a zároveň aj veľmi unikátna vôňa. Asi ako všetko od Versaceho.

Hlava: citrus, galbanum
Srdce: fialka, jalovec, jazmín, levanduľa, muškátový orech
Základ: céder, pižmo, santalové drevo, vetiver

Versace Blue Jeans

Versace Blue Jeans

Poslednou vôňou je Gucci by Gucci Pour Homme, nádherná drevito-tabaková vôňa za ktorou sa nejeden človek otočí. Pocit luxusu umocňuje krásny a robustný sklenený flakón. Parfémy Gucci sú podľa môjho názoru jedny z najlepších a preto je to taká menšia istota. Krásny darček pre partnera, ktorý si určite zamiluje.

Hlava: bergamot, cyprus, fialka
Srdce: jazmín, tabak
Základ: ambra, elemi, koža, pačuli

Gucci by Gucci Pour Homme

Či už hľadáte nejakú vôňu pre seba, alebo pre svoju polovičku, tak hádam Vám nejaký z mojich tipov pomohol. No pokiaľ predsa len hľadáte niečo iné, tak mrknite na notino.sk kde nájdete takmer všetko a zároveň môžte využiť aj krásne darčekové balenie a nemusíte sa trápiť s baliacim papierom. Práve tam prebieha aj akcia, kde k nákupu nad 39 Eur dostanete zdarma nový dlhotrvajúci tekutý rúž Nobea. A keďže ceny parfémov sa pohybujú okolo tejto ceny, tak máte k nákupu aj pekný darček.

parfemy na notino

Dúfam, že o týždeň prežijete príjemný deň so svojou láskou a ja sa na Vás teším opäť pri ďalšom článku :-)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

4 comments

  1. The Gucci Rush were interesting,
    looking at the notes, that would smell great
    Love your photos, very pretty ♥


    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mě se moc líbí flakonek toho prvního parfému :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  3. Mám doma Trésor Midnight rose, je hodně malinová, dle ingrediencí by mi mohla vonět i ta verze In love, musím někde vyzkoušet :)
    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    ReplyDelete